Ръководството на Ботев (Пловдив) ще даде официална пресконференция преди старта на пролетния дял от футболното първенство на България. Същата ще се проведе на 15 февруари (четвъртък) от 14:00 часа на стадион “Христо Ботев”.

На нея ще бъде предоставена обширна информация както за спортно-техническото състояние на представителния мъжки отбор и целите, които той ще преследва при подновяването на шампионата, така и по наболели въпроси, свързани с моментното състояние на клуба и бъдещите планове за неговото развитие.

На пресконференцията ще присъстват адвокат Слави Микински – член на борда на директорите на ПФК Ботев, Алексей Киричек – изпълнителен директор на клуба, Борис Гиздаков – председател на “Сдружение ПФК Ботев” и Артур Платек – спортен директор на клуба.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Какво стана с тоя “Ботев” ???
    До преди години никой не искаше да дава пари и да се докосва до него, а сега ще се избият !!!
    Явно има нещо за крадване!!!!!

  2. 3
    3

    Илиян,го видяхме че е сам,когато бие Велизарчо!
    А не с 7-8 човека като Въльо мъльо.
    А тия руски интригантски курви да изкарат записите за побоя на Хъмзата и Божо.Не да се опаковат гнусотийте с биткойнчета!
    Това са най големите измамници!!!

  3. ПОМНИТЕ ЛИ ДИНУЧИ БРОКЕРИТЕ МИТКО КОМАНДОСА КАРАИБРАХИМ КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЕЗИ ХОРА ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ СИ ПЛАЩАХА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ФЕНОВЕ ЗА ДА КОНТРОЛИРАТ ОСТАНАЛИТЕ ИМА ФЕНОВЕ КОИТО ПРИБИРАТ КЕША И ГЛЕДАТ СЕИРА НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО СЪЩО МИЛЕЯТ ЗА БОТЕВ САМО ЧЕ БЕЗПЛАТНО ДОРИ ДАВАТ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА ЗА КАУЗИ КАТО КОЛЕЖА ПРИМЕРНО НИКАКВА ПРОМЯНА ДО ДЕН ДНЕШЕН САМО ДЕТО ВЛЕЗНАХА БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ ХОРАТА СЪС КОСТЮМИТЕ И БИТКОЙНИТЕ КЛУБ 500 МИНА ВЪВ МИМАНСА НО И ТАМ ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПЪЛНА ИДИЛИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА ДИНУЧИ ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

  4. 3
    3

    Стоян канара каза, че в Стряма има много набити юрдечки а и той е отнесал няколко шамара така че снема доверието от Бутвфъ ва да гоейба.

    • 2
      2

      Kaжи на Стоян канара да ходи само по тротоара, че ако стъпи на асфалта Илиян опъва уши, бие шамари и подритва задници. Кажи му, че да не го мислим стрямналията.

  5. 5
    6

    Кой е набил повече ботевисти? Кой е лъгал и манипулирал повече ботевисти? Кой е унизил повече ботевисти?

    Не, не става дума за ЛАУТА АРМИ, а за ръководството на Ботев и за строителя на стадион Христо Ботев. Утре чакаме отчета от престъпното ръководство на Ботев за побоите и униженията, а ведна след него Илиян ще излезе с нови разкрития , за нови манипулации, за бити и унижени.

    Ето в това е превърнат Ботев, сборище на престъпници, които носят единствено срам и позор на отбора!!!

  6. 3
    3

    Добър ден,предполагам знаете,че един и същ шизофреник е изакал първите коментари?Приятен ден.

  7. 8
    8

    На първо място трябва да се даде отчет колко и кои фенове би Въльо? И защо в ръководството на Ботев работят престъпници?

    След това да се даде отчет колко фена унизи Илиян с опъване на уши? Трябва да се даде и отчет кои фенове имат право да ходят по асфалта на стадиона от Източен 10, разбра се, че някои фенове могат да се движат единствено по тротоарите.

    Веднага след това трябва да се даде отчет Велизар кои фенове манипулира и срещу какви пари? Според Илиян сумата е 40 000 лева, кой лъже?

    След това се дължи отчет защо не се плаща на Хебър, защо школата в Коматево е мъртва, защо продължава политиката с африкански попълнения?

    Трябва да се кажат и плановете за бъдещето- ЩЕ СЕ БИЯТ ЛИ ПАК ТАРТОРИТЕ НА агитката на ботев, ще се заплашват ли пак семействата им???

  8. 10
    4

    Какво ще прави този Гиздаков там!?!?
    Участва в издръжката на клуба ли? Или най-после е доволен- ще се вживява на ръководство.

Коментарите са затворени