От 06 до 09 юни 2024г. за пръв път ще се проведе детски футболен турнир „Купа Рефан“! Очертава се турнирът да бъде събитие, което няма да искате да пропуснете!
Състезанието ще се проведе на терена на Спортен комплекс – Равда и обещава да се превърне в незабравимо преживяване за начинаещите футболни звезди от цяла България.

Партньори на “Купа Рефан” са KidsCup.bg и Сънрайз Ривър Бийч Резорт, които предлагат страхотни условия за настаняване на участниците и техните придружители. Хотелът, в който ще бъдат настанени младите спортисти, ще намерите комфорт, удобство и много забавления, за да гарантира, че играчите и техните семейства ще се чувстват като у дома си по време на целия престой.
Но това не е всичко! Спортен комплекс – Равда е професионален терен, оборудван за провеждане на вълнуващи футболни срещи. От поддържаните терени до съоръженията от най-висок клас, играчите ще могат да демонстрират уменията си на сцена, подходяща за шампиони.

Когато е време за почивка и презареждане между мачовете, нашият хотел-партньор предлага множество вълнуващи дейности: Басейни, Пяна парти, Pool Bar, предлагащ безалкохолни напитки, сладоледи и други лакомства, на които децата да се насладят през свободното си време. Като допълнителна атракция може да се организира и посещение на аквапарк. Независимо дали се забавлявате в басейна или събирате слънчев тен, по време на “Купа Рефан” няма да има скучен момент.

А ето сега и голямата изненада! През последния ден бъдете готови за звездния миг, тъй като специален гост – футболна звезда ще се присъедини към нас за церемонията по награждаването. Това е уникална възможност да се срещнете с истинска легенда на играта и да се вдъхновите от нея.

Така че, млади футболисти, родители, футболни клубове и фенове, отбележете в календара си и се подгответе за незабравимо преживяване в детския футболен турнир “Купа Рефан”. Независимо дали сте опитен играч, или тепърва започвате своята футболна кариера, това е вашият шанс да участвате в нещо страхотно. Не пропускайте събитието, изпълненото с екшън и забавление – запишете се сега и станете част от нещо наистина необикновено!