Преди няколко дни PlovdivDerby.com първи разкри пред футболната общественост, че Ботев Пд ще направи опит да привлече от ЦСКА-София своя юноша Слави Шопов.

Тази сутрин Мач Телеграф гръмна с новината, че жълто-черните и ЦСКА-София са се договорили за футболиста, а информацията вече е чело на почти всички сайтове свързани с футбол.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че днес Шопов е тренирал с червените, като заниманието на столичани е било с начален час 10:00. Близки до футболиста потвърдиха информацията ни от преди няколко дни, че Слави Шопов е готов да се върне при канарчетата. Към момента обаче жълто-черните все още не са разговаряли с играча или мениджъра му за личните условия на халфа.

PlovdivDerby.com научи, че Ботев Пд със сигурност са пратили оферта за играча, а от ЦСКА-София са изпратили контра оферта, която задовалява тях като клуб. Дали от Ботев Пд са приели контраофертата обаче за момента нямаме инфорамция.

Наши източници близки до делата на клуба пък твърдят, че преговорите между двата клуба по всяка вероятност ще завършат с успех.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Освен да газите калта на КАЛНИЯ ПАРКИНГ , селянино!

  2. 6
    24

    Като тръгна за Холандия,бях написал,че ще поседи няколко месеца на някоя витрина и после пак на село…. Така че надувайте жълтия балон…. Смешковци!!!

    • 16

      Стиксчу върви ли строежа на Кашона или няма пари за тока? Пиянката ша продава ли конфети преди мача за да си платите сметките?

  3. 4
    24

    Пак лъжи и мушенгии. Измишльотини и надуване на жълтия балон. Контра оферта това само индианскки мозък може да го роди. Ей така ви мина живот търчи лъжи кривоглави, затова пак ще има Пети и бахура в дививя аххаха

    • 12
      2

      Добре, че е майка ти да ни разнообрази живота: отпред, отзад, фостата. Келепир си е.

    • Тези мантри за пети и бахури ви увредиха умствено бе. С тях лягате , с тях ставате и нищо ново не научавате! Не е лесно в устите да имате само бахури а в тимбериците нищо. Ще кажете, че в света само Ботев е губил с такъв резултат. За вашите загуби мълчите, като комунист на разпит!

      • 1
        2

        Виж,стар комунист знае как се мълчи при разпит!

        • Най- приближената до Бай Тошо комунистка и тя се обади!

  4. 13
    15

    Браво Зингаревич! Юношите на Ботев са нашето бъдеще. Ботев ще гази наред!Слава на Русия, а който не я харесва да си събира багажа и да се преселва в турция. В турция щяхме да живеем, ако не бе братска Русия.

      • 15
        3

        Мърков -Стикс Педалов… Не плямпай, ами се насочи към крана. НАЛИ ОБЕЩА ПРЕД ЦЯЛ ПЛОВДИВ??А, лайнутко????

      • УДРИ БАЙ ФИЛИПЕ НИЙ СНИ СТЕБИ УА

    • 7
      3

      Глупак а защо ти не отидеш в Русия.Всички революционери включително и Ботев са били против Русия да ни освободи.Искали са сами да се освободим.И Зингаревич е израелски гражданин

      • 1
        3

        Е как точно ше се освободиш сам бе папуняк, ахахах…

        • Ами както са се освободили много други държави, които са били част от Османската империя!

          • 1
            1

            Земи прочети малко история, не се излагай като кифладжия.

  5. 4
    10

    Rashko ne haresva tova! Toi iska igrachi na vista i da hodi v skaiboksa.

Коментарите са затворени