Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов отправи много силно послание към феновете на тима, които в момента са разединени поради една или друга причина. Чуйте както него така и старши-треньорът Керкез и Янис Карабельов след победата над Спартак Варна и класирането за полуфиналите на турнира за Купата на България.

28 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  8

  Попе ,тури ся ръката зад ухото и чуй: ЦИГАНИН! ЦИГАНИН! Историята помни: веднъж-предател- цял живот предател!

 2. 4
  15

  На никой не му пука за жълтото джудже ! Вчера и на трибуните си видя ! Пък и батко Илиян им е дърпал здраво ушите че цели 300 човека пак осрали цял стадион ! Те така и така взеха сами да се ядат отвътре вярната агитка най-голямата на света сам сами си говорят за платени фенове ! Признахте ли си го Гатьовци?

  • 7
   4

   Тейба във вмирисания лилав кюстендилски мангал. Сина ти, зет да ти докара вкъщи!

   • 2
    3

    Споко бе ,изгрев бойски мелез от помакиня курва и не мит столипиновски мангал!Да те попитам:можеш ли да бягаш бързо с епилираните си крачка,а?

  • 3
   8

   НИДЕЙ ТЪЙ СЪС ЛОШУ УА ТОЙ БАТ ИЛЯН ЗНАЙ КОЙ ДА БИЙ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  • 6
   2

   Като не ти пука, чий кур търсиш в тема за Ботев?

   • БотевЪ са курвите на Локо и ние сме длъжни да се интересуваме как сте ,задниците още ли ви болят от шестте бахура и най-красивата пета?

 3. 10
  3

  Независимо кой какъв е, беше доста нереално да ги гледам двамата /Зингаревич и Филипов/ едва ли не прегърнати преди няколко месеца. Но, си мислих: Защо не? Единия си гледа отбора, другия строи стадиона, какъв е проблема? Няма къде да се настъпват! След като се “разпърдяха” и не се даде нормално и разумно обяснение разбрах, че остава нещо неизказано, което ще се върне със страшна сила. Ясно е, че Зингаревич не посяга към бизнеса на Момче № 1 на ДПС по нашия край /№1 защото има и две и три, та поне до 66, ама не тук е мястото за това/. Тогава остава второто, Илиян да става футболен бос. Ама защо му е “на баир лозе”. Скоро разбрахме – заради вече построения стадион. Ега ти, късмета. Някога Пеевски отвя цяла банка и ни загроби за 10 години, сега верния съратник заради един стадион ще направи същото. Не знам, какво го спира да атакува директно Зингаревич, и за това се е насочил към Сдружението. Но, каквото и да е, нищо добро не ни чака!

  • 8
   1

   Спира го това, което се случи с Шиши преди 3 години в Дубай, след което прасето изчезна за 1г. от хоризонта и се върна стопило се като ланския сняг. С руснаци като тръгнеш на бургия, така става. Затова тръгна по заобиколния път, да атакува през Сдружението и с компромати. Надява се Зингаревич да му писне и сам да се махне.

 4. 9
  1

  Тия пимкаджииски-циркаджииски фенове трябва да бъдат изгонени с камъни от стадиона.Една мутра която изска да се домогне до стадиона по този начин трябва да бъде изгонен от стадиона.

 5. 6
  1

  Положението днес беше кю чука ,пародия и дъно непознати в нашите среди…от един багажник се раздават тениски кю чука ,един бивш локо шеф и настояща мутра и върл душманин на клуба с тениска кю чука който нагледа подопечните си дали всички са с тениски кю чука и най вероятно се качи при един гризач който беше и той с тениска кю чука в един от скайбоксовете …естествено че тези с тениски кю чука трябваше да пазят едни други които трябва разбира се да вдигнат плакат към най неудобния и крив като Гиздаков и да може онези с тениски кю чука да овладеят свещения грал на Ботев сдружението….това е общо взето картинката …гнусна кю чука хава ,стари ми стари Ботев не ти ли стигаше христолооф ,не ти ли стигаше да си бездомен 10 години ,та сега собствени и чужди псета да късат лакомо от вековната ти снага та да могат да се наядат…дано един ден всеки да си получи заслуженото и този който хапе и този който е чист и иска само да бъде от един някога свободен Ботев без предатели ,псета алчни и кю чука

  • 3
   1

   Съгласен съм с теб и те подкрепям, ама тури някъде по една точка, че ми се разгони фамилията от това дълто изречение.

 6. 13
  1

  Редовите Фенове разбират какво казва Ивелин, въпроса е че Платените фенове не разбират! Тази Пасмина от Бизнес(ГА)мени ще отровят обстановката в отбора.

 7. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  НАШИА КЛОАКУМУТИФ С КОЙ ША ИГРАЙ ЗА КУПЪТА?……….ИЛИ СНЕ ВЕЧИ НА ФИНАЛА?

  • НАЗ НАЛЕ НА ЕБАХА С ПЕТАТА ВГЪЗЪ КВО ТИ ДРЕМЕ БРАД

 8. 9
  1

  Въпрос до буферите – Велин Иванов нежния колан и Христо Илиев шамара колко бой са яли от вас?

 9. 2
  11

  Истинското послание го отправи преди да дойде…. оказа се че е бил прав

  • 12
   1

   Чернобелите тото проститутки да не се обаждат много много, защото им вонят устетата на пазарджишки хуй, пудавиебамайката лилава.

 10. 3
  12

  Щом Аулун Попов га каза аз му вярвам ва да сейба.

Коментарите са затворени