Едно от новите попълнения на Локомотив Пловдив Влдимир Медвед не скри нищо пред BgDerby.com за това как е попаднал на “Лаута” и какви са амбициите му занапред с новия му клуб.

“В момента съм под наем в Локомотив Пловдив от Пирин Благоевград. В края на миналата календарна година разбрах за интерес от страна на Локо. Всичко харесвах в Благоевград. Клубът, феновете, дори персонала, но имах неразбирателство с предишното ръкводство и реших да направя нова крачка в моята кариера. Договорът ми с Пирин изтича лятото, но ще се постарая да направя всичко възможно да играя за Локомотив и след лятото…

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

6 КОМЕНТАРИ

 1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  САМУ СТУЛЮПИНСКИ ДУХ, РОМСКА ВОЛЯ И МОШТИН НАПЪН, МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ ГУВНЪТЪ!!!! ПУФ, ПАФ!!:)))))))))))))))))

 2. 1
  1

  Селски амберяжи гледайте си сопотското отборче, селяни цял живот сте зад нас.

 3. Френският флангови нападател Йоан Бай получава 6 пъти по-ниска заплата в новия си отбор Локомотив Пловдив в сравнение с тази, която е заработвал на „Армията“.
  Браво на господин Крушарски Така се гради шампионски отбор А и Томаш обеща

 4. 4
  3

  Баф мааму що никой ни куминтиръ тука уаа? Сигурно щоту никуй ни гу ибе за нас, циганите от лаутъ.

  • 2
   1

   Това е малко педалче, дето се ебе цигани. А циганите не са интересни за никого. Потни, миризливи, неграмотни, грозни, беззъби наркомани с лилави венци. Продукт на кръвомешения, объркани катто бидонвилите в Столипиново. В Лаута Арми ще му се радват, ще му смучат, той ще смуче – гей дружинка Калинка.

Коментарите са затворени