Футболист на Атлетик (Куклен) e с 4 шева в болница след жесток побой на стадиона в Несебър, съобщава Plovdiv24.bg. Става въпрос за Виделeн Сердарски. След като е бил зашит, той е освободен от лекарите за домашно лечение.

Грозните сцени се разиграват на полувремето на мача между Несебър и Атлетик от 21-ия кръг на Трета лига – Югоизточна група, при резултат 0:0.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основния спонсор на Несебър и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на Атлетик (Куклен) е в кръв, което се вижда и от прикаченото по-долу видео.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на Несебър, като не е изключено дори да се стигне до изваждане от групата.

Мачът Несебър – Атлетик (Куклен) бе прекратен заради бити играчи на кукленци – снимка: Кота Спорт, 24.02.2024

Президентът на ОФК Несебър Недялко Москов коментира случилото се по време на мача с Атлетик (Куклен). Двубоят бе прекратен преди началото на второто полувреме, след като има твърдение от страна на гостите, че техен футболист е ударен. Ето какво каза Недялко Москов пред официалния сайт на ОФК Несебър:

„През цялото първо полувреме гостите се държаха по безобразен начин – провокация, обиди, лежане по терена. Какви ли не обидни епитети не използваха по наш адрес. Стигна се до там, че на полувремето имаше спречкване в съблекалнята. Има ударен техен футболист, има ударен и наш футболист – един от нашите резерви.

Най-интересното е, че техният ръководител дойде и ми се извини. Каза ми, че те са виновни. Каза го и пред съдиите. Ако е мъж, да излезе и да го каже пред всички! Каза, че футболистите му са млади и не се съобразяват!

Аз обаче не разбирам какво се е случило, за да не излязат през второто полувреме. Защото треньорът на Атлетик каза, че иска мачът да продължи, но футболистите не искали. След като е имало ударени футболисти – съдиите може да накажат виновните с червени картони и мачът продължава.

Подозирам, че противникът е бил премиран от трети отбор, в което не намирам нищо лошо. Само че откакто аз съм президент на Несебър от две години, нито един отбор не се е оплакал от нас. Ние предлагаме най-добрите условия, при нас се играе най-лесно. Играем коректно и нито веднъж не е станал ни най-малък проблем. Сега обаче се появи такъв казус. Каква е причината?! Нека кажат хората от Куклен.

Техният отбор дойде тук изцяло да провокира. За първи път виждам такова поведение, цялото първо полувреме премина при жестоко напрежение.

Сега изчакваме какво ще опишат съдиите и делегатът на двубоя. Ако има посочени конкретни провинили се футболисти заради спречкването в съблекалнята, ще бъдат наказани от Дисциплинарната комисия. Съдията изчака 15 минути второто полувреме и даде край на мача, което означава служебна победа за нас.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Мирчев редно е да застанеш зад отбора си. Може ли такова нещо…

  2. Всички знаем за мутрагена Москов ! Момче. Съветвам те съдилища до дупка , колкото и тромава да е системата ! Стига !!!! Вън от групата ! Вън от и без това жалкия ни футбол ! Москов не ти ли умръзна да се гавриш с децата ???? Стигааа !!

  3. До кога ще търпим такива като тая мазна свиня Москов Тоя имаше същото нагло поведение и на Коматево Авера на Митьо очите пълен селяк избива комплекси върху гърба на едни деца и харчи чужди пари Вън от групата

  4. Свалям шапка на футболистите на Куклен Всички знаят как се играе в Несебър Тоя мазния наглец говори глупости Време беше някой да им се опъне А ти Мирчев мишко застани зад момчетата си Те са достойни мъже

    • Ето от такива като тоя и Венци Стефанов футбола е на това ниво.Но фс ще си затворят очите .

Коментарите са затворени