Пред паметника на Альоша в Пловдив вчера се проведе протест. Част от протестиращите бяха членове на агитката на Локо Пд. По този начин от Лаута Арми показаха позицията си относно казуса, който вълнува много пловдивчани.

10 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ТИА ФЕНУВИ СЪ ГУЛЕМИ СИРСЕМИ!??? АМИ АКУ ПЛУВДИВЧАНИ КАЖАТ, ЧИ НИЙ КИСТИНДИЛЦИ СНЕ ОКУПАТУРИ И ИСКЪТ ДА БУТНАТ КАШОНЯ, УБАВУ ЛИ ША НИ Е???? ПУФ ПАФ!

  2. 5
    2

    Най ми е смешно, когато малките фашистчета вземат да реват за изграждането на паметник на виден българин на върха! Ей, нищо не можещи боклуци, защо не издигнете един паметник на Джендем тепе? Хълма е по висок от Бунарджика, спокойно може да гледа на Запад и да ви стопли джендарските ви души. Но освен сила за рушене, друго нямате.

  3. 8
    3

    Откога гостите и циганите от един древен български град могат да имат претенции и искания за нещо което не им влиза в работата?А на онзи който напада фена за Русия и Съветския съюз ще кажа,че ако съветската армия не беше влезнала в България сега щяхме да сме подарени на другите държави около нас и разпарчелосани както след освобождаването от Турското иго,така и след Междусъюзническата война!А и Альоша е символа на много поколения истински пловдивчани!Така,че долу ръцете от паметника!

  4. 11
    3

    Мръсни цигани с промити мозъци от прокраварски медии и политици! На малоумника помашки отдолу – Съветската армия не ни е окупирала, а спасила от Турско робство и други окупатори, а краварите на които подгъзувате са ни бомбандирали в същото време. Прости роби!

    • 3
      8

      Хаха тъп папагал и история не знаеш!!! Съветската армия не ни е освободила от Турско робство, защото тогава е нямашо съветски съюз , но то явно си много прост и няма как да знаеш! Има огромна разлика от руска инпения и ссср

  5. 8
    9

    Хайде да не правим като политиците и делим Феновете на путинофили и путинофоби. Ботевист съм, но съм ЗА премахването на Символа на Съветската Окупация!

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ТО И НА МЕНЯ НИ МИ АРЕСВЪТ ПИДРА ЗИТИ, АМА ТИ СИ ПИШИШ ТУКАНКЪНА!:))))

  6. 14
    3

    Ами някой да им обясни,че паметника не е от желязо !!! За метал – да търсят някъде другаде

Коментарите са затворени