Теодор Димитров, агент на младока Ивайло Видев, играещ в отбора на Ботев (Пловдив), се е свързал с колегите от Sportal.bg и споделил мнението си за това, как според него канарчетата са принудили неговия клиент да подпише договор в негово отсъствие. Интересно е, че мениджърът дори заема страна в скандалите между ръководството на Ботев Пловдив и бизнесмена Илиян Филипов. Публикуваме цитата от мениджъра, публикуван в Спортал, без редакторска намеса:

Ръководителите на Ботев постъпиха доста некоректно с мен и моя клиент. Натискаха с манипулации и лъжи футболиста, който представлявам, за да го накарат да подпише с тях. Имахме насрочена среща с г-н Платек за 10:00 часа. Предния ден, след като се разбрахме, са викнали момчето и са го накарали да подпише без мое присъствие. Това, което казва Илиян Филипов за тези хора, е вярно. Нека феновете знаят как работят в клуба“, коментира Тодор Димитров.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че Видев е подписал своя първи договор с канарчетата през май месец 2022-а година. От цитата на импресариото в Sportal.bg не става ясно, дали става дума за онзи период от време или сега канарчетата с подписали нов контракт с футболиста, заобикаляйки услугите на въпросния мениджър.

7 КОМЕНТАРИ

 1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  АПАПИ, НАШТТИ АВЕРИ УТ КОНДОФРЕЙСКИА КАТУН, КАЛДАРАШИТИ, ТУКУ ШТО МИ СЪУБШТИХА, ЧИ АКУ ША Я КАРЪМИ ТАКА АГАЛЯ, АГАЛЯ СЪС СБИРЪНИТУ НА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ, АКУ ША ВИСИМ В ТЕМИТИ НА КОЛОСА БОТЕВ ПЛОВДИВ, А В СЪШТУТУ ВРЕМИ НЕМА МАНГИ ЗА БОБ, ЛЕШТА, ВАЗИЛИН И ГРЕС, ТО ТЕ ША СНЕМЪТ ДУВЕРИИТУ УТ КЛОАКУМУТИФ И ША СИ СЪЗДАДЪТ СОБСТВИН УТБОР, ЛОКОНДОФРЕЙ! НЕ ИМ ТРЯБВЪЛУ ТЪРТИИ И АРТЪКПЪРТЪЦИ, КОИТУ НИ ПРАЯТ НИШТУ ЗА ЛУБИМИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ЗНАЙТИ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ША БАТАЛЯСЪМИ И ПУСЛЕДНИА ШАНС, ДА ИЗВАДИМ ГОМНУВОЗЪ УТ КИРЕЧА КОЙТУ Е ЗАТЪНЪЛ ДУ КУМИНЯ, ШТОТ НИ БАЧКЪТИ А ВИСИТИ ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))

 2. За тате Плейн/Ботуша/Мишок да не съм чул лоша дума! Сега като вкарат сина му за ОПГ с Илко Копанарски, Хубен турчина и Коцето – аз ще наследя империята!

 3. 10
  1

  “Натискаха с манипулации и лъжи” и никаква конкретика. А дали не си взел някой лев от Филипов за да ги говориш тези?

 4. Горкия мениджър, направо ще се разплача, че си е изпуснал комисионната.

  Имаше един друг супер мега талант – Коко Илиев. Голям го вадеше, щеше да е звезда в Италия… накрая се приземи като резерва в 1948.

 5. 5
  11

  Пак доказани измами в Ботев. Тия хора живеят, за да срамят свещеното име.

Коментарите са затворени