За втори пореден мач плакатът, на който пише “ГидакOOF” бе разпънат в агитката на канарчетата. Първият път бе на мача за Купата на България срещу Спартак Варна, когато банерът бе издигнат два пъти – в 12-тата минута и след края на срещата по време на празненствата след победата. На стадион Христо Ботев до скандали заради плаката не се стигна, но днес такива не липсваха. Колегите от Спортал заснеха, как фенове на канарчетата, които са на противоположни мнения, се сдърпаха в сектора за гости, след като едната страна разпъна плаката, другата се опита да го свали, а първата започна да го брани.

Разделението в публиката на Ботев Пловдив не е от днес, не е и от вчера. На последния шампионатен мач на Колежа се стигна до сериозни сблъсъци, след като представители на една от фракциите, се опитаха да издигнат плакат против Сдружежението.

Последваха две деклрации. Първо Сдружението благодари на трите групи, които са го защитили, а след това други 5 групи излязоха с остра позиция срещу самото Сдружение.

Припомняме ви че Борис Гиздаков е председател на Сдружение ПФК Ботев. Като част от феновете искат неговото оттегляне. От Сдружението преди 2 дни излязоха със съобщение, че подари съмнителен наплив на желаещи да станат нови членове, то такива ще се приемат чак през септември месец.

Фракциите, които са страната на Сдружението са Centrum Crew, Бригада Тракия и Лудата Банда. Фракциите, които излязоха със становище срещу председателят на Сдружението бяха Bultras Company, Northen Criminals, The Youth Face, Izgrev Boys и 
Гаднярите.

На мача със Спартак Варна стана ясно, че се заражда нова група фенове на Ботев Пловдив, като те бяха с тениски с надпис “Q-4uka”. С такава тениска на терасата на скайбоксовете на Колежа бе сниман и бизнесмена Илиян Филипов, чиято фирма изгражда съоръжението.

Форумите и социалните мрежи свързани с канарчетата от 2 седмици буквално преливат от спорове. В тях се водят сериозни дебати, кой прав и кой крив, като от едната страна биват поставяни Илиян Филипов и петте фракции, които искат промяна в ръководството на Сдружението, а от другата страна са самото Сдружение, клуба, които е в добри отношения с организацията и трите фракции, на които Сдружението благодари след последния шампионатен мач на Колежа.

70 КОМЕНТАРИ

  1. Само Христола може да въведе ред в него е оригиналната емблема ако сме по-хитри можем да си върнем Ботев

  2. 8
    2

    Жалкото е че Хамзата използва момчетата около себе си, които са забъркани в тая схема без да го искат даже. Там има добри момчета, които ги е срам че човек на ДПС ги е купил. Вижда се и с просто око. За разлика от Христо, който няма срам… Жалко.. в коалиция с Божо, синчето му, ония едноръкия и морално деградиралия, винаги обслужващ и лапащ на Божо – Бакала. Браво Ицо! СС те създадохме, СС ще те затрием! Майка ти дееба гнусна недоебана! С махането ти от тази трибуна ще махнем и едноръкия глупак, и гнусното отроче на Божо, и старите глупаци Божидар и Петьо бакала.

  3. 12
    13

    Когато Илиян и компания платиха дълговете на клуба преди да го вземе Зингаревич, защото руснака искаше клуб без задължения, не чух, нито прочетох някой да има нещо против този жест и да обсъжда партии мартии, миришат ли тези пари или не.
    Моля отговорете ми какви неоспорими доказателства се появиха изведнъж за свързаността му с партии и с миризмата на парите му.
    Очаквам с нетърпение да ги представите.
    Благодаря ви предварително!

    • 7
      3

      Илиян не е плащал или уреждал никакви дългове! Престанете да му преписвате несъществуващи “активи”! Този човек е тежко комплесиран и това го прави особено проблемен!!

    • Хахаххаха смешник! Илиян никога не е уреждал дългове на клуба! Леките жени като вас, след употреба им се плаща, а след това ги натирват!

  4. КАЗВАТ ЧЕ ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ НЕ МИРИШАТ ЛИ ТАКА ВОНЯТ. ЧЕ ЧАК СА НЕ ТРАЕ ВИЖДАТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ЗАРАДИ ТЯХНАТА СМРАД ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ВСЕ ПАК ДНЕС Е 3 МАРТ ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

  5. 5
    5

    Борис Гиздаков & Рашко Стоянов или смърт!

