Ботев Пд за стартирали процедура по натурализирането на двама от чуждестранните си таланти, които са сред най-конвентируемите играчи на канарчетата. PlovdivDerby.com научи, че жълто-черните работят да извадят български паспорти на Самуиел Акере и Джейм Ето`o.

При успех с документите на нигериеца и камерунеца, освен че ще се отвори място за още чужденци в състава на Ботев Пд, то и цената им би се покачила значително, ако те разполагат с гражданство на държава от ЕС.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Ей, ама как им отива на тия брикети жълтият екип – жълто и черно. Мангалите от Столипиново се чувстват горди че още техни братя по боя идват в любимият им Ботяф.
    До няколко дни от Сиера Леоне се очакват още три перли – Пти Сори, Нжо Ле и Бангура Жакоб. Аййй канари …

  2. А ВА НАЩИ ЧАВЕТА КЪК ДА ИГРАЯТ ГА САНО НЕГЕРИ ГИ НАКУПИ НА КИЛОГДРАМ ТОС НАШЯ ПРЕЗЕДЕНД БАЙ ФИЛИПЕ ЗИМВАЙ СА ВРЪЦЕ ЩОТ ТЪЙ НИ МОЖИ ПОВИЧИ НЕ СТИГА ЧИ НА ИБЪТ ДЕТ НА ФАНАТ ДАЖИ И НА НАЩА РОСНА ПОЛЯНА УНЕЗ РИЗАЦИ АЙ СИКТИР АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙЙ

  3. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    2
    1

    АПАПИ, НАШТТИ АВЕРИ УТ КОНДОФРЕЙСКИА КАТУН, КАЛДАРАШИТИ, ТУКУ ШТО МИ СЪУБШТИХА, ЧИ АКУ ША Я КАРЪМИ ТАКА АГАЛЯ, АГАЛЯ СЪС СБИРЪНИТУ НА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ, АКУ ША ВИСИМ В ТЕМИТИ НА КОЛОСА БОТЕВ ПЛОВДИВ, А В СЪШТУТУ ВРЕМИ НЕМА МАНГИ ЗА БОБ, ЛЕШТА, ВАЗИЛИН И ГРЕС, ТО ТЕ ША СНЕМЪТ ДУВЕРИИТУ УТ КЛОАКУМУТИФ И ША СИ СЪЗДАДЪТ СОБСТВИН УТБОР, ЛОКОНДОФРЕЙ! НЕ ИМ ТРЯБВЪЛУ ТЪРТИИ И АРТЪКПЪРТЪЦИ, КОИТУ НИ ПРАЯТ НИШТУ ЗА ЛУБИМИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ЗНАЙТИ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ША БАТАЛЯСЪМИ И ПУСЛЕДНИА ШАНС, ДА ИЗВАДИМ ГОМНУВОЗЪ УТ КИРЕЧА КОЙТУ Е ЗАТЪНЪЛ ДУ КУМИНЯ, ШТОТ НИ БАЧКЪТИ А ВИСИТИ ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФТА, ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. 2
    6

    Той Зингата за това е тук, да си оправя документите на негрите и да си ги продава във втородивизионни белгийски отборчета! Цирка в събота на Коматево ще е епичен!

    • 2
      1

      Манго марш във катуна! Като си много отворен като всеки мангал извади ти пари и издържаи отбора.Мърши навсякъде …

  5. 4
    7

    Ботев все повече заприличва на африкански отбор, в който лицемерието е висша сила. Време е в емблемата на Ботев да се вплете африканско животно, което да отговаря на африкано-лицемерния статут на отбора.

    Хамелеоновите (Chamaeleonidae) са семейство малкоподвижни влечуги.

    Някои представители на това семейство са прочути със способността си да променят окраската в зависимост от фона на околната среда. Между зелените листа хамелеонът е зеленикав, но ако бъде сложен върху кафяви листа или голи клонки, той постепенно става кафяв.

    • Време е Въльо да излезне и да почне да шиба разбирачи като теб и пинко

  6. 2
    3

    Единственото вярно което си написал е,че: ” Попаднахме и на читав треньор”
    Другите неща: Нито изходящите трансфери са кой знае какви,нито входящите впечатляват особено. Важното е обаче,че удовлетворяват собственика. Това особено ще проличи в мачовете с Левски,Лудогорец и ЦСКА.
    Чакаме резултати??? Ами ние от доста дълго време чакаме! Вероятно сега ще кажеш- “Нищо,какво толкова чакате??” – Ами чакаме отбора да заиграе за да започнем най-после да пълним стадиона.
    И стига вече с тоя “Изрудин” Какво? Като се махна нещо промени ли се чак толкова?? Чели сме спортната история на ФК Ботев. Някога е бил страшилище поне в Bg. А сега? И нямаме нищо против Зингаревич да печели с Ботев. Дай Боже да постигне успехи като тези на Майкъл Чорни,че и да ги задмине. А дано-ама…..

  7. 14
    2

    Моето мнение е че Зингаревич вае да налучква правилния път в развитието на клуба. Много добри изходящи трансфери, последвани от също толкоз добри входящи. Попаднахме и на читав треньор, така че чакаме резултати. Най-важното е че ерата Азрудин приключи!!

      • Бойко:Вие тук от кой отбор сте?
        Мургавия: От локуту сми! Всичкия тук са локу!

    • 10
      1

      Срам е, че майка ти се лашка с турски тираджии на скобата. Това е бизнес.

    • Кое е срамно? Че, в центъра на Париж, няма един бял в ПСЖ? Или, че в центъра на Пловдив, половината от “Ботев” са бели? А? “Истината” не знам на колко години си, но и в Париж и в Пловдив, белите младежи, тези днес, които са от 20 до 30 години, или поне тези – титулярите на тази възраст във футбола и за чеп за каца за армея не стават!!! Или не си съгласен? Кой крив, кой прав, друг да каже! Аз, казвам, това което виждам.

        • За да помисля и ти дам отговор трябва да направя анализ на едни 34 години. Нито имам време, нито ми е работа.

  8. 6
    14

    На Самуиел Акере и Джейм Ето`о цената би се покачила значително, ако те разполагат с гражданство на държава от ЕС.
    И какво? Тук трябва да се зарадвам. Така ли?? Да не би тази цена или част от нея да влезе в моят джоб?? От моят джоб се изисква единствено да излизат пари за билети и за телевизионни права на канала който предава мачовете. А вероятно се очаква и да участвам в някоя от доброволните инициативи организирани като помощ за клуба или в такива свързани с благородни мероприятия.
    Съгласен съм само за последното!

    • 6
      2

      Ти видя ли някъде апел към тебе за радост? Щото аз не виждам.

    • Ради, никой не те кара да участваш в нищо, нито някой те кара да си купуваш билети и артикули.

      Ако искаш и ти да пълниш джоб от футбола, ставаш мениджър на няколко играчи или поемаш издръжката на някой клуб и дерзаеш.

Коментарите са затворени