Днес малко преди обед PlovdivDerby.com информира своите читатели, че на стадион Христо Ботев ток все още няма. Показахме снимка от ремонт на едно от електротаблата, както и информирахме за събрали се около десетина фенове в близост до служебния вход (ВИЖ ТУК). Причина за посещението на репортер на PlovdivDerby.com на стадиона бе сигнал от наши читатели, че на съоръжението има полиция, която е там именно заради спрелия той. При пристигането ни на място, полицята вече я нямаше, но по думи на фенове присъстващи на мястото, такава е имало. Забелязахме Илиян Филипов, който след кратък разговор с управителя на стадиона си тръгна, а малко по-късно един от привържениците показа снимка на телефона си, на която се виждаше плъх сред множество кабели. На въпрос на нашия репортер от къде има снимка, той заяви, че е от фирмата, която отговаря за електрозахранването на Колежа. Именно тази снимка е и прикачена към позицията на управителя на „Динамик Електрик Груп“ ООД, която бе разпространена преди минути чрез официалната фейсбук страница на фирма ПИМК.
За момента позиция от страна на футболния клуб не е публикувана или разпространявана.

Още в предходния ни материал ви информирахме, че около казуса тепърва предстои водене на полемика по остта “Строител – Клуб”, на каквито вече няколко пъти станахме свидетели.

Публикуваме написанато от г-н Анадолиев без редакторска намеса:

“ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО НА СТАДИОН „ХРИСТО БОТЕВ“ Е ВЪЗСТАНОВЕНО
Позиция на „Динамик Електрик Груп“ ООД, подизпълнител на „ДЗЗД КОЛЕЖА“
Във връзка с проблема с електрозахранването на стадион „Христо Ботев“, фирма „Динамик Електрик Груп“, като подизпълнител на „ДЗЗД КОЛЕЖА“ и отговарящ за електроизграждането на стадион „Христо Ботев“, съобщава:
„Събота следобед получихме сигнал от фирма „Техномонтаж“ , изпълняваща конструкцията на Северната трибуна на стадион „Христо Ботев“, че има оттечка на ток и че фирмата, преустановява веднага работа.
Представители на „Динамик Електрик Груп“ и „ДЗЗД Колежа“ направихме оглед на стадиона и преминавайки през трафопоста, който се намира на ул. „Варшава“, чухме шум, който идва от разпределителната касета на стадиона. По най-бързият начин, дори без необходимото оборудване прекъснахме захранването на тази касета, а един от кабелите беше пламнал. След което се опитахме да се свържем с възложителя на стадиона, но неуспешно.
След това получих и съобщение от ПФК „Ботев“ за проблема с електрозахранването и веднага отговорих, че утре сутринта ще има екип на стадиона.
В неделя пристигнахме заедно с мой служител и направихме пълен оглед и констатирахме, че захранващия кабел, който води до табло ГРТ, сектор В е дефектирал и множество високомощни прекъсвачи в касетата са изгорели. За това уведомихме представители на ПФК „Ботев“, че ремонтните дейности ще започнат в първия работен ден, т.е. понеделник.
Днес в рамките на няколко часа, успяхме да възстановим електрозахранването на стадиона, като констатирахме след огледи по помещението с представители на Община Пловдив , че са направени промени по активното оборудване на стадиона от ползвателя без съгласуване с Община Пловдив, като собственик, проектанта на стадиона и моя екип.
Причините за отпадане на захранването:
1ва Преместване на активно оборудване в едно помещение – сървърно
2ра Установяване на множество гризачи, които бяха намерени мъртви, между захранващия шинопровод и кабели на токови кръгове, компрометирани от гризачи”
С Уважение,
Хубен Анадолиев – Управител на „Динамик Електрик Груп“ ООД – отговарящ за електрозахранването на стадион „Христо Ботев“
Приложен е и снимков материал.”

18 КОМЕНТАРИ

  1. Илиянее единия плъх който прекъсна тока се оказа че ти е син Илиянееееее …

  2. А дали е случайно, че фирма “Динамик Електрик Груп”, е свързана с Пламен Райчев – бившия зам-кмет по строителство на Община Пловдив, понастоящем служител на Илиян Филипов ? И дали Пламен Райчев по време на мандата на Здравко Димитров не е бил в конфликт на интереси и за кой точно е работил, за строителя или за Общината ? Много интересни въпросчета могат да излезнат тук.

  3. Каква е тази допотопна техника. Това да не е сглобявано от първокласници. Кой век сме ебахти и умрялата фирма.

    • Само Стоян канара е откраднал кабела ва да гоейба.

  4. А как така има гризачи? Защо в нашите трафове вече 25 години няма? Това е смешна инсценировка.

  5. 1
    5

    Ми то пълно с ПЛЪХОВЕ на Гомнежа уа,гризът ли гризът …

  6. Хубен го познавам лично.Лъжец и некоректен е.Лично пострадах финансово от лъжите му.Така че не може да му се вярва.

  7. 1
    3

    Това е само началото от некомпетентноста на строежа на стадиона .
    Ама когато Делянчо и Ахмедчо са зат теб няма проблем,може да си правят каквото си искат.

  8. 8
    1

    Стикса вместо на крана изгриза кабела.Почивай в мир плешив мишок!

  9. 3
    6

    Скоро и козирката от найлон ще стане жертва на гризачи… Ама така е на село..

  10. 13

    Пичове от локуту. Носете жълтите седалки и мълчете там. Имате ли хора между другото, ако такова да помагаме?

  11. 2
    6

    Малии ,тоя управител помак та дрънка! Ама кво ли се учудвам,щом е свързан с ботяв,къв да е?!

  12. 1
    6

    ПЛАЩАЙТИ ТОКЪТ УА БАХ ВЪ Ф МИШКИТИ АЙЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙЙ

Коментарите са затворени