Ботев Пловдив стигна до точка в столичния квартал Овча Купел, след като два пъти се оказа изоставащ в резултата, но на два пъти момчетата на Керкез успяха да стигнат до изравнителни попадения.

Срещата започна по отличен начин за домакините. Тони Тасев пробва центриране отдясно, а топката се отби в ръката на нигерийския бранител на “канарчетата” Укаки. Това не остана незабелязано от главния съдия Волен Чинков, който резонно посочи бялата точка. Тони Тасев не даде шанс на вратаря Матвей Игонен и със силен и премерен удар откри резултата – 1:0 за Славия в десетата минута.

Ботевистите пробваха да отвърна бързо, но създадоха първата си реална голова опасност след 20 минути. Джеймс Ето’о и Мартин Секулич пробваха едновременно да засекат центриране отдясно пред рамката на Светослав Вуцов, в резултат на което топката мина над целта. До почивката играта имаше равностоен характер, макар топката да беше по-често във владение на футболистите от Пловдив – не се наложи вратарите Вуцов и Игонен да показват класа пред голлинията си.

В началото на второто полувреме Ботев (Пловдив) изравни. В 48-ата минута Ивелин Попов центрира отдясно, Янис Карабельов се извиси в близост до Велко Йеленкович и с глава забучи топката в мрежата за 1:1. Юношата на Славия показа уважение към “белите” и не се зарадва.

Много скоро след това обаче домакините изравниха. Отново Тони Тасев беше в прегръдките на своите съиграчи. Крилото шутира остро, топката се чукна леко в крак на бранител на “жълто-черните” и се спря в мрежата – 2:1 за Славия. В 74-ата минута “канарчетата” докоснаха изравняването – Дилан Мертенс проби отляво в наказателното поле на “белите” и с красив изстрел намери гредата над Светослав Вуцов. Малко след това нидерландският халф на Ботев отново пробва мерника си, но този път топката премина покрай вратата.

“Канарчетата” обаче не се отказаха и успяха да стигнат за втори път до равенството в 87-ата минута. Антонио Перера изведе по чудесен начин Мартенс зад защитата на Славия отляво в наказателното поле, а той пусна топката вдясно на пътя на Николов, който засече във вратата на Вуцов за 2:2.

88 КОМЕНТАРИ

  1. Абе вие сериозно ли? Започнахме с -точки заради един идиот. Или 2-ма. И сега търсите резултати? Славия имаха 2 положения и една дузпа. И ние пак играхме зле? Вземете да изпеете една песен заедно. Не на 3 гласа. Бултрас идиоти. Сектора за за гости с децата ми ли да го пълня? Напълнете си сектора отрепки. Стадиона ще го напълнен ние.

  2. 6
    1

    Акере идва от Виста. Да си знаете. Укаки ако пречи, ще изпадне от състава и ще гледаме Папазов. Елате на стадиона… ще псуваме, ще се ядосвам, ще се радваме. Това е животът.

    Ако сме 15 хиляди на всеки мач, можем да искаме сметка от собственика. Сега при празен стадион, каква сметка да му търсим?

    • 2
      1

      Много точно! Това е като да не си гласувал, а да псуваш управляващите.

  3. Празнувам с гюбеци и маанета. Има го в нета пишеш гюбеци ботев Пловдив и ти излиза как почитан фен като мен командва публиката на ботев да играе гюбеци.

    От цигански квартал съм, гюбекът е моя живот. Напишете ГЮБЕЦИ БОТЕВ И ВИЖТЕ КАКВО Е СЕЛЯНИЯ!!!

    • Исторически погледнато кичеците и гюбеците са формата на подкрепа, оказвана от чернобялата публика на своя любим отбор, воден от Садъка.
      Плюс разбира се скандиранията ЮЮЮЮЮВЕЕЕ-ЮВЕЕЕЕЕ-ЮВЕЕЕЕЕЕ

      • Пак според историята, който играе гюбеци на Лаута е бит и гонен, затова няма цигани. Но една дебилна публика почита Челсито, който играеше същите гюбеци като циганите. Челси срами ботев, но ботевистите си го харесвате, гюбеците ви са запазена марка…Да си от ботев е наказание от Бог.

