Хебър победи Локо Пд с гол в последната минута на продължение от 8 минути. Гостите се наложиха с 1:2 като постигнаха пълен обрат в срещата.

Първата добра възможност за гол беше създадена от домакините. Мартин Райнов проби през центъра, задържа топката и намери Ангел Лясков. Левият защитник навлезе в наказателното поле и опита удар от малък ъгъл, който след рикошет в играч на Хебър мина над вратата.

В 10-ата минута по-добрата игра на “смърфовете” даде резултат. Оливер Камдем центрира остро в наказателното поле, където Йоан Баи се измъкна от защитата и засече топката, но Петър Дебърлиев спаси. Кълбото се озова в Христо Иванов, който беше най-съобразителен, и успя да се разпише за 1:0.

В 25-ата минута пред “смърфовете” се откри възможност за втори гол. Христо Иванов не успя да засече добре центриране отдясно, но топката се озова в Евандро. Бразилецът намери коридор за удар и шутира, като Петър Дебърлиев улови. При опита за удар Иванов удари главата си с Жоао Сеско, като и двамата се озоваха на тревата, като им беше оказана медицинска помощ. Наложи се халфът да бъде заменен от Мичи Нтело, а бразилецът продължи играта.

В 35-ата минута домакините създадоха нов шанс за гол. Бабакар Дион премина лесно през Жоао Сеско отдясно, навлезе навътре и видя свободния Йоан Баи в наказателното поле. Французинът получи топката и нанесе силен удар от десетина метра, като топката мина опасно над вратата. В 40-ата минута шут на Баи от границата на наказателното поле мина високо над вратата.

Малко след това удар на Олексей Збун беше безкрайно неточен и не затрудни Кристиан Томов. В 43-ата минута Локомотив сбърка пред наказателното си поле. Топката се озова в Георги Каракашев, който отправи удар от около 15 метра, но не намери целта.

В 45-ата минута Ангел Лясков изскочи зад защитата на Хебър, но беше застигнат от Жоао Сеско. Бразилецът успя да наруши баланса на левия защитник, чийто удар беше слаб и не затрудни Петър Дебърлиев.

Втората част започна с добра възможност за “гробарите”. Марк-Емилио Папазов проби отляво, справи се с Камдем, навлезе в наказателното поле и нанесе удар, който премина над вратата.

В 51-ата минута Хебър стигна до изравнителен гол. Стефан Цонков се озова на дясното крило и центрира прецизно към далечната греда, където Папазов беше оставен непокрит от Камдем, а и Томов не се ориентира добре и нападателят на гостите с глава вкара за 1:1.

Малко след това Бабакар Дион се измъкна от защитник в зелено и нанесе удар от средна дистанция, но не намери очертанията на вратата. В 57-ата минута “смърфовете” изпълниха корнер, а Хорхе Сегура засече топката на близката греда, като я насочи към далечния ъгъл. Там Димитър Илиев прати кълбото във вратата, но се намираше в засада. Повторенията показаха, че ако нападателят беше оставил кълбото, то щеше да се озове в мрежата. Малко след това Дебърлиев спаси удар на Нтело.

В 60-ата минута Бабакар Дион получи на границата на наказателното поле и нанесе удар, който срещна ръката на Георги Вълчев. Главният рефер Петър Кузев мигновено показа бялата точка. Ситуацията дълго време беше разглеждана от ВАР съдиите, които привикаха Кузев на монитора. В крайна сметка съдията отмени решението си, след като прецени, че топката първо се удря в бедрото на Вълчев, а след това в ръката му.

В 79-ата минута пред резервата Петър Андреев се откри добра възможност. Младежкият национал опита да засече подаване на Камдем в наказателното поле, но си попречи с Дион и не успя да нанесе хубав удар.

Съдията даде 8 минути продължение на срещата, а изнервен фен дори влезе на терена, за се скара на играч на Хебър, който бавеше времето. В края на мача Ангел Лясков получи втори жълт картон, след като блъсна съперник в опит да попречи на играча на Хебър да бави времето. Буквално в последните секунди на срещата след изритана топка и грешка на защитник и вратаря на домакините гостите стигнаха до победен гол.

След последния съдийски сигнал се стигна до напрежение, след като двама фенове на смърфовете навлезнаха на терена, но до по-големи ексцесии не се стигна. Феновете пък подкрепиха със скандирания младия вратар на черно-белите Христо Томов, който имаше вина и за двете попадения.

