Старши треньорът на Атлетик (Куклен) Господин Мирчев коментира пред KotaSport.com скандала в Несебър. Той заяви, че е искал мачът да продължи, но неговите футболисти са отказали да излчзат на терена. В съблекалнята на гостите е влязъл дори нападателят Венци Христов, който е увещавал колегите си да играят, но те не са го послушали. Има един ударен и ранен футболист на гостите, който е откаран в болница. Според Мирчев, през първата част е станал мъжки мач, в който и двата отбора са играли на ниво. Вижте цялото интервю:

11 КОМЕНТАРИ

 1. Какъв тренер да не си знае футболистите поне да беше ги защитил не да ги караш да играят тоя трябва да го набият футболистите

  • Срамна работа, Несебър ВЪН…, подкрепа за футболистите на Атлетик Куклен

 2. Този ГНУС, ГНУСПА,ЛЮСПА ТРЕНЬОРА НА КУКЛЕН Е ГОЛЯМА МИШКА.НА КОЙ МАЧ Е БИЛ? МИШОК….

 3. Отново всичко ще се прикрие от БФС ПЛОВДИВ И ОГНЯН ЗЛАТКОВ.

 4. Гуспа,как ще погледнеш момчетата в съблекалнята не знаеш името на бития футболист СЕЙМЕНСКИ .Защо не защитаваш футболистите си глупак.

 5. Тоя треньор да го изгонят с камъни от Куклен ,може ли да ти бият футболистите а ти да ги караш да играят.Смятай каква мутренска атмосфера е там че да караш играчите ти бити да играят.Браво на момчетата за решението.

 6. Този треньор е срам за футбола. Тази мутра е нахлул в съблекалнята с други човекоподобни има и други бити футболисти. Много ми е интересно какво ще реши Бфс. Пълен бойкот от всички отбори към мутренската структура в Несебър. Ако няма последствия всеки домакин може на полувремето да си шамаросва гостуващия отбор.

 7. Аз също бях на Коматево , москов ме върна в
  90- те години ! То бива
  Селяндурщина ама ….неговата е безпрецедентна ! Вече трябва да има наказание ! Да не забравяме и ваденето на оръжие в Казанлък !!!

 8. Миналата седмица на Коматево босът на Несебър се държа като мутра от 90-те.

 9. Какво показвате този малоумник Москов бие момчетата му той иска мача да продължи Това треньор ли е. Евала на момчетата

Коментарите са затворени