Ботев Пловдив публикува в социалните мрежи видео от охранителните камери на стадион “Христо Ботев”, на което се вижда, че е имало човешка намеса за техническите проблеми с електрозахранването на “Колежа” в последните дни. От клуба заявиха, че очакват правоохранителните органи да следват своите ангажименти и да разплетат казуса докрай.

Ето какво написаха от Ботев:

“Уважаеми Ботевисти,

Бидейки непоколебими в желанието си да върнем нормалността в “жълто-черното” общество, сме длъжни да публикуваме кадрите, които дават допълнителна светлина относно техническите проблеми с електрозахранването на стадион “Христо Ботев” през последните дни.

Вярваме, че правоохранителните органи ще следват своите ангажименти, като ще доведат разплитането на този казус до край.

Убедени сме, че “жълто-черната” общественост е достатъчно мислеща и разбираща атаките, на които е подложен клубът ни в последните над 6 месеца.”

64 КОМЕНТАРИ

  1. Тези не приличат на техници. Държат се като престъпници. Има случайни минувачи, има камери, сигурно знаят. Да разследват там. Тоя Пимко е уникален селяк. Да прави стадиона там и да седи далеч от клуба, както се зарече. Хубав стадион построи, но и малко ли окраде покрай това…От Зимгаревич по-добър собственик надали ще намерим за момента. Малкия Абрамович му викам. Виждате Челси какво са след него…

  2. Тези са ел. техници, колкото аз съм космонавт. Няма ел. техник, на който му е мил живота, при авария да отиде с кожено яке и диагоналка да пипа централното табло. Подаден сигнал от строителите следобед, ама въпросният техник отива спешно в 19:28 с джип.

  3. Чудно!Всичко си имате:не лош отбор,стадион красавец,материално също сте добре и в един момент вашето заприлича на една цинична поговорка:дявола като нямал работа ,си е бял децата!

    • Много точно казано! Единствено не е ясно, кой има интерес от това? Защо се прави?

  4. 3
    2

    Баси и якия сериал, майна! Няма такова густо, бой, псувни, екшън, тукати, рев на умряло, отивам за бира….

  5. 1
    6

    Нали казаха,че камерите около стадиона уж не работели?! Как така изведнъж взеха,че заработиха (и то мн.добре) в угода само на едната гледна точка???!
    Когато едни улики започнат да ни насочват явно към нещо, то тогава се засилват съмненията,че те са подхвърлени.

  6. 4
    1

    Вчера инженерчето нали каза че освен аварията има и външна намеса? А Илиан в драматичното си интервю най-удобно нищо не каза за тока. Аре сега ти си прави изводите

    • Точно така. Каза, че наемателят (клубът) е правил промени, без да уведоми собственика (община Пловдив) и в резултат на това е станало претоварване.

  7. 2
    5

    Не знам дали всички добре виждате, но токът на стадиона е спрян от прекъсвач от таблото. Няма рязане на кабели или саботаж, към което ни насочват руснаците. Ако наистина има отечка някъде, то най-нормалното е да се спре временно захранването, за да не стане голяма авария.

    А това, че се води война за клуба, е ясно на всички. Видно е, че клубът намира верния път и е напълно възможно при един добър мениджмънт да се превърне в печеливш бизнес, който и да носи радост на нас жълто-черните привърженици. Във футбола печалбите и добрите спортни резултати винаги вървят заедно.

  8. ПАГ ЛЕ СПРЯА ТОКЪТ УА БАХ ТЕС ПЛЪШОЦИ ПОЧНАЛЕ СА ГРИЗАТ И КОЗЕРКАТА ЖЪ ИЗДЪТ КУЛЕЖЪТ УА

  9. 3
    6

    Жалко , заприличахте на мис силикон с оправданията и клиповете , жалко

  10. Ще се бият , Руски комунист срещу Български , съдия за жалост , комунист от любимият ми отбор , Стикс

  11. 2
    2

    Вразумете се бе, уроди. И едните и другите!

  12. 5
    1

    Дебел клуб майна,дебел!
    Ел.техниците идват на авария с Геги!Евала,машала!

  13. 6
    2

    Ако не преведете още 50 милиона на ПИМК за довършване на стадиона ще ви СПРЕМ ТОКА. А как всички фирми подизпълнители за строежа са негови случайно, едната на брачеда другата на комшията.

  14. 2
    8

    На кадрите ясно се вижда Стоян канара и два стрямски юрдака ва да гоейба.