51 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НЯМА ДА СТАНИ БЕЗ ВИЗИЛИН!!!……. ИЛИ ПУНЕ ГРЕС?!!!! СКЪСАФА НА УТ БАХУРИ!!! КОЙ НЪ ФАНИ, ЛАШКА СДРАВУ!:))))) ПУФ ПАФ:)))))))))

  2. 1
    6

    Селяците от покрайнините на града доста сте се разписали в коментарите. Гледайте си жълтия цирк, курви, и много поздрави от Гиздака, щял да ви ебе!

    • Наздраве потни цигани.
      Бяхте 150 мангала.

    • Глей ся как майка ти няма да има заработка за ден и как ша се молиш за коричка хляб кюнец дръглив! 🤣🤣🤣🤣

  3. БРАТЯ РОМИ, ТЪКМУ СИ МИСЛИФ, ЧИ ША СЪ РАЗМИНИМ САМУ С КАФАТА И ТИА ПАЗЪРДЖИШКИ СЕЛЯНИ Ф 102 МИН, ТАКА НЪ ПОРНЪХА, ЧИ АМБРАЗУРЪТА ЦЪФНЪ КЪТ МАЙСКА РОЗА!!! МЛОГУ ДИБЕЛ СДРАФ БАХУР НИ НАБАБАНИХА!!! ФТОРИ ЗА СЕАНСА!!!! ВЕЧИ МАЖА ВТОРЪ ТУБА ВЕЗИЛИН И КОФИЧКА ГРЕС, АМА НЯМА ИФЕКТ!!!… БУЛИ ТЪ СА НИ ТРАЙ!!! ПАК ПОЧНАФА ДА НЪ ЛАШКЪТ КЪТ ТРУДУВАШКИ КУЛИЧКИ!!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))???

  4. 2
    3

    Крайно време е прокуратурата да си влезе в ролята.
    Този мач и мача на папагалите с Крумовград,не просто миришат,те вонят!
    Ми тези пичове от Хебър си нямаха и идея за чий са тук,камо ли за победа.Нека развиваме футболисти като Томов,но не е сега момента!Сега цялата загуба ще му я пишат негова и всичко е точно!
    Помиярска работа!Крушаро-помиярска!

    • Уредения резултат не се оставя за последната минута. Освен, ако съдията не участва в заверата. Дузпата миналата седмица дойде след фаул и корнер в продължението. На Лаута продължение 8 минути, гол в 12та на това продължение… Не са уговорки! Толкова си могат!

  5. Не съ притиснявайте ва мангала бат Петлешко шъ накара Пинко плея да съ надупи другото кръг на коматево да прай сечено на жълтите ай уруш мангала с при пинко той наш

  6. 2
    1

    Не съ притиснявайте ва мангала бат Петлешко шъ накара Пинко плея да съ надупи другото кръг на коматево да прай сечено на жълтите ай уруш мангала с при пинко той наш

  7. 14

    НА ЛАУТА АКО ИДЕШ ТИ
    БЪЛГАРСКИ НЕ ГОВОРИ
    ТАМ СА РОМИ, КОПАНАРИ
    КАЛАЙДЖИИ ГРЕБЕНАРИ
    ТАМ НА ТУРСКИ СЕ ГОВОРИ
    И НА ЦИГАНСКИ СЕ СПОРИ
    ТАМ КРУШО Е БАЩА НА ВСИЧКИ
    ПОРИ ЦИГАНСКИТЕ ПИ.КИ
    ВСИЧКИ РОМИ ГО ОБИЧАТ-
    НЕЖНО „ТАТКО“ ГО НАРИЧАТ
    ТОЙ ГИ ШИБА ОТ ЗАРАНА
    ПОСЛЕ ИМ ЧЕТЕ КОРАНА
    ТОЙ НА ЛОКОТО Е ЦАР-
    ПОСРЕЩАТ ГО С АЛАХ АКБАР!

