Ботев Пловдив протегна за пореден път ръка към благотворителна казуа. Този път канарчетата подкрепиха инициативата на Мими Вишева, Василена Василева и Борислав Дичев, които от седмици работят неуморно в събирането за средства нужни за операция на малкия Влади, син на Владимир Дубов, дългогодишен шампион на България, световен и европейски вицешампион по свободна борба.

Подробна информация за историята на Влади и становището на д-р Парк може да намерите ТУК!

Дарения могат да се правят чрез платформата: Podkrepi.bg и Фондация “Павел Андреев”.
PayPal: vladimir88dubov@abv.bg

Сметка за дарения:

Банка ДСК
IBAN: BG64STSA93000030561407
Титуляр: ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ ДУБОВ

Ето какво инфомираха от жълто-черния клуб:

Скъпи Ботевисти,

В навечерието на 112-тия рожден ден на любимия Ботев, даваме начало на серия от вълнуващи инициативи, които ще преминат под наслов “112 години Ботевизъм”, отбелязващи непреходната “жълто-черна” идея, предавана от поколение на поколение!

От утре (01.03) до следващата събота (09.03), стартираме първото си събитие в календара – “Фен магазин с кауза”. В този период можете да откриете изнесен клубен магазин в Plovdiv Plaza Mall (ниво партер), с работното време на търговския център. Там ще намерите широка гама от клубни артикули, билети за предстоящата среща с Лудогорец, както и много приятни изненади, включващи срещи с любими футболисти, дегустация на кафе и вино, както и екслузивно представяне на колекцията посветена на 112 годишнината на клуба!

Каузата, която ще подкрепим в този период, е тази на малкия Влади, син на Владимир Дубов, дългогодишен шампион на България, световен и европейски вицешампион по свободна борба.

Влади-младши страда от детска церебрална парализа, но не спира да води битка след битка, наследил волята от своя баща. За така важната операция, която ще се състои в края на март, не достига сумата от 28,000 лева. 20% от всички продадени фен артикули ще отидат в помощ на семейство Дубови. Повече информация за каузата и как може да помогнете на Влади, може да намерите в репортажа на БНТ.

Заедно сме по-силни! Заедно сме по-добри!

 

 

1 КОМЕНТАР

  1. Ботев всекидневно доказва че е голям клуб. Поздравления на ръководството и маркетинга.

Коментарите са затворени