Артур Платек:

За какви проблеми говорим с Хебър? Не знам нищо по този проблем. Аз нямам връзка с финансовите въпроси. Имаме голям списък с футболисти и Слави Шопов е само един от тях. Когато дойде момента той да дойде в Ботев Пд, той ще дойде. Сега не е този момент. Имаме 4 вратари и съм на мнение, че треньорът ще избере най-добрите за поста. Целите ни са да влезем в седмицата и да играем в Европа. Искаме да дадем радост на нашите фенове. Ще гоним финал за Купата. Политиката на Ботев Пд е много проста. Имаме млади български футболисти, но също така желаем да имаме и млади играчи от чужбина. Видяхте по време на подготовката, кои млади играчи от България взехме с нас. Гичев и Гелин имаха своите шансове, но не се възползваха от тях, затова са освободени. Освен треньора и с играчи говорим за нови договори. С треньорът се водят разговори от 2 седмици. В момента решаваме въпроса с неговия договор.

Алексей Киричек:

Добър ден от мен. Знам че има много въпроси. В началото на пролетния дял от първенството отбора направи много силна и добра подготовка.Георги Николов е наш играч. Плащанията ще бъдат направени според договорката ни с Хебър. Всички въпроси ще бъдат решени и Николов ще е наш играч.

Адв. Слави Микенски:

Поводът да съм тук не е приятен. Тук съм заради атаките по клуба. Стигна се до момент, в който клуба трябваше да вземе отношение по всички тези случи. Затова сега моля, да се върнем всички към нормалността. Да осигурим комфорт на спортно-техническото ръководство. Всички тези събития извън футбола влияят на футболистите. Инцидентът, за който говорите /битите от служители на клуба фенове през ноемви/, никой не се е обръщал към нас. Записи, каквито са ни поискани, са предоставени органите на реда. До колкото ми е известно няма кадри, в които да се вижда посегателство срещу фенове. На стадиона има повече от 160 камери, които снимат 24/7. Кадри се пазят не по-дълго то 4-5 седмици. Всичко, което ни е поискано сме го предоставили. Кадрите със служителя на клуба от преди 6 месеца са свалени още тогава. До колкото ми е известно от прокуратура и полиция не са изисквани такива кадри. Въпросните лица, които бяха арестувани и срещу които тече разследване, бяха назначени от клуба с цел да развиват охранителната дейност на стадиона и базата в Коматево. Близо 2 години работихме с охранителната фирма, която заварихме в клуба. Направихме анализ и решихме да преструктурираме охраната. Запонахме да търсим хора, които опит с тази дейност и да започнат да развиват тази дейност. В случа се случиха тези арести. Ако тези хора бъдат определени за виновни, те ще си излежат присъдите, а ние явно ще търсим други хора, които да развиват тази дейност. Става въпрос за разследване, в което нито участваме, нито консултираме адвокатите на лицата. Предполагам, че договорите са подписани от изпълнителния директор.

За спирането на тока, ние проведохме наше разследване. Според нас причината за спирането на тока е съвсем различно. Нашето становище е, че има външна намеса, именно за това сме сезирали и полицията.

Борис Гиздаков:

Във връзка с казаното от адвокат Микенски, като представляващ Сдружение ПФК Ботев, искам да напомня, че строителството на стадиона стана възможно благодарение на ботевиската общност. Тя в продължение на 10 години водеше борба за осигуряването на средства. Другият виновник за това е Бойко Борисов, който осигури средства за два стадиона в Пловдив. Общинските съветници от миналия ОС също многократно гласуваха средства за двата стадиона. Вярвам, че феновете на Ботев Пд ще бъдат добри стопани на този стадион. Ще го опазят от посегателства и ако трябва ще тровят мишки и ще трепят хлебарки. Обръщам се към огромната фенска маса: Не се поддавайте на провокации, подкрепяйте любимия отбор, идвайте на стадиона, нека правим от всеки мач малък празник.

42 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
    4
    2

    АПАПИ, Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  2. 5
    3

    Ще помоля културно някой да даде график за утрешните криминални сводки. За да се подготвим за нови бултраси и ботевисти, които са били бити и семействата са им били заплашвани.

