Централният защитник на Ботев Пловдив Йонас Тамм е започнал тренировки от 1 седмица, научи PlovdivDerby.com. До месец се очаква естонецът да е напълно готов за официални мачове.

Месец ще трябва и на Брахими за да е напълно готов за игра. Канарчетата могат да се разделят с крилото, ако се появи оферта за него, разкриха наши източници.

Новият централен бранител Диабате днес е минал медицинки тестове и вече няма пречки договорът му с канарчетата да бъде парафиран официално.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Добрите новини около Ботев не спират! Лошото е само дето Гриша Ганчев е взел да души и да се облизва като манастирски котарак около треньора Керкез?! Той обаче души,души ама какво души???!Е, предстои да видим какво. Керкез обаче трябва да знае,или някой услужливо да му подшушне,че Левски и ЦСКА са като летище на много ветровито място и там вероятността да бъде издухан от вятъра е много голяма.
    Новините около Локото също са добри! Крушарски бил решил пак да направи курбан и да го раздаде на своите фенове за здраве и берекет. Даже и кочът вече бил избран и осветен от ходжата в Долни воден. Крушарски се надявал,че може и да го изберат за шеф на БФС??! Но ако това все пак не станело щял да разчита на топлата връзка на своя треньор Томаш с евентуалният нов президент на БФС Димитър Бербатов която не е тайна за никого. Дет се вика “Напреж апапи”

  2. 18

    Цялата черно бяла публика е тука ,изглеждат повече щото един мангал пише по три ,четири поста

  3. 1
    14

    ГА НЕ Я НЕГЕР ДА СА МАЩА ПРИ НАЗ САМО ТЪМНО ЖЪЛТИ СА

  4. 17
    1

    Кажете и за нас нещо де. Тиксо за кашона, Пордим, Куклен, лепилце на промоция, хапчета за Митковата депресия, ракийка за Ел Президенте дел БФС кандидатенте, миризливо циганско дупенце, кажете нещо за нас де, да не сме умряли?

  5. 11

    В рамките на следващия един месец нямаме никакви сериозни мачове, тъй че можем да играем и без защита. Така или иначе ше вкарваме средно по 4 гола на мач.

    • 2
      15

      Какво ви топлят 4 гола, когато поемате по 6 бахура, индианци??? Пак ще се борите да няма Б или В група…

Коментарите са затворени