Хебър е сезирал Лицензионната комисия към БФС относно задължението на Ботев Пловдив по трансфера на Георги Николов, а това може да застраши лиценза на “канарчетата“.

От пазарджишкият клуб са внесли жалба до комисията, тъй като все още не са получили първата вноска за правата на играча. Според информациите до 1 февруари “жълто-черните“ е трябвало да приведат 100 000 евро в касата на Хебър, а още 50 000 евро се дължат до 29 февруари.

В момента вече е започнала новата процедура по лицензиране на клубовете за сезон 2024/25, като в нея се вземат предвид и задължения между клубове, които не са уредени или няма сключено споразумение до 29 февруари тази година.

Не е ясно как ще се разреши спора между двете страни. Със сигурност обаче картотекирането на Георги Николов не може да бъде спряно и той ще може да играе за Ботев, съобщава Dsport.bg.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  Стикс,

  ти си лош човек!!

  Ти не познаваш папагалската душевност и техните огромни заслуги за човечеството! Ти знаеш ли колко научни открития, особено в областа на психиатрията, се базират на тази широка жълтс душа, в която винаги има място за всеки, който си плати!?

 2. Общото събрание на Хебър е на 05.03.2024. Ако клубът иска да има лиценз за новия сезон трябва да плати най-късно на 29.02.2024.

 3. 6
  6

  Няма ли край тази жълта излагация?

  Ако не плачкат Велизар и Божо, Илиян опъва уши. Ако Илиян кротува, Зингата праща Въльо да бие. Ако са позапасли в жълто, то полицията арестува ръководството на ботев. Ако и полицията спи, се грабят стотици хиляди левове от български клубове.

  Платете си на Хебър, а после спрете с цирка! Има само един начин- ЗАКРИВАЙЙЙЙ, всичко друго е ЕЖЕДНЕВЕН ЦИРК!!!

  • 5
   4

   Бах та Ф циганина! Точно вие говорите за закриване. Ток, вода, НАП, посраните гащи на Айшето, потниче за цигането…бах ва ФЪФ въшкарите прости.

   • Анонимна,жълта мастийо,иди на скобата да събереш парсата от майка си и сестрите си,там дето им спуснат дупките от мандръсане!

 4. 5
  4

  Вчера ви казах, че индианците ше се правят на селски тарикати и няма да платят. Мушенници и лъжци от класа са си от край време. Той видов ден идва. Пак.ще има Пети и бахури. Злото не остава безнаказано, нали знаете кривоглави.

  • 1
   2

   Мангал,ами и ти си един мУшенник!!!Да та еба в гърчавата циганка!

 5. 4
  1

  Много добро развитие на Ботев при сегашния собственик. Гиздаковците са доволни. Браво!

 6. 2
  4

  Аз, Стоян канара съм горд, че понесох таз е.ня, а от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва да сейба

  • 4
   1

   А,вие миризливи мингяни си платете на служители и футболисти. Да питам какво стана със стадиона🤣🤣🤣🤣. Циганско кюстендилска работа

 7. 4
  5

  За да се успокоят всички страсти… на Хебър ще бъде платено след като си изберат ново ръководство или ако това не стане преди края на февруари, то ще е в последния ден на месеца.

  Причината е, че клубът не би искал парите от трансфера да попаднат в ръцете на сегашните шефове на Хебър, те да ги похарчат и след това да последват обвинения от новите, които няма да намерят и една стотинка. Всички заете, какво се случва с Хебър и за войната между ръководителите му и новия кмет на Пазарджик.

  • Разсъждения,а и действия типично по КОМУНИСТИЧЕСКИ !

Коментарите са затворени