Старши-треньорът и собственикът на Локомотив Пловдив направиха много интересни изказвания след края на днешния мач. Всички интересни отговори последваха след въпроси на репортер на PlovdivDerby.com.

Вижте какво заявиха двамата:

24 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Крушарски е виновен за всичко. Този няма пари, но иска да командва. С трици маймуни да лови. Всеки полусезон разбива отбора и се започва от начало!! Омръзна на всички!

    Конкретно за вчерашния провал основната вина е негова защото нареди да се пусне това недоразумение Томов вместо Динко. Добре, иска да го закове на пейката, но преди това трябва да нямери заместник. А този Томов е от дълго време в Локо и доказа че не става – мързелив и глупав. Никакво развитие!!
    Другата ОГРОМНА дупка е Парцалев, пардон Паскалев. Този смешник играе по незнайни за мен причини във всеки мач и е виновен за почти всяка загуба. Не знам на кой е протеже но не сттава и за В група

  2. ЛОКОТО ЩЕ ГО БЪДе Цял Пловдив е локомотивски А господин Крушарски донесе купи и радост на града ДА СИ ЖИВ КУПОНОСИТЕЛЮ

    • Когато темата е за ЦЯЛ Пловдив, всеки може да пише мнение. Ако, става въпрос за Столипиново тогава наистина трябва малко хигиена от останалата част от Пловдив. Уточняване го тия работи, за да не стават грешки.

  3. 1
    1

    И трибуна Йзгрев бойс Столипиново с Айшетата и Фатметата не можа да помогне жълтите Помаци да бият сините помаци .Вече им са държанки .Къде ги сварят им го натоварят .

    • Да ти еба майката Тук е тема за ЛОКОТО МАЙКАти мръсна

  4. 3
    3

    Дейба майка ви…Забравихте ли купите..И то благодарение на господин Крушарски.

    • 4
      3

      Не псувай помияр, ти който не си стъпил на стадиона нямаш право на глас!

      Купите са в миналото, това което става сега е позор и срам за клуба.

      • 4
        1

        Продажници на чернобялата идея. Купите ги донесе на Лаута господин Крушарски. Да си жив купоносителю… Целувам ти ръка

  5. 6
    4

    Крушарски, издишаш, махай се помияр безпаричен, вън!
    Станахме за срам на града с тва порно днес.

  6. 7
    2

    Според мен Нежния и адвокатите ще свършат много по-добра работа с мениджмънта на клуба.

  7. 4
    3

    Крушарски, дори и да подпишеш нов договор с Томаш,как ще оцениш работата му,като всеки полусезон му разваляш отбора и всеки път му водиш по-слаби играчи от продадените!

  8. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    8
    1

    ПА НА ЯББАФА…………

  9. 12

    Лайнутски цигани.Крушарски дава пари и ще прави каквото му се иска.Трайте си …

  10. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    9
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  11. 10

    Говедарския селянин ,яко го сложи на лилавите венци.Вече иска наклона да бъде обслужван овално, честито на кюмюрджиите.Гей дружинката в действие.

  12. 10

    Говедарския селянин ,яко го сложи на лилавите венци.Вече иска наклона да бъде обслужван овално, честито на кюмюрджиите.Гей дружинката в действие.

  13. Официално декларираме че от днес преставаме да приемаме залози от лицата Христо Крушарски, Крушо Христарски, Христе Крушески, Круше Христески, Кристо Крушоне и всички подобни имена.

    Имаме основателни подозрения за черно тото, нагласяване на резултати и подобни манипулации.

    Ще уведомим също така съответните органи.

  14. 15

    Нека си викат , голяма работа. Наклон банда гейове не могат да ми дават.

  15. 10
    3

    Ината на Крушарски, приключи кариерата на Томов още преди да е започнала!

Коментарите са затворени