Фенклубът на Локомотив Пловдив подкрепи младият вратар на черно-белите Кристиян Томов, след вчерашните му грешки под рамката на смърфовете. Припомняме ви, че след мача се разрази доста полемика, защо Томов е играл вместо Хоркаш, а споровете доведоха и до сблъсъци на Трибуна Бесика.
Ето какво написаха от фенклуба на черно-белите днес:

“От името на Фенклуб Локомотив Пловдив, искаме да изразим нашата подкрепа за Кристиян Томов!

Знаем, че пътят към успеха никога не е лесен и е изпълнен с предизвикателства, които изпитват нашата сила и решимост. Вярваме в теб, Крис и знаем, че твоята упоритост и талант ще те отведат далеч.”

10 КОМЕНТАРИ

  1. Томов е най-големия мързелв Локомотив.
    Това момче не е направило никакъв прогрес и само заема място на по-добър вратар

  2. Най-интересният въпрос е кой ще е вратар в следващия мач ? На Томов вече гипса ще му тежи, а и ако направи още една-две грешки, това ще го съсипе. Никой уважаващ себе си треньор не би предизвикал психиката на млад вратар в такава ситуация. От друга страна, инатливата Круша е закотвил Хоркаш на скамейката. Патова ситуация !

  3. Томов, внимавай кой ти застава отзад, че тия резаци, освен, че са педали, могат и да ти го сложат.

  4. 6
    5

    Некадърници, като Томов и Паскалев нямат място в Локомотив! Вън боклуците и път за талантливите футболисти, които ще вдигнат ниото на отбора.

  5. 7
    1

    КОЛКО БЕШЕ КОИФИЦЕНТА ЗА ОБРЪЩАЛКАТА АМЕБИ ??? ЗАСТАНЕТЕ ЕДИН ЗАД ДРУГ И СЕ СКРИЕТЕ САМИ ОТ СЕБЕ СИ ШИЗОФРЕНИЧНА ИЗМЕТ . СРАМ И ПОЗОР ЗА ПЛОВДИВ .

  6. 5
    2

    Реално вратарят не сгрешил и при двата гола. Стига сте плюли момчето мангали.

  7. 7
    4

    Томов и Крушарски вън! Те продадоха отбора!

  8. 13
    2

    Динко Хоркаш! Кур за тоя и потниците и крушата!

Коментарите са затворени