Ботев Пловдив няма да разчита повече на двама от може да се каже доста изявените имена от набор 2004 при канарчетата – Даниел Гичев и Никола Гелин. По информация на PlovdivDerby.com халфът и нападателя са привикани в петък от страши-треньора им Илиян Гаров и им е съобщено, че няма да се разчита на тях и че ще бъдат пратени да тренират с някой от юношеските състави. И двамата имат професионални договори с канарчетата, които изтичат през лятото. Само седмица преди подновяването на шампионата обаче на двамата е съобщено, че треньорското ръководство не е доволно от представянето им и те повече няма да са част от дубъла.

И Даниел Гичев, и Никола Гелин са добре познати имена сред феновете, които следят отблизо юношеските формации на канарчетата. И двамата винаги са били основна част от титулярните състави в своя набор. И на двамата се възлагаха големи надежди да стигнат до първия отбор, но това, поне на този етап, явно няма да се случи.

По всяка вероятност в следващите дни дуото ще разтрогне по взаимно съгласие контрактите си, за да могат все пак да играят мъжки футбол в други отбори. И двамата подписаха 3-годишни договори с канарчетата през лятото на 2021-а година:

23 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  Като не са хора на Трифон Пачев и са аут.

 2. Спартак има нужда от нови попълнения! Те вече се очертават като филиал на Ботев!

 3. 4
  1

  Всяка година излизат по 20-на нови таланти от школата, тези двамата са имали достатъчно време да впечатлят с качества и да са в първия отбор, все пак има други момчета които чакат шанс отдолу за изява.Били в клуба от началото на основаването, ами да ги пенсионират там ли какво?

 4. 3
  2

  Феновете виждаме само едни 90 минути на седмица, докато гледаме мач. Но отбора тренира по няколко часа всяка седмица и само треньора може да прецени, кое е добро за колектива. Може да не са имали нужната дисциплина, да не са изпълнявали указанията на треньорите. Дори едно по-голямо самочувствие може да ги провали. Та аз лично не бих давал насоки за случилото се.

 5. Това е простотията в българския футбол на някакъв етап са били някакви връзкарчета или долюбвани от треньорчета и веднага договори а всъщност никъде на работа сега няма да ги искат даже и във В група най-вероятно ей така си убиват кадърните кадри в българския футбол с връзкари имитации

  • 2
   1

   Връзкарите остават по нареждане на Трифон Пачев. Негов патент е да си пробутва хора които той е докарал.

 6. 3
  5

  ДА СА МАЩАТ ВИШ КВИ УБАВИ ПЕ4КИ ИДВАТ

 7. 10
  9

  Сега защо е виновен треньора много жалко е че още не си започнал да играеш футбол а пък се мислиш за звезда Браво на Гарата

  • 1
   1

   Гарата не решава.Трифон Пачев ги изгони

 8. 15
  8

  Гаров, Караматев и другите подлоги на Коен са първите освободени след като махнат еврейна. Не стига, че са негодни ами и са подлоги тия минетаджии.

  • 6
   3

   Гарата е наш футболист мноо преди тоа да дойде паляци
   Виш кво прай с отбора мишок

  • 9
   2

   Защото Пачев не е подлога? Той е най големия мизерник в тоя клуб.

   • Бате Трифон е истинска легенда, виж му мачовете и постиженията и ми се обади отново! Когато някой има неговия брой сезони- 16 сезона с екипа на Ботев, тогава ми се обади! Той знае какво е Ботев, а не някакви хора тука днес, утре там! И правилно той ще решава! А кой да решава? Някой дето минава край гарата ли?

 9. 11
  20

  Да се махат тея руски тотаджии… аз като дойда ще накупя една торба бразилци и ще играем всяка година в европата на ПИМКо арена… хамзут ще е лидер и заедно с бат божо петлешков йоан и очиларката ще правим трибуната силна хореографии мореографии заведения магазини….. ще сменим стьоардите и ще клецаме сдрожението… гиздака ще се моли да влиза на стадьона ама няма да го пускаме… ще направим оправителен савет за чудо и приказ.. бат ачи ще го варнем на бел кон

  • 5
   1

   ЖАЛКО СЪЩЕСТВО ПОДКРЕПЯЩО ОТБОР СЪЗДАДЕН И СЪЩЕСТВУВАЩ ЗА ТОТО ДА ГОВОРИ ЗА ТОТО 🤦🤦🤦🤣😂🤣🤣Е ТОВА АКО НЕ Е ШИЗОФРЕНИЯ . ЗДРАВЕ ДА Е

  • 9
   2

   Стиксчу, аз съм тфоя вожд пиянката спонсор на Клоакомотиф и ти забранявам да пишеш тук. Стиксчу зарад теб ДУгаНъ ша ни спре крана и ша затфория черно белия коптор и многу мангалЕ ша омръд от мъка. Спри са ве Стиксчу, АлаГх е вилик е и курбанъ байрйиям иди и ша заведем домус на жамията да усфетим трибуна Жесика. За другити пара Йог!

  • 8
   6

   Колко да са млади тия 20 годишни лунгури ве?

Коментарите са затворени