        • Абе смешен сектант… на мача с Хебър имаше 20 човека на новата ви трибуна.. хайде скрий се вече.

        • Няма по-голямо наказание от това да си циганин, да живееш в Столипиново, да си гледаш коня на балкона, а кокошките-в банята, сърцето да ти е Локу и на сватбата да чакаш Принц Чарлс да дади някуй леф на негу.

          Когато баща ти беше майка.

  4. 11
    1

    Илиян Филипов щял да е най-добрия собственик на Ботев. Колко трябва да ти платят, за да напишеш това? Филипов е просто един нов Самуилов. Ще използва клуба за бизнес цели и като няма вече такива, ще го изостави. Пичове, отборът трябва да се самоиздържа, за да го има и да не зависи от кефа на някой паралия. За да се случи това трябва добър мениджмънт и пълен стадион.

    Ама защо да ходим на мачове, като не играят нищо? Защото точно сега отборът има най-много нужда от публиката си. Публиката може да качи Ботев на по-високо ниво. Едно е да играеш пред 4-5 хиляди, друго е пред 15 хиляди. Повече приходи, по-добър бюджет, по-скъпи футболисти, по-добър футбол.

    Вижте какво се случва с 1948. Наляха се огромни суми, играха евротурнири, играха финал за купа и суперкупа и в крайна сметка проектът им приключва, защото никой не се интересува. При нас е обратното: имаме голям потенциал, трябва само искра.

    Ботев – това сме ние, хората на стадиона сега. Другите, които ще дойдат, когато клубът жъне победа след победа са просто едни глорихънтъри. Пичове, никой не ми е платил да напиша това. Просто се ядосвам, защото много хора говореха, как само да стане стадиона, ще го пълнят за всеки мач, а сега си намериха извинение… това не е мъжко. Със здраве на всички и честит празник.

    • 5
      5

      И си прав и не съвсем. Как ще накараш хората да ходят на стадиона да гледат как Укаки примерно пикае на усилията на съотборниците си и поради некадърието му ни вкарват два гола?
      Или да гледам как Ето’О от 20 паса прави един успешен?
      Аз не искам да гледам Укаки. Искам да гледам Серкан и Митко Тонев…съвсем примерно.
      Никой не ходи на кино за да гледа тъпи филми само щото е фен на филмовото изкуство да речем.

      Нещата са взаимосвързани.

      • Да допълня, мен например като фен никой не ме е питал да напълни ли отбора с никому неизвестни младежи от Виста Геленджик с имена невъзможни за произнасяне и крайно съмнителни умения.
        Опазил Господ Пимко да вземе клуба, тва е сигурна смърт ма пък тва не значи че ше викам УРА когато на терена има хора които с пеосто око се вижда че не знаят за кво става дума въобще.

      • Свидетел съм, как хората около мен мрънкаха и срещу Серкан, и срещу Алекс Колев, и срещу Бароан и дори срещу Тодор Неделев. Извинения винаги може да се намерят. Укаки и Ето’о днес са в Ботев, утре не са. Още повече, че Укаки играе трети мач за нас, а стадионът е празен от началото на сезона.

        Като не искате, не идвайте на стадиона. Станете фенове на Лудогорец или на Манчестър Сити, Реал Мадрид, там ще гледате само победи и разгроми.

  5. Подлогите на ДПС и напразник не спират с мръсотиите си .Бог ще ви накаже продажби юди.

  6. По-здрав за мургавите отрепки от “Лайнута”….ЦИГАНСКОТО “ЛОКУ” НАЧЕЛО СЪС СЕГУРА ПОЕХА НАДЪЛБОКО ТРИТЕ КРУМОВГРАДСКИ КУРА!!!

