Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировъчни занимания и продължава своята зимна подготовка. Футболистите на Душан Керкез се прибраха в Пловдив в неделя и получиха 2 дни почивка след двуседмичния си лагер в Белек, Турция.
„Жълто-черните“ стартираха днешния ден с упражнения във фитнес залата на клубната база. Следобедното занимание протече изцяло на терен с множество физически и тактически упражнения.
В тренировъчния процес днес се включи централният защитник Йонас Тамм, който се възстановява от мускулна травма. Естонецът тренира с основната група, но продължава със своята индивидуална кондиционна програма. Неговото състояние ще продължи да се следи от медицинския щаб на клуба.
В събота Ботев ще изиграе и последната проверка преди подновяването на родния шампионат. „Канарчетата“ срещат тима на Хебър (Пазарджик) на 10.02 (събота) от 13:30ч. на основния терен на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.
+2
Всички реакции:

Васил Киризиев и 188 други

2
1
Харесване

Коментар
Споделяне
Преглед на още коментари
Топ фен

Георги Николов

Тренер ! Ползвай юно

8 КОМЕНТАРИ

 1. Циганин расист. Е тея всеки ден доказват че са по-тъпи от вчера

 2. 1
  4

  Тъжен ден за Пловдив… ботевЪ тренира в Пловдив, т.е. цапа величествения ни град.

  • Само на майка ти циганската путка с всичките си секрети, един от които си ти, може да цапа града ни. Посерич беззъб.

 3. 1
  2

  Протестирам, на снимките има прекалено много бели момчета. Ботев е част от Африка и Африка е Ботев, трябват повече негри за доброто на клуба.

  • A кога те еба тва новото белгийското момче що не протестира ма,пача?

 4. НА ВСЯКА СТАТИЯ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ПЪРВИ КОМЕНТАР 😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂ГЪРЧЕТЕ СЕ В КОМПЛЕКСИ ГНУСНИ КЮСТЕНДИЛСКИ МАНГАЛИ
  ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ ДОЛНА

 5. 1
  3

  Каквото и да подновява Ботяф, каквото и да прави, след ПЕТАта животът им вече не е същия!

  • Е го е-станала рано зарана нашта плешива Стиксана, намазала тимберицата с гъша мас-да лъщи отдалече, замила косматото дупи и се огъзила у форума за всеки който я пожелае, пфахахаха майка ти дейба циганска…

Коментарите са затворени