Бившият изпълнителен директор и собственик на Локомотив Пловдив Емил Наков направи доста интересен коментар относно това, което се случва на “Лаута”.

“Понякога се случва да се стигне до поражение в последните секунди. Не бива да се правят трагедии. Освен това начело на Хебър е вероятно най-добрият треньор в България в този момент – Любослав Пенев. С оглед на това, което се пише постоянно за случващото се в Локо Пловдив, мисля, че е съвсем закономерно да се получи загубата в последния кръг от Хебър. Не е приятно всичко, което се пише. Христо Крушарски иска да оглави БФС и това допълнително може би разводнява нещата. Александър Томаш сам може да прецени дали да остане начело на тима. Ако има авторитет, при тази ситуация, трябва да напусне. Казвам го на база това, което се пише. Не съм в кухнята на клуба, но се говори, че му продават футболисти зад гърба и му казват кой да играе и кой не. Това е намеса в работата му. Той, ако не е съгласен, е редно да си тръгне. Това не отговаря на неговата философия. Бори се по правилен начин да спечели купи и медали. Никак не е приятно това“, заяви пред “Мач Телеграф” Емил Наков.

“Треньорът има най-малко вина, че Динко Хоркаш не е преподписал. Единствено Томаш трябва да определя дали даден играч да играе, или не. Аз винаги съм бил привърженик на това да се дава шанс на младите момчета. Мисля, че трябва да се дава дори повече шанс на младоците. Конкретно в случая с Томов може да кажем, че ако Томаш така е преценил, то това е правилно. Никой не може да вини момчето за загубата. Но, ако има външна намеса, не е приятно”, допълни още Емил Наков, който е шампион с Локомотив Пловдив през 2004 година.

“Сега предстои важен мач с Крумовград. С оглед на игрите, които показаха в първите два мача от полусезона, може да кажем, че се представят силно. Те ще се хвърлят със сигурност. За Локомотив тази среща няма да е лесна. Дано всичко, което се пише в медиите и атмосферата около клуба, да не се отрази на футболистите. Дано треньорът да вземе най-правилното решение и момчетата да покажат силна игра, за да се поздравят с трите точки. Не мисля, че Локо може да се бори за място в Топ 3 с тези разправии. Другите отбори ще се стабилизират достатъчно. Не е тайна, че в клуба и с парите не са добре нещата“, завърши Емил Наков.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Още помня как едва го изгонихме този от Локо и как разпродаде отнора за една нощ…
    Сега акъл дава…

  2. 1
    1

    Още помня как едва го изгонихме този от Локо и как разпродаде отнора за една нощ…

  3. С парите не просто не са добре нещата,пари просто няма!

  4. 3
    3

    А БЕ ЕМО А БЕ НАКОВ ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА ПОМНИШ КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ПОЛУСЕЗОНА НА ШАМПИОНСКАТА ГОДИНА ЕДО ГО ИЗГОНИХТЕ КАТО МРЪСЕН ПАРЦАЛ И СЛОЖИХТЕ МАСЛАРА КАТО ВИДЯХТЕ ЧЕ САМО СЪС ПОСЛУШАНИЕ НЕ СТАВА А ТИТЛАТА СЕ ИЗПЛЪЗВА ВЪРНАХТЕ ЕДО КОЙТО НИ НАПРАВИ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО ЗНАЕШЕ КАК СЪС ФУТБОЛИСТИ КОИТО БЯХА РЕЗЕРВИ ПРИ ХЕРО А КОЛКОТО ДО САШКО ВЗЕМИ ГО ПРИ ТЕБ ПЪК ТОКУ ВИЖ КЮСТЕНДИЛ СЕ ЗАВЪРНАЛ ВЪВ ВИСШИЯ ЕШАЛОН

    • 6
      1

      “Едо ни направи шампиони”. Има една категория хора, които колкото повече повтарят една лъжа, толкова повече си вярват в нея . Палячовци, шампиони ви направи оная сбирка хотел “Рила”, след която титлата бе определена за Главния. Преместването на отбора му, беше другото, а залога в далечния изток – третото! Едо, освен да подрежда конуси за друго не е предвиждан.

      • 2
        3

        ЗАЩО ГО ВЪРНАХА ТЪПУНГЕР СЛЕД КАТО ГОВОРИШ ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО СИГУРНО И ПЛАТЕНО ЕДО СПЕЧЕЛИ И СУПЕРКУПАТА СИГУРНО И ТЯ Е БИЛА КУПЕНА ЕДО СТАНА И ШАМПИОН НА АНГОЛА И ТАМ ВСИЧКО БЕШЕ КУПЕНО КОЛКОТО ДО КОНУСИТЕ ТЕ СА ПРИВЕЛЕГИЯ НА ЕДИН ДРУГ ТРЕНЕР СЪС ЖЪЛТА ФЛАНЕЛИ ДЕТО ВСЕ НЕЩО МУ ПРЕЧИ ТЕ ЗАТОВА ЖЪЛТИТЕ НЯМА ДА ВИДЯТ ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ИМ Я КУПИ

    • 2
      1

      Кюстендил ли рече? А какво стана с Велбъжд? Колкото до Наков, с нищо не е по-добър от Крушарски, дори бих казал че е далеч от класата на Крушарски. Емо и Главния играеха тото и знаеха че купата е капарирана, но искаха да направят парички и от разни обръщалки и изненади, а Едо не им се вързваше на акъла. Когато Маслара започна да губи мачове и титлата можеше да се изплъзне, дори и капарирана, решиха да върнат Арменеца. Все пак Бог в лицето на Г.Ганчев, Венци Къдравия, Батков…дава, ама в кошара не вкарва!

  5. 2
    5

    Наков беше изгонен от феновете на Локомотив. Сашо Томаш е харесван от феновете и заради Нас търпи своеволията на Крушарски. Когато обичаш правиш компромиси, Томаш обича Локомотив,. Повече от логично е да е в Пловдивския любимец. Наков кри една титла 15 години, човек без достойнство не може да говори за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

  6. 1
    4

    Наков,стига давай акъл! Ако искаш и можеш да помогнеш-давай пари! Помним те и тебе като шеф и то не само в Локомотив. Не че нещо,ама си приличаш с Крушарски!!!

  7. 2
    9

    И при Емо Наков винаги шиб@хме жълтите индианци.

    • 3
      1

      А брат ти шибаше майка ти и си се родил ти!

Коментарите са затворени