От Спартак се оплакаха от съдийството на Кристиян Колев заради отсъдена и в последствие отменена дузпа на мача с Локомотив II, спечелен с 3:2. Ето позицията на клуба:

След днешния мач от ръководството на Спартак сме длъжни да защитим името на клуба, защото сме отбор с традиции и не можем да допуснем лицето Кристиян Колев (съдия на мача) за пореден път да се подиграва с отбора.

Днес в 82′ той отсъди дузпа в полза на Спартак и по странен и никому неизвестен начин след няколко минути реши да я отмени.

Ще спестим с какви епитети съдията се оправда за решението си.

Това лице за втори път отменя по такъв начин дузпа в полза на Спартак, което води на мисълта, че това е тенденция. Затова искаме да обявим категорично, че повече не желаем той да ръководи мачовете на нашия отбор.

Ние хабим сили, хабим енергия, а нашият собственик инвестира лични средства в клуба. Имаме цели, които ще следваме и няма да допуснем някой да се подиграва с труда на всички ни.

Ръководството на Спартак  ще направи всичко по силите си да защити името на клуба и нашите фенове.

Всички виждаме каква е ситуацията в българския футбол и се надяваме нещата да се променят, за да има развитие и успехи за българските клубове.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  Огнян е най страхливия председател,човек който мисли само за поста си да остане максимално дълго там.

 2. 1
  2

  Поста председател на ЗС ПЛОВДИВ му дойде в повече на Огнян Златков,не е за този пост.

 3. Не е виновен съдията.Така му е наредено ! Момчето как мислите стигна до А група

 4. 1
  1

  Той Златков ги бута тея нещастници!!! Вчера гледа мача с Недялко Москов

 5. 3
  1

  С Огнян златков каква промяна да има.
  НИКАКВА.

Коментарите са затворени