Днес в 11:00 часа Областна междуведомствена комисия ще извърши проверка и оглед на място на стадион “Локомотив“ в парк “Лаута“, град Пловдив.

Проверката, която ще се извърши лично в присъствието на областния управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, цели да проследи за спазването на изискванията за обезпечаване на сигурността и безопасността при провеждане на международни спортни мероприятия на стадиони, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ).

2 КОМЕНТАРИ

  1. Парите за 3-те трибуни на Лаута бяха осигурени от ГЕРБ. Сега се отпускат още 45 000 000. Това е много голяма сума за само една трибуна, алеи и паркинги. Няма да е лошо ако една част от нея се използва за съединяването на четирите трибуни ( затваряне на празните сега ъгли ). Парите ще стигнат бол-бол. Иначе ще имаме ново съоръжение във формата на полуотворен кашон. Много грозна работа. Такива стадиони са се строяли в началото на миналият век, сега никой не прави такива вече. Домуса направи подобен в Разград, но за тях това им стига. Пловдив е друго нещо и трябва да има два модерни и красиви стадиона.

  2. КОЛКО БЕШЕ КОИФИЦЕНТА ЗА ОБРЪЩАЛКАТА ??

Коментарите са затворени