Универсалният боец в Хебър Пазарджик Георги Вълчев в събота ще се изправи отново срещу един от бившите си отбори.

“Гробарите” гостуват на Локомотив Пловдив на “Лаута”, като капитана от състава на Любо Пенев бе любезен да коментира ситуацията в клуба пред BgDerby.com.

“Изправяме се срещу доста стабилен игрово отбор. На “Лаута” винаги е тежко, най-вече заради публиката, която много помага на домакините. Ние обче няма да се предадем. В съблекалнята на Хебър Пазарджик са събрани много мъжки характери. Сплотени сме и не сме се предали…

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

20 КОМЕНТАРИ

  1. Теменужкооо симпатяго лежи на тая кълка хахаха

  2. Теменужкооо симпатяго лежи на тая кълка хахаха

  3. Братя индянци от Токайто жъ въ ибът сложете си памперси

  4. “Ако си в мир със себе си живееш в настоящето, ако си тревожен живееш в бъдещето, а АКО СИ В ДЕПРЕСИЯ ЖИВЕЕШ В МИНАЛОТО.” Да, желанието на човек да живее в спомените си, го ДЕПРЕСИРА НАЙ-СИЛНО.
    Всички знаем, че при Вас ДЕПРЕСИЯТА е изразена в тежка патологична форма, до степен на психическо разсройство, но все пак лекувайте се. Най-добрия лек са нещата от днешния ден. А, в тях, Вас почти ви няма! Вие сте едно нищо! Просто, ненужни индивиди!

    • 3
      1

      Вероятно имаш предвид “Митко депресията” Нали? Оп-са , оп-са .. хи-хи-хииихх

      • 1
        1

        Нене .. За аулин Попов поредния мангал разхождал жълтия парцал… дай два аулина един голем Блек Рам и пускай Преслава….

  5. Жоро Вълчев:На “Лаута” ще е трудно, но ние в Хебър сме мъже и не се предаваме”
    ………………………………………………………………………………………………………….
    Вие може и да не се предавате,но съдиите ще ви еб@т майката. Мигар сте забравили как ви свириха мача в Пазарджик??? Толкова явно подпиране??!! Беше грозно дори да се гледа! Всички бяха потресени от срамният начин по който съдията Железов свири мача.

    • 3
      5

      Аха, помниш мача, в който новоизлюпеният индианец георги николов вкара три гола на Локомотив, но те не стигнаха дори за хикс. Това е съдбата на индианците, да бъдат тъпкани от Пловдивския любимец…

      • Да бъдат тъпкани с помощта на съдиите! Колко умно??!

        • По- добре тъпкан от съдиите, отколкото да загубиш финала на финалите 2019 и да кажеш, че си дал мача, както направиха бултрасИндианците

          • Да ти кажа за въпросният финал: Той е бил решен с устна заповед от най-високо място. На този “финал” изстрелите на Т Неделев който е прочут с мерника си излизаха в тъч вместо да профучават в най-лошият случай на сантиметри от вратата??! Това беше неговата остра форма на протест с която той искаше да ни покаже,че има нещо гнило в дъното на цялата тая работа. Капиш?!

          • 1
            1

            За същият Тошко ли говориш, който беше дълбока резерва в трета германска дивизия и изгонен от нея за некадърност???

    • “Знам кой е собственикът на Локомотив Пловдив и какви надписи носят съдиите на гърба. Нямат право да се подиграват с Хебър по този начин“
      Наставникът Любослав Пенев призова за специално внимание към съдийството, след като тимът му загуби с 3:4 в Пазарджик от Локомотив (Пловдив) в мач от седмия кръг на efbet Лига.

      • Това ли ти роди квадратната глава,нареждане от “горе”, тъп и нагъл помак,ще ти държи влага цял скапан живот този финал,запомни го!

    • По въпроса за мангалите, питай бате ви Зуме!

  6. 3
    3

    Поредният футболист, който се прекланя пред публиката на Локомотив.

    Съвсем друго е положението на Източен 10, там са презряни като индианци.

    • Липсата на финансиране ва психиатриите в България, респ. намаляването на техния капацитет се е отразява пагубно на българското общество. Прекалено много психично болни индивиди са навън и е очевидно, че липсва какъвто и да е контрол на поведението им.

      • Всичко е заради Петата, как да напъхаш 15 000 индивида в психиатрията за един ден, за един миг на магия с Пета???

        И като са на свобода тия индивиди опъват уши, раздават шамари, бият в съотношение 10 към 1. Бахурите и Петата ви направиха луди калинки…

Коментарите са затворени