  6. 12
    16

    Разберете със Зингаревич Ботев няма бъдеще. Всичко което прави е пунта мара, замазват се очите на феновете. Няма футболисти, няма игра, няма високи цели. Гледа се да се успокояват феновете и той да си върти бизнеса с игарчите, да си върти далаверите и тотото. Илиан Филипов е точният човек за Ботев.

    • 6
      4

      Хахахахахахахаххахахахахахахахахаххсхсхсхсхсхсхсхсхсжсжсахахахахаххахахахахахахахахахахах

  7. 11
    5

    Ей,дрисльовци!
    Десет години без стадион!една година напасване.Едно нещо щом върви него разваляйте.Илиян спечели от стадиона,не е на загуба .Руснака също печели,но помислете,ако Илиян вземе всичко,дали ще е същият?А и той си има Крумовград!

    • 3
      1

      Крумовград е на Генералчето(дядото на Саша Ослан)
      А Саша е единия от тримата директори в борда на Ботев.
      Ти си отговори на кой е Крумовград!

  8. 10
    11

    Интересно защо Гиздаков като е такъв мъж -успял и уважаван в живота защо след толкова плюнки по себе си(това е от години)не си подава оставката и друг да стане председател (на това напълно безмислено сдружение)
    Защото много милее за Ботев ли?
    Защото е пазител на Ботевизма ли?
    Отговорете си сами!
    Тъпите отговори за ДПС и тем подобни издишат!
    Пази сдружението!Пази тази крадлива пасмина!
    За един приятел питам Велизар на работа ли е в неделя?или да го търсим през седмицата😂😂😂

    • 10
      4

      Ице, на теб сега Велизар ли ти е проблема, Гиздака ли, руснаците ли, кой? Безмисленото сдружение за какво ви е и защо ви плащат, за да го яхнат ДПС ли

    • 2
      1

      ЗАЩОТО,ГИЗДАКОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ БОКЛУК!!!
      НАЙ ГНУСНИЯ ЛЪЖЕЦ И ИНТРИГАНТ!

  9. 15
    7

    Bultras company са маша на ДПС и Илиян Филипов. Хамзата ви направи ибрикчии момчета, това е истината, цял живот зависими и на колене

    • Парите на Ганчев,Крушарски,ТИМ,Домусчиев.Венци,Зингата.Сигурно са от закуските.Важно отбора да върви и все пак да имаме някакви амбиции.Всичко друго е платени фенове от двете страни.Парите не миришат!!

  10. 16
    6

    Жалкото е че Хамзата използва момчетата около себе си, които са забъркани в тая схема без да го искат даже. Там има добри момчета, които ги е срам че човек на ДПС ги е купил. Вижда се и с просто око. За разлика от Христо, който няма срам… Жалко

    • 6
      8

      Много е срамно да ти промият мозъка кадри на ДС, със старите милиционерски методи.
      Пускаш интрига за близост до партия, а да представиш доказателства, не си си и помислил.

      • 14
        2

        Доказателства ли искаш???
        Хамзата има ли охрана и от кой е назначена тя???
        От кога хамзата има Ауди и кой му даде пари да си го купи???
        Кой пее на куките???

        • 10
          1

          Ице какви доказателства искаш? Ти сериозно ли? Твоят шеф управлява ли ДПС в Пловдив…. Бизнеса му на кой е… Защо ходиш всеки ден в офисите му в Пимк…. Ти лично участваш ли в изборите… Не отговаряй, това е от Данс, няма смисъл

  11. 9
    11

    Пиша до всички фенове на Ботев който могат да мислят..моля селяндури с мантри за юноши и хора със под средно образувание да подминават коментара ми:
    Не знаем истинската причина поради която Илиян Филипов иска да вземе отбора точно сега….но знам едно това е човек с влияние и пари а руснака е преходен…и какъвто и да е ние не трябва да си затваряме вратата там а трябва да сме разумни!
    Руснака направи много положителни неща но мисля че за всички е ясно че той не иска силен отбор а място където да обиграва футболисти които да продава и може би и малко тото…
    Сдружението те бяха против руснака (защото искаха да управляват)хората им скочиха и се покриха..Сега са от руснака защото знаят че дойде ли Филипов са закрити.(искат да управляват да дават пресконференции да лапат от Ботев пряко или косвено….
    Не ги интересува дали при Плейна ще е по добре или руснака е по подходящ за бъдещето на отбора ..интересува ги само да са директори да правят събрания да взимат решения .
    Цялото разделение между нас го прави Гиздаков това старо ДС и плейна с неговите задни мисли.
    Ние трябва обаче да изберем заставаме ли до човека с парите или до измамника които иска да печели на гърба на любимия ни отбор!
    Избираш ти!

