Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува декларация преди днешното домакинство на Спартак (Варна).

Ето какво написаха “жълто-черните” привърженици:

Уважаеми ботевисти,

Изговориха се много неща, изписаха се множество и най-разнообразни мнения по всякакви теми, свързани с и около Ботев, във всевъзможни канали. Станахме специалисти по всичко, недоволстваме и сочим с пръст, но напоследък сякаш забравяме да вършим нашата основна работа-да бъдем на трибуните на най-красивия стадион в България във всеки мач на жълто-черните, да подкрепяме нашата детска, безгранична любов безрезервно, да бъдем пример за всички в страната ни. Седалките са по-скоро празни, в множеството от нас няма достатъчно искра в очите, когато пеем за Ботев.

Били сме обаче и в по-тежки ситуации от тази. Класирали сме се и след седмо място, не сме достигали до четвърт-финал за Купата, дори нямахме стадион цели десет години. Сега имаме почти всичко.

Единственото общо след всички тези моменти е, че ние винаги се връщаме с гръм и трясък на картата. Фитилът ни е къс и искрата при нас се пали лесно. Дали няма да “избухнем” още днес?

Ботев-Спартак Варна 27.02 17:30ч.

Просто ела!

32 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Добре де, сега кой корумпиран политик ще отговаря защо се похарчиха милиони народна пара за стадион, вярно с найлонова козирка, но все пак стадион, заради комплексите на 200 човека от село…?!

    СРАМ И ПОЗОР!!

    • 2
      1

      На Лаута са 20. За там ще се носи ли отговорност или там е друго?

      • 1
        2

        За Лаута са похарчени много по-малко пари, качеството е много по-добро и публиката е много повече.
        На европейските мачове от преди няколко години хора останаха извъм стадиона

      • 2
        1

        да, на Лаута няма много от село – 20 -30. Всички други са от града…

  2. 1
    4

    Първо ще ни млатите и после ще ни ебете или обратното??

  3. 1
    5

    КИФТЙЕТАТА ЖА ДАВАТ ЛИ УА И ПЕПСИ КУ ДАВАТ ИДВАМ С 200 УА

  4. 2
    4

    Когато руския направи отбор ще дойдем. Значи никога.

  5. 1
    7

    В момента феновете на Спартак пият бира с тези на Ботев.Жалки цигани.

    • 4
      2

      Приятелството между двете агитки не е тайна. Какъв е проблемът да пият бира?

  6. 3
    5

    А кибапи и пиепси,бате жъ има ли? В краен случай може кренвирши и шапка!

  7. 3
    1

    Да направят билетите по 10 лв на Изток и по 5 лв зад вратите и ще има хора, никой няма да даде пари за посредствена игра ,и е по добре да ходят повече хора с по-евтини билети отколкото малко сьс скъпи

    • 2
      1

      Нека да са 10 зад вратите и 12 на източната трибуна.

    • 5
      1

      Една кутия цигари е 7-8 лева, а кило кашкавал 30-40… какво говорите? 5 лева за билет.. това никъде в България го няма. Елате в 2024 година!

  8. 7
    0

    Къде останаха заканите – само да стане Колежа, ще се пръска по шевовете. Днес четем, че отборът трябва да е като Манчестър Сити, за да се напълни стадиона.

    Отборът, момчета, се подкрепя и в добри и лоши дни.

    • Добри дни няма, само анален секс и бахури, даже и пета пак там

      • Я, кажи, с кой ще играете за купата, бай Бахуре?

  9. 4
    1

    ДА ТИ ЕБА УСТАТА СТИКС,МАХНИ СЕ ОТ ТЕМИТЕ ЗА БОТЕВ,ГЛУПАВ ПОМИЯР .СТАНИСЛАВ МЪРКОВ,ПАЗАЧ В ТРАКИЙСКО УЧИЛИЩЕ ПУМИЯР ГРОЗЕН,ПКЕШИВ С ЧЕТВЪРТИТА ГЛАВА,ОБЕСИ СЕ НА КРАН

  10. Да извинява този, който го е писал, но в националната класификация на професиите в България, няма професия “фен”. Фразата “нашата основна работа-да бъдем на трибуните” е някаква недомислица за всеки образован, осъзнат и отговорен човек, особено със семейство. Нашите основни работи са много. Футболът не ни е основна работа, а отмора, забавление. Евентуално, ако има кой да ни забавлява на терена.
    Така че, айде като ги пишете тея надъхващи патетични бози, МИСЛЕТЕ малко .

  11. 4
    3

    Като искате публика защо не вземете да стабилизирате отбора? Какво прави спортно техническото ръководство за да привлече феновете? Футболът който показват футболистите на Ботев изобщо не е на нивото на стадиона! Стадион се пълни с мъжка игра и пълно себераздаване. Изобщо не си мислете,че можете да излъжете когото и да било! Ако нещо не се прави както трябва хората веднага усещат. Знам,че някои ще ги заболи,но такава е истината!
    Докато отбора не започне да печели стадионът ще пустее. И не ми излизайте с мантрата,че отбора играе слабо защото публиката не идва на мачовете. Когато отборът заиграе силно и атрактивно. Когато започне да побеждава публиката отново ще започне да пълни стадиона. Толкова е просто!

  12. 5
    1

    Не мога да разбера феновете в Пловдив. В интернет са страшна торсида, едва ли не са десетки хиляди. На стадиона ги няма никакви. И Колежа и Лаута за мачовете миналата седмица бяха срамно празни. На централната трибуна на Колежа стоят празни седалки, за които са продадени карти, агитката рехава, Изток също, а север съвсем скромна от към публика. На Лаута новата трибуна имаше 20 човека, а Бесика също не беше пълна.

    Какво е оправданието сега? Времето беше топло, очакваха се лесни мачове с победи, стадионите с нови трибуни… за какво се хвърлиха всичките милиони? По добре да беше построен един нов мост или да се работи по уличната мрежа…

  13. 1
    3

    ЖЪ НИ ДЪРПАТ ЛИ УШИТИ УА ПАГ

  14. 3
    2

    Може ли само циганин да коментира през минути.Да ти го слагам в устата миризлива станиславе.

  15. 2
    4

    Аз Стоян мангала твърдо заявявам, ако жа ма бъхтете и лабутите няма да довадям ва да вейба.Убачи аку мъ ибети жа довакям

      • Им чи то туй съшата раута.Нали сми локу фен жа ма плющиш,жа ма въртиш кот искаш.

  16. 2
    5

    Аз Стоян канара твърдо заявявам, ако жа ма бъхтете и лабутите няма да довадям ва да вейба.

Коментарите са затворени