    Това е важно, ако сутринта ще има брифинг на полицията, означава, че ще сме на кафе с поничка. Ако за битите ботевисти ще се говори по обяд сме на бира с пуканки. Ако чак вечерта се каже, колко жълти фена са пребити, от други жълти фенове, ще сме на ракийка с бахури.

    Питам сериозно за малтретираните бултраси и моля за сериозни отговори! Към колко часа се очаква забавлението да започне???

  3. 3
    2

    Ще шибаме циганите чисто голи! И в трите дупки ….

  4. 4
    4

    ГЛИГАНИ ИМА ЛЕ УА ДА ГЪТНЕМ НЯЩУ

  5. 6
    9

    Как стана тази работа, вместо да се посочат биячите и истинският проблем в ботевЪ , се псува невинен гражданин от Локомотив?

    Тази омраза ще ви съсипе, жълтури. Вие наистина мразите повече, отколкото да обичате. Кажете си истината: и руснака и пимка ви бият и малтретират! И двамата не стават, не стават и жълтите тартори от агитката.

    Това са фактите, а вместо да говорите за тях псувате и кълнете невинен българин в мое лице. И колкото повече кълнете, толкова повече гадости се стоварват в дупарата на ботев. Сами си го правите…

      • 2
        1

        Питай Стоян канара ва каун от 6-те бахура как излява сюргюна ва да тейба.

    • 3
      2

      Когато голия задник на едно педи се върти около мъже, то си получава съответната порция. Така, че няма място за сръдня.

    • 5
      2

      Ами, като търсиш на майка си путката във всички теми за Ботев, така е . Не я търси тук, а на Скобата, там проституират циганките!

      • Те там са всичките и майките ,и сестрите ви ,изгрев бойски олигофрени!

  6. 6
    8

    Стоян канара каза щом жа на бият повече няма да стъпим на говняжа ва да вейба.

  7. 6
    11

    Да обобщим. Ако отиваш на мач на Ботев се страхуваш да не те бият в съотношение 10 към 1 хората на Зингаревич. Ако все пак ти се разминат побоя и заплахите срещу семейството, трябва да внимаваш да се движиш по тротоара , защото иначе Илиян те псува, рита, опъва ти ухото.

    Ако с божията помощ си влезнал на стадиона без да бъдеш бит или унизен идва проблемът с мишките и хлебарките. Вместо да подкрепяш с песни любимия си отбор си преследван от гризачи и насекоми. А ако някак си се спасил и от тази напаст около теб разните Велизаровци и Божовци плачкат , че са бити и унизени.

    Това футболен отбор ли е или трилър с елементи на ужаси???

  8. 11
    3

    СтикС, кефиш ли се?
    А, хлебарко продажна? доставяли ти удоволствие да си първи в темите на ФК Ботев!?
    Браво, така те искаме!
    Удоволствие е за нас да знаем, че ще вземеш отношение. Знаем колкото те вълнува ФК Ботев! все пак това е тима на града ни, а не някакво подобие в поляните зад агрото.
    Браво, мастиьо само така!

  9. 6
    7

    Навъразали са се като свински черва, само мушенници и селски търгаши. Тия незнаят за какво става въпрос въобще.

    • 6
      2

      и във всеки коментар пишеш” мУшенници “!

      • 3
        6

        Той е църен мангал,а ти си изгрев бойски,столипиновски циганин!Не го забравяй,аз не напразно ви заведох в Столипиново и сродих с местните мангали!

        • 4
          1

          Ай стига бе? Верно ли? Там държа майка ти да я шлякат на скобата за жАлти стинки и сестра ти да я чукат бездомните кучета!

  10. 8
    3

    Феновете трябва да са зад отбора. Нямат място в интриги!!!!!!!!!

  11. 7
    2

    спокойно едно по едно… клуба върви напред! явно много дразни някой, че стадиона ни е номер едно!