    • Просто си дебил и не можеш да пуснеш едно мнение. Няма блокиране в тоя селски форум.

    • Тук се пишат всякакви тъпотии, точно твоята ли ще блокират? Просто си твърде спрял, за да качиш мнение.

  7. 2
    10

    Пропадането на ботев е огромно.Не повече от 100 лумпена в гостуващия сектор и пак са се сбили. Може да са шепа хора жълтите, но по дебилщина няма кой да ги стигне. А футболистите им се възпитават в същата дебилщина, Георги Николов казал, че ботев е отбор на народа.Какъв народ, това е плява, за необразованата публика на ботев, плявата е нещо излишно, което пречи на човечеството. Не народ, а мърша, това е ботев!!!

    И честит празник на всички българи! Не на плявата и мършата, те са без род и родина…

    • 8
      1

      Ахахахах …Сашо Томаш: Променяме целите, щяхме да ставаме шампиони обаче няма пара и сега ше обиграваме отбор. Добре че имаме точки. Ако останем в шестицата всеки мач ше ни гъзят с по пет гола.

      Майка ти дейба плешива столипинска мършо!

  8. 7
    11

    С просто око се вижда, че Ботев не е отбора от пролетта. В зщита се разместиха пластовете, не сме така стабилни, в центъра горе долу добре, в нападение трагедия, без Бароан.
    Истината е, че с руснака няма да гоним високи цели, а ще му обиграваме стоката му.
    С такъв собственик Ботев никога няма да стъпи на върха. Колкото и да не харесвам Илиан Филипов, си мисля,.че той ще е най добрия собственик на Ботев. Истински ботевист и човек с много пари и амбиции. За да върви Ботев трябва да се отървем от Зингаревич.

    • 5
      13

      Плюс няколко Пловдивски фирми и назначаване на професионално ръководство .Не пионки като Платек,Кишишев и Филипов.

    • 6
      3

      Само като те гледам къв ник си си писал и си ми ясен…

    • 10
      2

      Шибан плешив лилав педераст, смучи на Крушарски кура и не си подавай гнусната зурла

  9. 23
    2

    Ботев бил негърски отбор.. интересно.. да броим сега малко на база съставите от днес.

    Конте, Ето’о, Акере, Укаки – 4
    Сегура, Камдем, Бабакар, Евандро, Баи – 5

    Още една опорка отива в коша.

    • НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ НА КЮСТЕНДИЛСКИЯ КАТУН. ОСТАВИ ГИ ТЕ ВИНАГИ ЩЕ ГЛЕДАТ НА ГОРЕ КЪМ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И ЩЕ СЪЗДАВАТ ИСТОРИИ ,ИНТРИГИ И ДР. ИНАЧЕ ЩЕ СА БЕСИЛОТО .ТЕЗИ АМЕБИ СЪЩЕСТВУВАТ САМО ЗАРАДИ НАС.
      ГЛЕДАЙ СИ НАШИЯ ОТБОР И ТОВА Е

    • 3
      7

      Празна главо, Евандро е бразилец. Той, ако е негър ти си ескимос.

      • Бароан е французин но тва не пречеше на малоумните столипински изчадия да го наричат негър.

      • 5
        1

        Ахахахахха, значи според тебе “негър” е националност, а не расова принадлежност ли бе, олигофрен столипински?

        Вземи един глобус и намери държавата Негрия, след което си го наври в гъза, след пазарджишките и крумовградските шпекове има място.

  10. 10
    17

    Ботев,никога не е бил толкова зле!
    Без никаква идея,без никаква отборна игра.
    Последните три мача сме много слаби.
    Бюджет огромен-резултати никакви!
    Ще се молим в следващите три мача и 1 точка да вземем.
    Нямам представа,кой е виновника,но с тази игра стадиона ни ще я празен!А той е в момента най-хубавото нещо в Ботев!

    • 12
      4

      Ти да не си гледал друг мач. За тази година това ни е най-добрия мач.

