Сдружение ПФК Ботев, което е миноритарен акционер в “жълто-черния” клуб, публикува декларация преди първия мач на “канарчетата” от втория дял на шампионата.

Ето какво написаха от Сдружението:

Скъпи Ботевисти,

Събитията от последните седмици сякаш оставиха на заден план факта, че в събота подновяваме мачовете от Еfbet лига. В крайна сметка, основната задача на един фен е да подкрепя футболния отбор и да е на стадиона, когато отборът му играе.

Нека на 17.02. си припомним това, което обединява всички ни – любовта към Ботев Пловдив и желанието отборът ни да побеждава с нашата подкрепа на стадиона.

Пожелаваме на всички в клуба здраве, всеотдайност и късмет, за да завършим сезона успешно и нека накрая на сезона да сме част от българските представители в Европа. Отборът показа, че има качества и перспектива с деветте поредни мача, в които не познава вкуса на загубата.

Пожелаваме тази серия да продължи възможно най-дълго и момчетата в жълто-черно да показват игра, с която да ни радват и с която да привличат повече хора на стадиона.

17.02., 12:00 часа: Крумовград – Ботев. Подкрепи отбора, защото въпреки всичко, което се случва около клуба ни, времето е показало, че Ботев е вечен, той не умира!

5 КОМЕНТАРИ

  1. Вярно бе!!! В емблемата на Ботев трябва да присъства и африканско животно.
    Това е доста добра идея. Предлагам в центъра емблемата да да се постави и хипопотам! Той ще символизира : Колкото повече затъваме в батака-толкова повече си отваряме устата!

    • Да, цяла зоологическа градина може да се вплете в емблемата им. До тук хамелеон и хипопотам, но добре им пасва и хиената- известен мършояд, който ще символизира какви мърши са :)))

  2. Пичове, ай стига клишета, шото втръсвате яко. Ботев ясно, че е вечен , но Христо Ботев.
    Нашият футболен клуб понастоящем е разклечен, освен че е вечен.
    От едната страна един науравновесен човек с ролсройса , от другата – един руски евреин с неясни цели и намерения

  3. Ботев все повече заприличва на африкански отбор, в който лицемерието е висша сила. Време е в емблемата на Ботев да се вплете африканско животно, което да отговаря на африкано-лицемерния статут на отбора.

    Хамелеоновите (Chamaeleonidae) са семейство малкоподвижни влечуги.

    Някои представители на това семейство са прочути със способността си да променят окраската в зависимост от фона на околната среда. Между зелените листа хамелеонът е зеленикав, но ако бъде сложен върху кафяви листа или голи клонки, той постепенно става кафяв.

Коментарите са затворени