ДК към ЗС на БФС не взе решение за прекратения мач между Несебър и Атлетик (Куклен). Компетентните органи чакат събирането на допълнителни доказателства за да вземат решение. Ето и официалното съобщение:

Становище за срещата между отборите на ОФК”Несебър”(Несебър) и ФК”Атлетик”(Куклен) , Дисциплинарната комисия ще вземе след като се разгледат събраните допълнително доказатества.

Спират се състезателните права на Иван Стоянов(Несебър) и Мартин Иванов(Атлетик) до изясняване на случая.

Ето и другите репения от четвъртък:

На свое заседание от 29 февруари  2024 г. Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС – Пловдив наложи следните наказания:

                          “Б” – Регионална група

Белчо Щерев(Брестовица)   червен картон  2 срещи

 • На основание член 34(1) 6 – 9  от Дисциплинарния правилник се налага Забрана да изпълнява функции от името на клуба за 1 (една) среща на г-н Иван Иванов – ФК ” Брестовица” с. Брестовица
 • На основание член 34(1) 6 – 9  от Дисциплинарния правилник се налага Забрана да изпълнява функции от името на клуба за 1 (една) среща  г-н Иван Каламов – ФК ” Вихър” с. Войводиново.

13 КОМЕНТАРИ

 1. Ако ставаше въпрос за карнобат или берое решението щяха да го вземат веднага длед мача,но става въпрос за несебър отбор с позиции и огнян го е страх за поста си.

 2. Не питайте дали Куклен ще клекнат а да застанем всички зад тях защото утре вие или вашите деца могат да бъдат бити и заплашени с изнасилване от тази импотентна свиня.Срам за града е този селяк от Ахелой

 3. Огнян е удушен Спират правата на футболистите нито дума за Москов смешници Толкова години го търпят Нито съдии нито делегати написаха как при всеки завързван мач той е на тъч линията и ги заплашва и обижда

 4. Сега ще си проличи от наказанието как работи. Ако ги лиши от 2 домакинства и глоба е ясно.

 5. Работи прекрасно за няколко отбор чета и някои съдии които са около него.

 6. Сливен тази година ако са последни ще изпаднат ли или няма.

 7. 1
  1

  ОТ КАКТО Е ОГНЯН ПРЕДСЕДАТЕЛ В ЗС НА БФС ПЛОВДИВ Е ПЪЛНА КОЧИНА,ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.

  • Напротив всичко е наред, това го пише един и същ глупак навсякъде

 8. Пародия…. всичко се знае….какво прикриват и събират още…. КАКВО ГИ БАВИ ОГНЯН ТИЯ НЕСЕБЪР ?!

 9. Едва ли някой е чакал някакво решение от бфс пловдив преди конгреса Огнян лавира и гледа да се задържи максимално дълго на поста си.

 10. Какво решение да вземат в пловдив съдиите и делегата на мача които се назначават от бфс пловдив нищо не видели.какъвто е председателя такива са му и съдиите.

 11. Дано само от Куклен да не клекнат и не ги сплашат.

Коментарите са затворени