    • 7
      2

      Поредния анализатор от дивана. Пич, първият ни важен мач е на 10-ти април. До тогава играем за здраве и избистряне на състава.

    • 10
      1

      Ходи на лайнута и си гледай миризливия отбор

  11. 15

    Много бай мангау коментира равния на Ботев на Овча Купел. Даже обяснява, как едва ли не това си е почти загуба, колко зле били играчите на Ботев, как не можем да бием десетия…Манговци, вие на този стадион сте падали с 9:0… и то истинското Юве, а не преоблечения Велбъжд. По-кротко с анализите.

    Днес каръшки мач с крив отбор. Идиотска дузпа в самото начало, гол от рикошет, греда… отборът има какво да чисти в играта. Да се надяваме, че в началото на април ще сме в топ форма.

  12. 6
    5

    Не знам какви сметки си правим, ама играта не върви. Не гоня титли, не гоня дори задължителни победи, искам смислена игра, точни пасове, да контролираме играта. Не може да подадеш пас на 10 метра с 20 метра отклонение, и то без никой да те притиска! Един човек ни е напуснал, един! Надеждата ми е че в трудните мачове сякаш се преобразяваме, може би когато сме притискани сме по-прецизни. В следващите мачове ще сме поставени до стената в истинския смисъл на думата и се надявам да покажем малко скорост и контра атака. Славия са куц отбор, вкарат ли гол, играта свършва, започват търкаляне, бавене….не беше нашия мач!

  13. 7
    2

    Чета коментарите и си мисля, че почти всички сте скарани с математиката, но иначе сте страшни анализатори – критици.

    Помислете, кое място в първенството е смислено? Какво ще стане, ако вземем повече точки и минем пред числото? Кой отбор е добре да е с нас в четворката за баража? Какво искате? Да сме 5-ти, 6-ти? Или е много по-добре да сме 7-ми? Мислете повече.

    Днес стана идеален резултат. Стоим на добра разлика от 6-то място без опасност да го заемем и държим разликата със Славия, който отбор е най-опасния ни противник за баражното място. Да, глупаво е да се правят такива сметки, но ние не сме измислили идиотските правила в ППЛ, с които 5-то и 6-то място са по-нисщо оценени от 7-мото. 4-ти е невъзможно да станем заради слабия старт.,

    • 5
      8

      Ти Крумовград където ни шляпаха 2 пъти, с футболисти които са “ наши”, не ги броиш, така ли майна?

      • 10
        3

        Майна, да хванем ли бас, че когато наистина трябва, ще си ги бием без напрежение?

        • 3
          9

          Аве то и Локото трябваше да бием без напрежение на онзи финал ама от тугъзка бат Стоян канара не е акал и сънува петички ва да тейба.
          А за 6-те бахура няма да гълча ва да гоейба, просто жа га приема като Божи дар ва да сейба.

          • 10
            1

            Лилав хемороид, поне днес замълчи! Няма и 24 часа откакто изядохте рязаните карабини, ама вие сте с разпрани задници и ви е лесно….

          • 2
            10

            Разтваряш бузките и броиш до 6, после забиваш петата рязко до сливиците и пътя за Стряма е твой салкъме.

    • Да бе, прав си сметките са така, ама аз умирам от яд когато вместо да им пишем една петица на пипирудите ние не можем да се уцелим един друг с топката, умирам човек.

  14. 4
    2

    И попето,се хвана за главата, трабваше да свали гетите , къде е Бароан ,къде е тоя дърводелец

    • 11
      1

      Николов има 10 гола. В Ботев има 3 мача с 2 гола. Вие се бъзикайте, а той да продължава да вкарва с това темпо. И Любо Пенев беше дърводелец и ван Нистелрой също, но я правеха вътриииии.

  15. 3
    6

    Жорко щеше да се спъне при гола😂😂😂
    После като си спомня пасът при 4-2 в наша полза, към Попето- направо ми идва да изпочупя къщата

  16. 1
    6

    Защо ли Стоян канара е заложил на равен в голяма букмейкърска къща?

