Кандидатът за президент на БФС разкри каква е основната причина да се кандидатира за поста, като изтъкна, че целта му е да се завърши започнатата програма заявена пред ФИФА и УЕФА през 2022 година.

„Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Ние имаме програма, която е приета през 2022-а до 2026-а във ФИФА и УЕФА и вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти и тя трябва да продължи. Именно затова съм се кандидатирал за президент. Сега трябва да се завършат. Образно казано – все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг“, каза Иванов пред колегите от Sportal.bg.

„Всеки който е канидадат за президент трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС. Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това. Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националния отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша тези неща. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това“, допълни Гонзо.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Сяло Столипеново ша гласува на Гонзо на евроизборити. Скаме да гу виждами в Брюксел ! Ас мога да го закарван с таксито на примосия хем да скарам някой леф.

  2. Ученото си е учено! В клозет да го затвориш, гладно няма да остане! Умен, образован, културен и възпитан! Гласуваш за Гонзо – гласуваш за интелектуална мощ!

Коментарите са затворени