  15. 3
    1

    В момента са активирани не само гризачите на “Източен” 10 да дъвчат кабели, но и едрите плъхове в сградата на пл.”Ст.Стамболов” 1 те пък със задачата как да принудят управата на отбора, да се откаже от стадиона. Т.е. да им останат само съблекалните и терена. Това ще има тежки последици за клуба и отново ще тече сериала “Сбогом Гергино!”. Нямам представа, кой какво е договарял със Зингаревич, но след като отказа на Пимко Плейнски, да го допусне в отбора, последния превъртя.

    • 3
      1

      Като е превъртял ПиНко, господарите му от Корпорацията ще му набият канчето на тоя самозабравил се дерибей!

  16. 3
    6

    Добре де… фирмата, която поддържа ел инсталациите на стадиона, казаха, че в събота следобед са получили сигнал от хората, които работят по козирката на Север, за отечка и след това са спрели тока. Точно това се вижда на видеото.

    • 3
      2

      Да правилно,точно това се вижда.Отишли са да спрат тока от съображения за сигурност

      • Собственика на фирмата и сина на собственика на фирмата- строител? Без авариен автомобил, без работници със съответните обозначения, без инструменти?
        Не се чудете, защо мача в събота не се премести. Наредбата си е наредба, но тя може да се променя с решение за всеки конкретен случай. Няма да се изненадам, ако скоро се върнем в Коматево. Господаря на държавата е способен на всичко. Въпросът е дали това го вълнува или местните му креатури са се самозабравили?

        • Пълни глупости. Ако се върнем на Коматево, според теб на следващите избори какво ще вземе господарят в Пловдив?

        • И как си представяш това да се върнем на Коматево,кой ще го позволи?Този стадион,за украшение ли ще стои,стига фантазии.Обясни как този саботаж със електрозахранването,ще спомогне да отидем на Коматево или Филипов да заграби отбора

        • Мачът не се премести, защото е идиотско да домакинстваш на стадиона на отбора гост. По същата логика Крумовград може да искат да домакинства на Герена на Левски или на Тича на Черно море.

          Крумовград са заявили Коматево за домакинствата си и там следва да ги изиграят.

          • 2
            2

            Да ама ти говориш че ще се преместим да домакинстваме на Коматево,при положение че имаме Колежа.Коя “сила” ще го направи това.Феновете дали ще го позволят.За мача с Крумовград е ясно че трябва да е на Коматево .Лошото е че се драматизира,прекалено много,със електрозахранването ,което е технически проблем не е саботаж и със скандала между Филипов и Велизар,който е личностен конфликт и не засяга клуба.

      • Ти виждал ли си плъх омотан в кабели с високо напрежение, ще е на въглен. Този дето са го подхвърлили да замажат нещата е все едно от плажа идва. Па как нищо нагоряло нямаше на снимката на такава голяма авария.

        • 1
          2

          Много се радвам, че ме апострофирате така и сте готови да си защитим отбора. Но, като се сетя, че когато Господаря унищожи КТБ силите ни стигнаха за два плаката в два мача…. Но, дано не съм прав.
          Колкото до изборите, Господаря никога не е разчитал на Филибе.

          • Всъщност много се разчита на Пловдив в момента, защото София е загубена. Не случайно точно след последните избори ББ се показа точно от Пловдив. Добре е да помните такива знаци. Те не са случайни.

  17. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    4
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

    • Пий си хапчетата психясъл помак,ти си следствие на продължителното кръвосмешение между помаците и козите !

  18. 16
    1

    Не са наядаха баща и син.То обществени поръчки,нискокачествено строитество,транспортни услуги -извозване що може с техните влакове и камиони и какво ли още не.Но когато Пеевски и Доган са зад тебе може да си правиш каквото искаш.

  19. 9
    1

    Брлия джип е на Костадин!!! Синът на Илиян филипов!

  20. 1
    4

    Батьо Стоян канара от Стряма пита шъ спират ли тока и в родната му Стряма? Да съ запаси с свещи и Стоян канара пита за живо или умряло да ги пали? Шъ го има ли Ботев??????????????????

  21. 5
    13

    Ето ги истинските цигани, тези които носят в душата си Ботев Пловдив. Всеки ден се пуска видео какво е Ботев и какви са феновете на Ботев. Цигани ЦИГАНИ ЦИГАНИ

  22. 2
    7

    Ами Пимко,не каза ли в понеделник,че са спряли тока заради шум и искри от трафопоста?
    Какво да гледаме на камерите?Това че наистина ли са спряли тока???
    Нещо не ги разбирам Клуба!Тези мишки които се показаха в таблата,истина ли са или монтаж?Нищо не разбирам

    • 4
      10

      Да тези на клипа,са викнатите от строителите.Просто са установили проблема и са спряли тока,за да няма по нататъшни проблеми.Колко тъп трябва да си за да кажеш че тези саботират,при положение че има камери и знаят за тях.Изобщо не прилича на саботаж.Ако е такъв,щяха да са със качулки,за да не им се виждат лицата.

