Крумовград пусна билетите за мача с Ботев в събота от 12:00 часа на футболен комплекс Никола Щерев – Старика.

За Централната трибуна цената на пропуските е 20 лева, а за Южната трибуна – 15 лева. Билетите са налични в мрежата на Eventim.

17 КОМЕНТАРИ

  1. Затова е на базата. Парата влиза в Крумовград. Заяви ли са 0 фена. А на колежа 5000. Защо да домакинстват там? Заради Пинко? Аре в дивия

  2. 1
    4

    колко жалко е да си жълт педераст, бит и ебан на собствения си стадион

  3. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  4. 1
    4

    Ще помоля културно някой да даде график за утрешните криминални сводки. За да се подготвим за нови бултраси и ботевисти, които са били бити и семействата са им били заплашвани.

    Това е важно, ако сутринта ще има брифинг на полицията, означава, че ще сме на кафе с поничка. Ако за битите ботевисти ще се говори по обяд сме на бира с пуканки. Ако чак вечерта се каже, колко жълти фена са пребити, от други жълти фенове, ще сме на ракийка с бахури.

    Питам сериозно за малтретираните бултраси и моля за сериозни отговори! Към колко часа се очаква забавлението да започне???

    • пфхахаха какви кафета какви понички бе плешив помияр да ти еба майката пробита, червей

  5. Локо идиоти, здравейте ! Как сте днес?! Няма ли теми за локаути – нямааааа.
    Четете за Ботев! При нас е интересно. Отбор, стадион… Има доста за писане и четене. При вас, нищо. Изстреляни ракети сте…
    Как да ви кажем по деликатно че сте калъфи!

  6. Стикс е глист
    Вие се
    Мъчи се
    Но си остава глист

  7. Карандаш,да си купиш свещи за 20 лева! Мекере!

  8. 3
    3

    АНАААА 20 пришки да ти изляват тва са ногу пари ва

  9. 5
    7

    20 лева не са проблем, но да даваш пари и да те бият своите е лошо. Никой не е в безопастност щом е фен на Ботев. Бият, ритат, опъват уши.

      • 1
        4

        ХА ХА Мене ме интересува ЛОКОТО и мача в Кърджали ВСИЧКИ НА МАЧА Цял Пловдив ще бъде там

          • Ама мноу си ми умен циганин! Пу,пу,пу да не ти е уроки!
            Лаутджамия купи билет доведи гей приятел 😁

Коментарите са затворени