Новият нападател на Локомотив Пловдив Мичи Нтело, за който преди днешната контрола с Марица се очакваше да играе през второто полувреме, не се появи на терена.

При обявяването на състава за днешния мач от официалната фейсбук страница на смърфовете неговото име фигурираше сред резервите за този мач. Белгиецът обаче не се появи на терена. Наш репортер научи, че Нтело за момента е само с една проведена пълноценно тренировка и затова не е било рискувано с него.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Кой има фенове Трибуна Изгрев Бойс Столипиново ? Ботявъ .Както всичко , отнеха и Столипиново .Докъто бяха в Коматеву , браатчедите не ходиха защото им беше далеч и трябваше да плащат .С нетърпение очакваха да стане Гомнежа , блиско до маалата . И вече имат трибуна на стадиона . Жълтите шалвари са щастливи от подръжката на Браатчедите от трибуна Изгрев Бойс Столипиново , честито папагали .

  2. 2
    1

    Давам парите на фен клуба в Столипиново за да имаме по голяма посещаемост през втората декада на първенството ,Наздраве!

  3. 2
    2

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА И СТИКСЪ ПИТАТ ЗАЛИМА ВОЖДА НА КОМПЛЕКСАРИТЕ ДАЛИ ДВАТА МОГАТ ДА ВЛИЗАТ С ЕДНА КАРТА В ДЖАМИЯТА .
    СПЕРМОЯДА ЩЕ ОПОВЕСТИ ОТГОВОРА В КОАКА24.

  4. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    5
    2

    ДУКЪТУ СА ПРИМЕСТИМ Ф КОНДОФРЕЙ, ША ФЛЕЗИ В ЧАС!!!! РАСЧИТЪМИ НА ТАКВИЗ ПЕРЛИ КЪТ БЕЛГИЕЦА!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

Коментарите са затворени