      • 9
        1

        Тримката се оглеждат постоянно като обрани евреи. Има си МВР и ДАНС нека оставим на законодателя да прецени, какво правят тримата???

        • 1
          8

          Абе глупако,кажи за плъховете,вътре,вижда ли се на камерите че слагат плъхове вътре.Наистина е имало проблем и са отишли да го отстранят.Има камери,всичко се вижда,дали умишлено ще правят саботаж,мислете малко.И кажи какво печелят от това,като всичко после се възстановява.Каква е целта на саботажа?

          • 1
            1

            Целта е да се изтрият записите на дерибея ПиМко и Велизар няколко часа по-рано в същия ден, умнико

        • 1
          6

          Не е Пинко,а ти си глупак,който не може да мисли и сигурно си фен на Ботев,което е ужасно,защото съм и аз но се дразня че има такива глупаци.Я ми кажи кой нормален ще прави саботаж,като паркира колата си на паркинг пред стадиона,хубаво да се види и да излезнат от нея без маски при положение че има камери и умишлено да спират тока.Какво ще постигнат с това,като отрязаният кабел се възстановява и им се виждат лицата на извършителите.Кой нормален ще постъпи по този начин.Пък и този който отключва трафопоста има ключ.Има защото отговаря за електрозахранването на стадиона.Няма право да го отваря ли?Тези записи,какво доказват,нищо.Просто са отишли да спрат тока от съображения за сигурност, защото преди това е имало проблем,съобщен от работниците на стадиона

  23. 12
    1

    На всички е ясно, че Ляката е пощурял да гони руснака с единствената цел да се завладее стадиона и терените около него!

  24. 5
    9

    Обвиниха мен, един невинен плъх, че съм спрял тока на Източен 10. Тези, които спряха тока са по- ниско и от една мишка без зъби- наричат се ботевисти. ботевистът бие ботевист, обижда ботевист, унижава ботевист, ботевистът заплашва семействата на ботевисти! ботевистът саботира ботевистъ, изнудва ботевистъ, краде от ботевистъ и манипулира ботевистъ!

    Добре, че съм честен канален плъх да покажа малко морал на ботевистите и ботевизмЪ. НЯМА ПО ПРОСТ ОТ ботевистЪ, НЯМА И НЯМА И ДА ИМА!!! ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СЛЕДВАТ ЕДНО СЛЕД ДРУГО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!!

  25. 11
    1

    Хубен Анадолиев, Илко Копарански и момче с качулка.

    • 8
      1

      И сина на Пинко – Костадин Филипов, който влиза с белия джип… Пародия

        • А защо се държат като престъпници и се крият като мишки?

  26. Пота се кой има ключ за трафа и как тоя хубостник се е сдобил с него?

    • 7
      1

      Този е същия хубостник, който каза, че тока е спрял заради мишки. Работник е на Пимка

      • 1
        3

        Има кадри и наистина се виждат плъховете вътре,просто са отишли и са отстранили проблема,не е саботаж.Затова има официално съобщение на Пимк във Фейсбук

    • Толкова ли не ти идва на акъла,че щом има ключ за трафопоста,значи отговаря за електрозахранването на стадиона и наистина е имало проблем и са го отстранили.Какво печелят,ако наистина е саботаж?Нали има камери и всичко се вижда,няма логика

      • Ключ за трафопоста може да има всеки, който пожелае, те са стандартни

    • 9
      1

      Важното е председателя на миноритарния собственик(това определение колко е безумно само😂)да го дават по телевизията да е важен ,да казва че Ботев не може без сдружението, да говори глупости от рода че те са пазители на ботевизма…и други глупости а те искат само власт и пари!
      Важното е Велизар който не си е прал дрехите от месец и ходи цяла зима без чорапи да е известен да иска комисионни от седалките преди беше пожелал да е шеф на базата
      Ето тези безпътници са от едната страна от друга измамници с ватенки а от трета Илиян със селските си изцепки!
      Всеки сам да си прецени но нито едно не е добро за Ботев!

  27. 13

    Не случайно съм се кръстил Фекал Клоаков… в Ботев всичко е клоака и фекалии, лайна до шия без почивен ден.

    Срамотията, позорът, циркаджийството са превзели Ботев през 21 век. ЛАЙНО ДО ШИЯ И ГИ МЛЯСКАМЕ ВСЕКИ ДЕН ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ!!!

  28. 11

    Дейба и пробитите цървули! Мизерници да искаш в тази държава.

Коментарите са затворени