  12. 5
    8

    Общо взето само глупости и общи приказки, бля бля бля. Никаква конкткретика, защо не се преведени парите на Хебър за Г. Николов, защо не успяха да уредят Слави Шопов, защо, защо, и никакви истински отговори. Обръзна ми. Всико е една подигравка с феновете на Ботев.

    • 5
      1

      Има някои неща, които не се споделят, за да не се пречи на трансфери или финансови взаимоотношения.

    • А, Шопов като ти е толкова скъп си го вземи в къщи.

    • Що не били уредили Шопов…щото свините искат 200 бона в евро, а дори тук в коментарите няма малоумници които да мисляъ че това е добра цена.

      Слави да си вземе урок, другия път да не е тъп и да не вярва на свински и говежди обещния.

  13. 3
    7

    И руснаците ги разкриха, че жълтите са мишки и хлебарки.

  14. 9
    3

    Пинко глупака като имаше възможност, защо не взе Ботев ами правиха метани на Зингаревич? С Пинко и Ачо нищо добро не чака отбора!

    • 3
      1

      От тези дето ги трепе. Като гледам и ти си от тях. Вие мишките и хлебарките сте само неграмотни.

  15. 10
    3

    Ей, злобари нещастни, проблем ли имате? Буферите са ми ясни – комплекс за малоценност! Малцинството на вековния град! Виж, с “ботевисти”-те, от типа “голям ботевист съм, ама да съм на хранилка и да цоцам” е много по-трудно. Тия, последните гадове и клуба ще затрият и ако могат и стадиона ще запалят, след като този отбор и това бижу не им носят доход. Тази група е много по страшна от всички локомотивци, цесекари и левскари взети заедно!

    • 1
      3

      Харманлийски приселник,ти за какъв гражданин се фантазираш,та дрънкаш за комплекси за малоценност!?Олигофренията и идиотизмите във взаимоотношенията по между ви са доказателството за простотията загнездила се във зародиша ви!Комплекс за малоценност !?Ето това е : 7:3,0:1,6:0 !!!

      • Фантазията ми не стига до Харманли. Виж Столипиново е друга работа. Поддържайте чистотата, събирайте боклука и викайте “Льоко”. Граждани та дрънкат. Демек, мангали!

        • Ами Челсито под строй ви замъкна в Столипиново и ви нагъзи на мангалите! Мухльо,само жълтурите имате в Столипиново фен клуб!Съчиненията за връзки на локо-феновете със Столипиново отдавна умряха!

  16. 6
    8

    Интересно е на Лайнежа, Нетфликс ще направи яко шоу.

  17. 7
    18

    ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ НАЧЕЛО С РУСКИЯТ ИЗМАМНИК ВЪН.
    7 МЯСТО СНАЙ МОДЕРНАТА И СКЪПА БАЗА И С НАЙ МОДЕРНИЯТ И СКЪП СТАДИОН !!!
    СРАМ!!!

    • 4
      14

      Съгласен съм с теб,братко. Не само срам но и позор!
      Тази пресконференция е срам не само за клуба но и за града. Запомнете: Тия ще ни лъжат докогато могат,или докогато има кой да им вярва. Защитната теза на адвоката е като швейцарско сирене. Всеки по-опитен адвокат би я разпилял.

      • 7
        2

        Стикс , плешив педал , ще ти пръсна сливата , не си пиши и сам да си отговаряш , циганин селски

        • 2
          2

          Неграмотен жълт ,олигофрен!

          • 2
            1

            По негативните вотове ще разберете каква шайка се е разшетала усърдно из сайта, и на чия страна е.

  18. 9
    11

    Жълтото падение не е копаене на дъното, отдавна копаят тунел от единия до другия край на света с цирка си. Вече Земята им е тясна, тунелът на позора е прокопан и сега отиват да копаят на Марс. После и на другите планети, дъното им никога няма край…

  19. аххахахаххахахаххахааххахаахахаххахахааххахахаахахахах
    5
    5

    хааххахааххаахаххаахахаххахааххахахахахахаахахахаххахахахахахааххахааххахаааааааааааааааххахахааххахахахаахахахаххахаха

Коментарите са затворени