  8. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    БАТ МИТРИТУ ГУЛЯМУТУ КАФА Е ПУДКУПИН!!! ТОЙ НАРОЧНУ ПИПНЪ ТОПКЪТА ЗА ДА ИМА ЗАСАДЪ!!!!!! ШУШЛЯКА МУ Е КАЗЪЛ КВО ДА ПРАЙ, АКУ ИСКА ДА МУ НАМЕРИ БАЧКЪНИ СЛЕД ПЕНСИУНИРЪНИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))

  9. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  10. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ПА НА ЯБАФЪ……………ПУФ ПАФ:)))))))))))))

  11. 11

    Ей ше ги еба в простите негри, казах им днес преди мача на чист английски: Бойз, тудей уи луз, уи мейк обращалка, търнароунд дет се вика. Обаче оня кретен Сегура пак не разбрал, дай да вкарваме, добре че спасих.
    После па оня тъпак Евандро ше бие дузпата, леле, ма къде си тръгнал ве мой, аз деца имам да храня, дай тука топката ше ти еба майката. Тамън си бях харесал един мамул отзад зад вратата, викам ейса на тоя ше му чупа носа и тоя сладур съдията отмени дузпата, оффф олекна ми.
    Тея Хебър обаче са ебати некадърните тъпаци, тъкмо вече щях да вървя да си вкарвам автогол, ма добре че вратарчето е разбрано.

    Ше ми побелее брадата от толко нерви в тоя цигански катун, заеби.

  12. 10

    Момчета, то и аз давам да ме ебат за пари, обаче тва днес надхвърли и най-дивите ми фантазии, това нагъзване на черно-белите беше просто НЕВЕРОЯТНО!

  13. Не ви ли е яд? Луков и Хоркаш явно не са искали да участват в този театър и затова се е наложило да пускат младия вратар, за да обере срама.

  14. 11

    Няма да ставаме шампоани , каза Вълчо нелегалното такси

  15. Порно с Арда, порно с Хебър… това е положението.

  16. 10

    За съжаление колега с коментара по-долу е прав. Сигурно за последните пет сезона това е най-слабият отбор гостувал на Лаута, а тук са идвали много слаби отбори. И да загубим от тези ??? То загубите как да е футбол е, ама защо нищо не играха нашите ей това искам да разбера !!!

  17. 16
    1

    Обстановката беше като на тренировка. Тишина и спокойствие. Бесика полупразна, а на отсрещната трибуна 8 човека.

  18. 11
    1

    По-нареден мач не бях гледал последните 10 г.

    • 2
      6

      Обясни ми как се нарежда мач за последната минута?!

      • Гледай гола. Точно така се прави, за да вземеш голям коефициент.

        • Като ги усещаш толкова защо не си заложи апартамента?!

  19. 13

    Вече ме няма и съдиите вече не помагат на моите цигани .

  20. 16

    ПАГ НЪ ИБАХА. ДУХАЙМИ СУПЪТЪ С ИНО МЪДО. ЪНАЛНИ ЖАНПИОНИ СНИ, НЪ НЕГУ!

  21. 15

    Отивам към аптеката.Препоръчайте ми къде са най -евтините лекарства !

  22. 5
    8

    Мноооого странен мач. Най-странния, който съм гледал в последните години на Локото. Нашите не искаха да играят, явно нещо се случва в клуба, което не знаем. Заплати ли имат да получават какво ли , не знам. Хебър след 60-та минута ходеха по терена , бяха готови да отнесат много голове, но нашите не искаха.
    За капак ни обърнаха в стоинемам си коя минута. Странно решение Хоркаш да е резерва. Имаш най-добрия вратар в лигата и го държиш на пейката, а искаш да играеш в Европа, това не го разбирам. Нека не виним Томов, не е виновен той. Голът е изцяло вратарски на Хебър, но кой и защо го сложи под рамката.Абе, бесен съм, отивам да се разходя някъде да не мисля за мача

    • 13
      2

      Върти си таксито,и не се занимавай с футбол джудже..

      • 3
        2

        Кво предлагаш, да си заврем главата в пясъка и да си мислим, че всичко е прекрасно ли? И като на опънат още някои такива като Хебър, да им ръкопляскаме ? Кажи, ти си великан на мисълта явно? Според теб нашите играха и търсиха победата, така ли ? Особено в продължението !!!

  23. 15

    Хааахаха ебаси мафиотската двойка в последната минута… гледайте гола, това и на детски мач рядко се вижда.

    6 коефициент, евала и брависимо. Висш пилотаж.

    • Кво да ги коментираме бе? С тях бяхме на първо място. Сега без тях сме пътници.

  24. 19
    1

    Браво ,локомотивци!Отново 20 000 на Лаута ,резултата няма значение!

Коментарите са затворени