    • 14
      2

      Хахахаха … явно ближеш от медеца на плейна!
      Прочети каква организация е Сдружението и тогава ръси глупости!
      Ако го нямаше Сдружението, до сега да бяхме с тире или нещо друго! Нямаше да се съхранят историята, емблемата и традициите! А мантрата за директори, лапачка и управления си я забий в дивия!
      Когато Самуилов се оттегли, защо плейна не пожела да дава пари и да вземе Ботев а сега напира??? Да ти кажа ли? Заради стадиона и прилежащите около него площи! На опашката чакат Ачо сълзата за ресторантче, Васко “мамата” за дюнерче, Божо “клуб 500” за татостудио и хамзата за магазинчето в което е сега! Това е истината!!!

  12. 13
    1

    Ние сме няколко хиляди фена ,а ми говорите за Христо Илиев на един шамар живот и неговата охрана…каква е тая охрана бе баси… Да не е от барети…пхахахаххах Онзи паляк Велин колана и цялата им пасмина могат да се чувстват на прицел!

    • 3
      9

      Виждаме ви хилядите фенове,само по форумите!
      Къде сте на стадиона???
      Нещо там май няма и 200 в южната трибуна,от които 150 деца между 10 и 12 години.
      Голям фен си,когато пишеш тук,но дали стъпваш на стадиона изобщо???

      • 9
        1

        Да, с карта за трибуна Изток съм! Ако не си наясно ,масата на феновете е в трибуна Изток! Боли ме кура за всички мишоци на по два шамара , където буферите си правят каквото искат! Боли ме кура и за наркоманите и алкохолици от другите фракции! Ако решим и се обединим, ще ги изметем!!!

  13. 7
    7

    Пазете Гидаков,малоумници!
    Той пак ще е президента,след Антон!
    Може би 6:0 ни беше малко ли???
    Този боклук,колкото е навредил на Ботев,никой друг не може да го направи!

      • 1
        8

        Майка ти,по няколко пъти на ден!
        Но явно и теб трябва да подхвана!

        • Путьо,ще се изпразня в ченето на баба ти,после тя ще ти плюе в устата!!!

  14. 14
    8

    Злото в публиката на Ботев не е Гиздака. Злото е Илиян Филипов, който купува заблудени фенове, организира им екскурзии, плаща им обядите, купува им счупени аудита и им организира охрани, за да скачат на Сдружението. Днес пак е бил на мача с охраната си. Това няма как да остане скрито! Рано или късно всичко ще си дойде на място и Ботев ще е свободен. Пазете емблемата!

    • 7
      14

      Отивай си в Сдружението,мършооо!
      Прави свирки на Гиздака!
      Може и теб да те уредят с една заплатка от клуба,като него.

      • аз съм Стикса мерезлиф цегански клоакомотивец

        Плъхове има ли? Гризат кабели яко …….
        Тоя плъх дето му правиш дудуци, досега няма нито един спазен срок за Колежа…. Трябваше да го завърши преди една година …..мазния плъх ….
        Правиш ли дудуци на Акхмед и на Дебелия и сина им Плейна?

        • Поредната лъжа!
          Гиздаков ли ти я каза,докато му правиш свирка?
          Искайте договора от общината мършооо,нали имате Граждански съвет!
          Там има срокове и ще видиш как разпространяваш лъжи!
          Мизерник

  15. 9
    3

    Жа ви опъвам ушити ей мишки

  16. 15
    1

    Да теглим чертата..колко хиляди сме тези ,които си плащаме карти,билети и тн!И колко са платените мишки по фракции и тн… Айде да ги изринем !

  17. 4
    17

    Ако Пимка плаща да се бият, да вземе да ни плаща и на нас хаха редовно си бием жълТУРСКИ курви 🙂

    • 15
      1

      По бита и ебана курва от тебе не се е раждала…

      • Раждала се е 😂😂😂 прякорът и е Хамзата 😂😂😂

  18. 5
    9

    Стоян канара каза, а сте барнали Гиздака ще ви епилирам крачетата без куромела ва да вейба.

