Легендата на Ботев Марин Бакалов сподели мнението си за поражението на “канарчетата“ от Крумовград с 1:2. Той посочи и основните цели пред тима до края на сезона и коментира селекцията на отбора.

“Неприятно поражение. Този мач трябваше да се вземе, но в крайна сметка не се получи. Какви са причините – не мога да кажа. Има си ръководство и то трябва да сподели. Щеше да е добре да се вземат тези три точки, за да се стабилизира отборът в класирането”, започна анализа си пред “Мач Телеграф” Марин Бакалов.

“Ботев Пд показа добри игри в края на есента и беше в добро емоционално състояние. Не би трябвало един отбор, който има възможности, да си позволява поредица от загуби. В следващата среща е редно да се вземе победата и да се върнат на правия път. Това очаквам да се случи. Не бива да се допускат поражения на собствен терен. Дори бих казал, че срещата с Крумовград беше на собствен терен. Базата в Коматево е наша в крайна сметка, футболистите и треньорите трябва да си извадят изводите“, заяви още легендарният халф.

“Мисля, че отборът привлече добри играчи през зимата. Няма как да се прави голяма селекция през зимната пауза, но все пак взеха вратар и централен нападател. Има хора, които мислят върху тези неща. Виждам, че се взимат и други млади момчета. Създава се едно напрежение покрай клуба, което не е хубаво. Какви са причините не мога да кажа. Трябва да се решат по цивилизован начин и не е необходимо да се стига до изостряне на обстановката”.

“До края на сезона целта пред отбора трябва да е седмото място и да се опита през бараж да стигне до място в европейските клубни турнири. Освен това Ботев е в битката за Купата на България. Това са целите пред клуба. Важно е отборът да играе силно и добре. Да не се допускат клатушкания от едната крайност в другата. Така ще са доволни и феновете. Сега се изправят срещу Етър и би трябвало да се вземат трите точки. Те са в графа задължителни“, завърши Марин Бакалов.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Преди седмица споменавах за проблемите в защита, но един запален фен Ботевист ме убеждаваше колко сме добре. Ами не сме добре в защита и това е повече от ясно. Лошото е че и в средата не сме цвете за мирисане, а и нападението куца. Чета че са решили да разкарат Фаустас Степанавичус…..Аз в това момче виждам голям потенциал, а и в контролите се представи добре.

    • Мога да ти кажа защо махат Фаустас, но си жълт, тъни в неведение и мъка…

      • Не се съмнявам че знаеш! Все пак си най-запаления Ботевист тук! За сега не държа да ме осведомяваш за всичко случващо се в Ботев. Искам Да ти го БлагоНавря за предложената услуга.

  2. 5
    3

    За да се класираме на 7-мо място трябват тънки сметки, което предполага да пускаме мачове, като този от време на време. Защото ако почнем да бием наред ще издухаме седмия с разлика:)

    • 2
      1

      Този как са го изпуснали от психиатрията!?

  3. 2
    5

    Помня кък фкараф въф фтората минута и нащи фьенуви дигнаха буквити за курвити и…….. посли Бачков и Джефри ми го набабаниха до макарити…цял живот срам

    • 9
      3

      Кой Джефри?Юлиан Джевизов циганина от Септември-дългогодишен капитан на циганското “Локо”?

    • 6
      3

      Надписът гласеше С Б О Г О М К У Р В И !След мача със “Шумен” който беше подарен с 1:3 само и “Ботев”да изпаднат из целия Пловдив надписите гласува Л О К О – К У Р В И !!!

      • 2
        4

        И после два(само) бахура в дивия жълт анал и единствено по милостта на съблезъбия останахте в А група, но на 15 05 2004 ви излезе през гъза, когато ЛОКО стана ШАМПИОН, а жълтата кочина се върна в Б група.

  4. 3
    7

    Стоян канара каза,че от петата и 6-те бахура по голямо напрежение не е чувствал ва да гоейба.

  5. 3
    8

    Добре де! Толкова ли е трудно да се каже,че някой е мотивирал твърде добре футболистите на Крумовград да излязат пределно мобилизирани срещу отбора на Ботев! Първо за да се докажат,и второ да се види ясно,че Ботев е спукан балон който издиша отнякъде,а може би и от няколко места едновременно?!
    Това всъщност го видяха всички

    • 8
      1

      Всеки отбор трябва да излиза пределно мобилизиран. За мен това е нормално. Четирима в отбора на Крумовград, на които “Ботев” е казал довиждане. И двама – преотстъпени. Аз по-голяма мотивация от това не виждам. Дори да приемем, че в гола на Алекс има доза случайност, а фаула преди да стане корнера, респ. дузпата, е напълно измислен, то това не е важно. Важното е, че “жълно-черните” не знаеха защо са на терена. Как го бяха казали в един за мен велик български филм: Целта се постига не с бързане, а с неспиране! В този мач, “Ботев” не само бяха спряли, а изобщо не бяха дошли!

      • 2
        1

        Всички виждат,че Ботев в защита е като рядка ограда! Като “бент който нищо не спира”. И никой нищо не се прави за да се подобри защитата! Всъщност правят се само експерименти в тая посока. Така няма да стане! Изобщо Ботев е един бизнес проект-не ти е работа. Не знам дали може да бие всеки,но се вижда и с просто око,че може да загуби от всеки! Жалка работа. Футболистите нямат манталитет на победители

      • 1
        2

        Ами да си отиват,хей го къде е Сопот.Там и въздуха е по- чист!

    • 4
      6

      През задника издишат! Ти сега ли разбра,че са аналноподатлви всички жълтури !?! Явно не си от Пловдив… тук да ебеш жълт гъз е ежедневие и от Крумовград потвърдиха!

  6. 6
    7

    Живот ли бе да го опишеш! С пета и 6 бахура отзад , търкаляни по поляните , от Въльо бити , от руснакът намачкани , от ПИМКа изплющяни. Една, че две, че три… усилни години. Очи тъмнеят глава се люшка. От нийде надежда взора не види!

  7. 2
    11

    Бакалов, Бакалов, как да няма напрежение в ботев, когато Локомотив им заби ПЕТА в дупарите, след това им наблъска и шест бахура на същото място. Последва агония на Колежа без победа. След това руснака би тарторите на жълтата агитка, ПИМКА им опъна ушите на същите тартори.

    Това тяхното не е живот, жълтите са бити, гаврени и изнасилвани ежедневно! Повече от естествено е да са напрегнати…

  8. 6
    3

    Целта седмо място е реална цел , само Арда ни е конкерент за седмото място !

    • 2
      9

      Славия са на 5 точки зад ботевЪ, а има още 15 мача до това седмо място. Имате и гостуване на Славия, която показва, че е с класа над ботевЪ. Е, НЯМА ПО ТЪП от бултрас!!! Не ви ли омръзна всеки ден да се излагате???!!!

      • 2
        1

        Как може един тъпанар да осъзнае колко ТЪП!

Коментарите са затворени