JAN3, водеща технологична компания, фокусирана върху разширяването на достъпа до Биткойн в световен мащаб, сключи стратегическо партньорство с „жълто-черния“ клуб – първият в света първодивизионен футболен отбор възприемащ Биткойн. Това сътрудничество бележи значителна стъпка към превръщането на Ботев във водещия Биткойн спортен клуб, похвалиха се от жълто- черния клуб.

Като технологична Биткойн компания, JAN3 създава инструменти, които улесняват достъпа до Биткойн и финансовата свобода в световен мащаб. Компанията предлага продукти както за физически лица и предприятия, така и за държави, пример за това са Салвадор, Чера Гора, Колумбия, Мексико и Суринам, за да се възползват от тази технология на бъдещето.

Като част от партньорството Ботев слага логото на JAN3 на своите официални фланелки, символизиращо споделения ангажимент за Биткойн иновации и финансова свобода.

В началото на тази година JAN3 представиха изключително лесния за употреба Биткойн портфейл AQUA. Като част от сътрудничеството JAN3 разработиха специален жълто-черен “Ботев режим” за AQUA портфейла. Компанията добави и български език като официален такъв в портфейла.

Така ПФК Ботев Пловдив отново е иноватор, правейки Биткойн още по-достъпен за ботевисти и всички българи.

Свалете приложението сега от iOS и GooglePlay

Антон Зингаревич, президент на ПФК Ботев, сподели своя ентусиазъм:

„Биткойн заема централно място в стратегията на нашия клуб. Вдъхновени сме от глобалните истории за успех на интегрирането на Биткойн и сме развълнувани да донесем тази иновация на Ботев, на нашите фенове и Пловдив. Иновативните инструменти на JAN3 ще бъдат основата в пътя, по който сме поели .“

„Много малко неща в живота са толкова универсални, колкото футболът и Биткойн. С това партньорство се надяваме да доближим Биткойн до футбола и милиардните футболни фенове. Вече видяхме какво може да направи Биткойн за компании и държави, сега си представете какво може да направи за любимия ви отбор.“, добави Самсън Моу, главен изпълнителен директор на JAN3.

Ботев и JAN3 виждат партньорството като допълнение към общата им цел за ускоряване на масовото възприемане на Биткойн в Пловдив, България, и във футбола като цяло.

Интегрирайки Биткойн, Ботев ще се превърне в любимия клуб за привържениците на Биткойн по целия свят и в съвместен посланик в мисията на JAN3 да обучава лидерите на държавно ниво как да следват и постигат собствените си Биткойн стратегии.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Руснакът търси начини да пере пари и да заобикаля санкциите срещу Русия

  2. 1
    2

    ХАХА ЖАЛКАР ДА ГО КУПУВАТ РУСОРОБИТЕ БОКЛУЦИ

  3. Това са приказки за НАИВНИЦИ ! Въпреки многото опити и изкуствено дишане, биткойна никога няма да се превърне в глобална децентрализирана цифрова валута ! В частни разговори изключителни български финансисти, са ми споделяли, че биткойн и криптото като цяло, е една от най-големите измами във финансовия свят. Доказателства вече има немалко, рухналата пирамида на Ружа е само прашинка в окена, има още много подобни случаи в по-малки размери, за които няма гласност за пилите по една студена вода с криптовалути. Случайно ли е е, че най-мощната икономика в света- китайската, обяви биткойна официално за мъртва валута. ЕЦП не са никакъв обективен критерий, но все пак, са огромен регулаторен орган, който също воюва открито с биткойна. Има още стотици примери, колко несигурна в тази криптовалута. Недостатъците на биткойна са МНОГО, потърсете инфо, има навсякъде.
    Цитират ми се тук Суринам и Салвадор. Това трябва да ви говори достатъчно много. Не се подлъгвайте.
    Цингаревич, това не е за хвалба, а си е сериозно нота бене какви точно смяташ да ги вършиш в Ботев.

  4. 1
    1

    Къдя жъ раздават бидкойнити ва, и пу колку жъ дават?

  5. 3
    2

    А Стряма-койн га ва? пита бат Стоян канара и са изпърдя под сурдинка ва да гоейба.

  6. 10
    1

    работата става все по-мафиотска…
    Спите ли?

  7. 6
    6

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ КУПОВАЙТИ БИТКОЙНИ

  8. 4
    1

    Интерес и биткойнт ако рухне какво ще правиш

Коментарите са затворени