“Искам да благодаря на футболистите и феновете. Показахме, че заедно сме силни и можем да излезем и от най-трудните ситуации. Никой не е застрахован от грешки. Допуснахме такава в началото и дадохме предимство на домакините, но по-важното е, че след това успяхме да се концентрираме и да излезем от трудната ситуация, в която сами се поставихме. Бяхме по-добрият отбор, който знаеше какво прави и търсеше повече гола. И успяхме да вкараме цели 4 гола. Един в нашата врата, два в тяхната и един ни отмениха. Разбира се, бяхме далеч от това, което аз искам да виждам от Локомотив, но всичко си има своето логично обяснение. Ние тепърва тръгваме почти от началото на пътя, който бяхме изминали. Излязоха доста състезатели и то все водещи фигури, а новопривлечените ще имат нужда от време. В края бяхме принудени да затворим мача, но целта оправдава средствата.”

5 КОМЕНТАРИ

  • 1
   1

   Няма да му помогне. Знаеш ли как му люти на устата от мазния гъз на Шиши

 1. 3
  4

  Всичко си има своето логично обяснение… наистина!

  Заради тъпотията с мястото в ЛК и баража, сега отборите, които са близо до заветното 7-мо място ще правят всичко възможно да не мърдат нагоре или надолу. Трябва да се преосмисли концепцията на този бараж, защото 7-мия е в по-изгодна позиция от 6-тия и 5-тия, а понякога и от 4-тия, ако баражът е с отборът заел 3-тото място.

  Много по-справедливо би било, ако в баражът участват 4 отбора в минитурнир на отстраняване, като отборите с по-предно класиране да са домакини. Примерно 4-ти срещу 7-ми и 5-ти срещу 6-ти и след това мач между победителите.

  По този начин ще се избягват тънки сметки, как Арда да не стане 6-ти или Ботев да вкара Крумовград в правилната 4-ка, за да има евентуално предимство предвид на връзките на двата отбора.

  • 2
   1

   малко е рано за такива сметки, но по-принцип си прав

  • 3
   1

   много си ми интересен – всеки път като падат отличниците, а Локомотив побеждава и започваш да говориш колко уговорено е българското първенство…

Коментарите са затворени