Крумовград пусна билетите за мача с Ботев в събота от 12:00 часа на футболен комплекс Никола Щерев – Старика.

За Централната трибуна цената на пропуските е 20 лева, а за Южната трибуна – 15 лева. Билетите са налични в мрежата на Eventim.

17 КОМЕНТАРИ

 1. Затова е на базата. Парата влиза в Крумовград. Заяви ли са 0 фена. А на колежа 5000. Защо да домакинстват там? Заради Пинко? Аре в дивия

 2. 1
  4

  колко жалко е да си жълт педераст, бит и ебан на собствения си стадион

 3. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

 4. 1
  4

  Ще помоля културно някой да даде график за утрешните криминални сводки. За да се подготвим за нови бултраси и ботевисти, които са били бити и семействата са им били заплашвани.

  Това е важно, ако сутринта ще има брифинг на полицията, означава, че ще сме на кафе с поничка. Ако за битите ботевисти ще се говори по обяд сме на бира с пуканки. Ако чак вечерта се каже, колко жълти фена са пребити, от други жълти фенове, ще сме на ракийка с бахури.

  Питам сериозно за малтретираните бултраси и моля за сериозни отговори! Към колко часа се очаква забавлението да започне???

  • пфхахаха какви кафета какви понички бе плешив помияр да ти еба майката пробита, червей

 5. Локо идиоти, здравейте ! Как сте днес?! Няма ли теми за локаути – нямааааа.
  Четете за Ботев! При нас е интересно. Отбор, стадион… Има доста за писане и четене. При вас, нищо. Изстреляни ракети сте…
  Как да ви кажем по деликатно че сте калъфи!

 6. Стикс е глист
  Вие се
  Мъчи се
  Но си остава глист

 7. Карандаш,да си купиш свещи за 20 лева! Мекере!

 8. 3
  3

  АНАААА 20 пришки да ти изляват тва са ногу пари ва

 9. 5
  7

  20 лева не са проблем, но да даваш пари и да те бият своите е лошо. Никой не е в безопастност щом е фен на Ботев. Бият, ритат, опъват уши.

   • 1
    4

    ХА ХА Мене ме интересува ЛОКОТО и мача в Кърджали ВСИЧКИ НА МАЧА Цял Пловдив ще бъде там

     • Ама мноу си ми умен циганин! Пу,пу,пу да не ти е уроки!
      Лаутджамия купи билет доведи гей приятел 😁

Коментарите са затворени