  17. Стикс,обеси се,помогни си

  18. 11

    Кас са анусите селяндури? Днеска два тека следващия път повече.

    • 11

      Станиславчо, обичаме те, адски кеф е да те шляпа човек с кур по плешивата чутура.
      Само другия път иди на баня че смърдиш много зле човек.

  19. 12
    3

    А бе смотаняци отбора играе добре за нивото на А група , кретена пинко само разваля обстановката

    • 3
      8

      На некадърното ръководство,Пимко ли им е проблема?
      2 години Пимко като им беше до гъза,кой им беше проблема тогава???
      Тези са измамници и никога няма да имаме силен Ботев с тяхното управление!

  20. 9
    6

    Ето не е десен бек, Секулич не е центраен напазател, в средата Карабельов и Перейра не трябва да са едновременно на терена, Черният Но 4, какво прави до 70-тата минута на терена, Акере не е във форма и той какво прави почти до края на терена? А, … и магалите, какво правят в този форум?

    • 9
      2

      Фаустас взима топката на абсолютно празен терен,напредва отдясно и няма никаква идея какво да направи…

      • Фаустас и Николов са млади, но все пак се водят професионални футболисти! Няма ги сравнявам с футболисти на тяхната възраст в други първенства, но не може първия да тръгне сам срещу вратата и в даден момент да започне да бяга към тъча! Втория вместо да прехвърли топката на Попов, той я рита така, че го прехвърля и излиза в тъч/ и двете атаки бяха голови и можеха да обърнат мача/

  21. 9
    2

    Криво ляво подобряваме играта си, но кога ще достигнем нивото от края на миналия полусезон??? Много брак в пасовете, и то без някой да ни притиска, явно има още напрежение и гипс в краката. Една от причините обаче според мен е липсата, или по-скоро невъзможността за комуникация между футболистите. Много чужденци, много различни езици….

    • 6
      8

      Укаки не трябва да помирише терен следващите мачове, тоя пич е абсолютна дупка.
      Секулич също.

    • 7
      18

      Не можем да бием отбор на 10 място!!Трагедия!!Да не говорим за отбор от първата шестица.Сигурно всички са виновни само ,не Зингата която селекция е пълна пародия.Освен Попето един класен играч няма.

      • 4
        11

        Колкото и минуси да слагате истината е ,че стадиона е празен и равни точки с Крумовград!!

  22. 2
    32

    Керкез вън!Тапанар с тези черни боклуци!Руснака ни ебава мамата!

    • 2
      16

      И той се премери.Единствено Генчев казваше истината и го изгониха.А Любо и Херо ни отсвириха.

      • 9
        1

        Стикс.. Стига глупости… Идвай на работа на Скобата..

  23. 10

    Нали продължението беше 5 Мин. Защо играха само 2? Затова ли даде червения картон? Да не се играе мача? Лайнар

    • Да, абсолютен педераст. Дебелия явно го е играл хикс.

    • 10

      Урсулата ги е учил. Вуцов още в осмата минута започна да хваща топката и да ляга!

  24. 29
    1

    Благодарен съм, че имаме такъв треньор, браво на Душан Керкез !

  25. 13
    1

    🤣😂🤣😁😂🤣😁😂😁😁😂
    КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ НЕ СПИРАТ ДА МЕ ИЗНЕНАВАТ КОЛКО ДЪЛБОКИ СА ТЯХНИТЕ КОМПЛЕКСИ .
    КОГА СЕ ВЪРНАХТЕ ОТ БАЗАТА ? УСПЯХТЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА НА ПЛОВДИВ В СОФИЯ?
    ФИНАНСОВ АНАЛИЗ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И Т .Н.
    КАК ЗА СЕКУНДИ ЗАБРАВИХТЕ ПОРЕДНОТО ТОТО ФИАСКО ?
    ЧЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ДРАСКАТЕ ТУКА
    ЛЕЕЕЕЕ ЛЕЕЕ СТРАШНООО ХАХАХАХААХ
    ГЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА И ИЗМЕТ ДОЛНА
    ЩЕ ЛАЗИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ !
    ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ !

    • 12

      Станислав пазача в училище не е излизал от на майка си путката, за къв мач питаш?
      Той виси тука 24/7 никога не ходи на мачове и рядко излиза от къщи, а 95% от циганските коментари тук са негови.

      Да му сера на мизерния животец.

    • 1
      3

      Извинявай, но има една категория Ботевисти, които са по злобни и долни, дори от нелепото недоразумение Стикс

  26. 6
    16

    Да не се чудят защо не ходим нормалните фенове на мачове
    С тази трагична игра това в е положението
    Какво да се радвам че бихме Спартак Варна за купата отбор от Б група
    И тях ги бихме с зор
    Тва е

  27. 3
    10

    ЖАЛКАРИ ДА ХОДЯТ ПЛАТЕНИТЕ СДРУЖЕНЦИ И РУСОРОБИ НА МАЧОВЕ

  28. 15
    15

    Тоя отбор е НЕ-ПО-НО-СИМ за гледане, тва е някаква пълна порнография.
    Ние не можем да си подадем топката в 9 от 10 случая бе!
    Какво игра Укаки? Какъв играч е тва? Защо изобщо е на терена?
    Със Секулич играем с 10 човека всеки мач.

    Тв да натикаш противника на кучето в гъза в голяма част от мача и да не можеш да му вкараш 3-4 гола, нямам думи просто.

    Защо Тонев, Серкан и Колев играят в Крумовград а ние играем с Укаки, Ето’О и някъв сбиротък от други смешници? ДОКОГА БЕ КЕРКЕЗ???

    Бесен съм просто,от следващите три мача няма да вземем нито една точка с тая лайняна безидейна игра.

      • 6
        3

        Жмуньо, мангалите ги търси в другите коментари, ако имаш да казваш мещо различно, заповядай.

        Кажи сега,ти от тоя мач кво видя?

    • 7
      1

      А, бе, глупак, владееш топката 60 процента, подаваш си топката с пасове, чийто брой за теб е непознато число, но не бележиш. Два удара от малкия пенал първото полувреме, но над вратата. Два чисти гола, пропуснати от Мертенс второто… Да, трябва ефективност, а не плюене от безмозъчни идиоти.

      • 6
        1

        Тъпако, подаваш си топката в СОБСТВЕНАТА половина и в първата една трета от тяхната, след това положението отива на кино. Янис, Ето’О,Секулич, Акере-от 10 паса правят 2.
        Неслучайно Попето в един момент се хвана за главата ако случайно си пропуснал. Разбирам го-с такива кютуци и ботушари трудно се играе.

        Два удара от малкия пенак-над вратата- и тва според тебе е повод за гордост може би?

        Още следващия мач Делиормана ше ни набутат поне 3, седи гледай.

  29. 4
    12

    Неудачниците са си неудачници със 17.6 милиона бюджет не можеш да биеш отбор с 3 милиона бюджет. Да си от ботевЪ те прави директно аутсайдер в живота, по тази причина днес само 100 индивида имаше в гостуващия сектор, сякаш са наказани без публика. Никой не иска да е неудачник…

    • 7
      1

      Ей плешив педераст, бегай смучкай съсухрените орехчета на любимия ти Крушарски и не се бъркай къде не ти е работа майка ти дейба умрела.

    • 8
      1

      Ей скобелева мастио, намести си трите крумовградски рязани кура деба лилавото нищожество

  30. 3
    1

    По-добре от нищо. Стараят се, но толкова им е моженето.

    • 6
      2

      При такова превъзходство трябваше да им набутаме поне 4 гола на тея комици, ма наште не могат да си подават топката.

    • 2
      8

      Какъв късмет майна
      Гелда ли мача
      Защо не пусна николов в началото на мача до кога тази трагедия

Коментарите са затворени