  19. 13

    А баща му божо гледа от далече
    И се чуди спраха ли ми кранчето вече?

  20. 7
    15

    Заплатаджиите и схемаджиите от сдружението вън от Ботев!

  21. 19
    7

    Аре, стига простотии, бе…. Групата на Шиши, не разбра ли, че няма да вземат Клуба?

      • 24
        5

        Цирковата трупа е на пинко и пеевски. Вън мишките от Ботев!

      • 17
        2

        Депесарски еничери. Ето срещу такива еничари се борил Ботев, Ако не ги изхвърлим от стадиона с какво сме заслужили да сме фенове на този велик революционер.

  22. 22
    4

    Хамзата е любовница на пимка. Всеки ден го ебе в магазина. Кур за хамзата кур майка ти да еба гнусна

      • 16
        2

        Едноръкия ти ли си, пимка дава ли ти работа по строежите мишок

        • 3
          11

          Стойчо плъха и бухала лапача – смелост кмате само срещу децата и тук да пишете с меките пръсти а с едноръкия знаеш как да се свържеш щом си тарикат

    • 1
      7

      Глей да не станеш ти,курвата на Хъмзата!

      • 8
        2

        Хаххаха курва на педерас. Хамзаааа курво на плейна , маже ли ти вазелин като те оножда всяка сутрин. Идва и твоя ред платена курво. До кенефа ще ходиш и ще се оглеждаш от страх майка ти да еба свиня долна.

  23. 18
    2

    Ако има безработни, глупаци, които са готови да се бият заради моите простотии и да се изполарат с целия град заради мен ще им дам малко парички. После обаче, когато вече не ми трябват и им спра парите, да се оправят сами., защото всички ще ги мразят. АЗ СЪМ ИЛИЯН БЕЕЕ.

  24. 23
    5

    Пимка на мача охранява платените си фенове и им дава наставления отгоре, жалка работа

    • 6
      2

      Какво означава охранява? Искате да ми кажете ,че се насирата от 20/30 педала ли?

    • 18
      2

      За заплатката, лапаме патката на батката!
      За паричките на ПИМКА, се гушим по дваминка!
      Ицко Хамзата, най-обича го в устата!
      Йоанчо тариката, все се гъзи на хамзата! Белким и той намаже, и дупето си да смаже!!!

      • 15

        А баща му божо гледа от далече
        И се чуди спраха ли ми кранчето вече?

    • Ти като си ербаб,защо не отиде при него да го кажеш,а пишеш смело от телефончето???
      Нещастник!
      Много си смеличък тук!

      • Ехееее ….На кой да каже? На тоя Ицо 1.70 висок на два шамара ли?

  25. 13
    2

    Perfektnoto NEsluchaino vreme v koeto se zarodi novata ni grupa “Q-4uka” ! Qvno pri nas e mnogo moderno “fenovete” ni da sa na zaplata…

  26. 14
    2

    Ако продължавате по този начин, някой ще страда много! И повярвайте ми, изобщо няма да се церемоня! Търпението си има граници!

  27. 5
    3

    Да го вземеш фостата плашипутарник непоръбен.

  28. 7
    18

    Взимат ни превес истинските ботевисти трябва да си ходя!

    • А знаете ли доброто финансово състояние на клуба в какво се изразява към днешна дата.Защото Гизаков каза че клуба е в изключително добро финансово състояние:
      600 000 лв-задълэение към местни данъци и такси
      600 000 лв за осигуровки за декември и януари
      1 000 000 лв заплати за месес 01,падежирали към 20.02
      400 000 лв към Хебър за Георги Николов
      170 000 лв към Трафик сот за охрана
      700 000 лв по дело на Копич(станаха вече толкова)
      И куп други,които се крият и не се изнасят като инфо от сдружението и кликата.Това е Гиздаков!
      Това са 3.5 милиона лв(бюджета на 12 отбора от Ефбет лига за година)
      Никой не иска да знае истинското финансово състояние,защото все ни плашат с Б окръжна.
      Но момчета,едно е сигурно!
      На там сме тръгнали и пътя на обратно е почти невъзможен!

Коментарите са затворени