Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, остана умерен изказването си след равенството 2:2 със Славия в столицата. Треньорът на „канарчетата“ коментира играта на своя тим, целите и очакванията пред отбора и защо Георги Николов бе оставен като резерва.

„Поздравявам и двата отбора за днешния двубой. Мисля, че беше много приятен мач за гледане от феновете. Много красива игра и от двата отбора. Специално моя отбор иска да играе по този начин – да доминира и да търси попаденията. Искам да поздравя Славия и Златомир Загорчич, защото отборът изглежда по различен начин под негово ръководство. Заслужавахме да спечелим, но имаше лошо стечение на обстоятелствата. В Славия има хора с опит, които винаги могат да ни накажат. Продължаваме напред, защото това е процесът, през който трябва да преминем“, започна Душан Керкез.

„Нашият отбор не е от 11 играчи, а от 25 играчи. Понякога започват едни играчи, понякога други. Поздравявам Брахими, който положи много труд да се върне в игра. Георги Николов има нужда от време да разбере какво искаме, защото той понякога прегаря, когато започва като титуляр. Николов скоро ще бъде водещ реализатор на националния отбор на България. Работим, само трябва да бъде по-спокоен и само ще се подобрява“, каза още той.

„Искам да продължа нашите фенове, които бяха с нас и ни подкрепяха от първата до последната минута. Ще се опитаме да се подготвим добре за следващия ни двубой и да спечелим. Лудогорец има добър треньор и играчи, имат манталитет на победители. Ще бъде фантастичен двубой“, допълни наставникът.

„Ботев е голям и велик отбор, който трябва да се бори всеки сезон за Европа, титлата и Купата на България. Отборът има велика история и не трябва да се страхуваме от никого. Ботев Пловдив ще даде най-доброто от себе си, за да може дори да загубим, да си тръгнем с високо вдигната глава дори и да загубим“, завърши Керкез.

4 КОМЕНТАРИ

 1. Тука пишат или манговци или хората, активирани да саботират клуба. Истината е, че има много още за чистене в състава и играта, но отборът играе съвсем не лошо. Кога сме доминирали при гостуване, така, както вчера? Просто първите 4 мача от сезона играем срещу отбори, които са прибрани и ни дебнат за контри. Отделно и карък ни гони. Дузпи и случайни голове. Нямаме пространства, а оттам и грешки при пасовете и черничките се губят. Сега идват 3 мача, абсолютно различни от първите. Отборите ще се надиграват с нас и тук ще се види, какво ни е нивото.

 2. Тъпи буферляци,защо не си стоите и пишете под статиите за вас,ами се правите на ботевисти и плюете под статиите и изказванията за отбора на Пловдив?Май се сетих!Защото сте завистливи и ви е яд,че Ботев надгражда и улучи на треньор и скоро ще почне да мачка в Бг футбола!

 3. 2
  10

  С тези момчета от Африка,как ще го постигнеш това,което казваш???
  Отбора няма дух.
  Това е пародия,което виждаме на терена.
  Вече никой не върва.
  Поредния нулев сезон

 4. 3
  9

  Да така е,Душане!
  Но кога???
  Говориш за 2050 година ли???
  Излез и кажи всичко за проблемите в ръководството!
  Заплати,получиха ли момчетата и ти през февруари???
  Трудно е да се казва истината,когато е неудобна за този,който ти дава заплата.
  Но търпимоста на нас(нормалните фенове),свършва!
  А в Бг,нямаме хеликоптери като в Рединг!

Коментарите са затворени