В началото на този сезон централният бранител на Ботев Пловдив Станислав Работов изведе канарчетата с капитанската лента на стадион Локомотив в дербито срещу градския съперник. В началото на календарната година Работов не замина със съотборниците си за лагера в Турция, което означаваше, че не попада в сметките на Душан Керкез.

Вчера вечерта колегите от BgDerby.com информираха, че Работов може да замине под наем в Хебър. Напомняме ви, че в същата посока се е отправил и Красиан Колев, но все още двата клуба не могат да се договорят, кой ще плаща заплатата на халфа, научи PlovdivDerby.com. И Колев, и Работов могат да станат част от сделката за Георги Николов, твърдят наши източници. Както е известно канарчетата ще плащат нападателя на траншове, а невъзможността на Хебър да плаща заплатните на играчите, които иска под наем, може да бъде използвано от жълто-черния клуб, за да намалят сумата по въпросните траншове.

7 КОМЕНТАРИ

 1. По-добре 2-3ма българи, отколкото цял отбор мангали

  • 5
   1

   То да беше само отбора ви мангалски…..От кой отбор си ти бе? Пита бат’Бойко, От Локу! Тук целия махала сми ут Локу! Отговаря запитания.

   • 1
    2

    Мангалите са само и единствено от изгрев бойс Столипиново!От четирите отбора на Пловдив само селяндурите от ботевЪ имат фен клуб в Столипиново!Както и да въртите курвинските си задници ,това са фактите жълти мастии!

    • Прост циганин, явно си дошъл в града от на майка си путката! Изгрев и Столипиново са 2 различни квартала. Столипиново е изцяло населен с мангали и те са 100% за Локуто, в Изгрев живеят и българи – е, те са от Ботев и са си направили фен клуб. Сега просветна ли ти манго или искаш да ти изгърма 2 шамара??

 2. 1
  5

  Станиславе, стой си при жълтурите,моето момче! Жорката Минчев вече го няма,така че няма кой да ти навре топката в гъза! Пак може да станеш национал някой ден.

 3. 2
  6

  На жълТУРЦИТЕ не им трябват българи 🙂 2-3ма стигат 😂😂😂

  • Мичи Нтело ли ти го прошепна това? Или може би Бабакар Дион, Йоан Баи, Евандро, Сегура, Камдем, Медвед или Хоркаш?

Коментарите са затворени