Старши-треньорът на Ботев Пд за няма и половин полусезон показа умения и възможност, които много треньори у нас разкриват за дълъг период от време. Резултатите, които канарчетата постигнаха под негово ръководство, не остават незабелязани, а начина на игра на жълто-черните започна да се нрави на все повече хора. Способностите на Душан Керкез са направили впечатление на собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев. Преди време той привлече от Пловдив наставника на Локомотив Бруно Акрапович, което обаче се оказа несполучлив ход. Сега Ганчев души и около Керкез, разкриват от BgDerby.com.

“Червената” общност е твърдо против настоящия наставник на “армейците” Нестор Ел Маестро. Гришата чрез свои близки е проучил възможността как може да примами наставника на “жълто-черните” да застане начело на ЦСКА-София…

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

18 КОМЕНТАРИ

  1. Че защо ще му е на Керкез да прави крачка назад, отивайки в Цесика Лойч ?!
    В нито едно отношение организационно не са по-напред от Ботев, нямат по-добри футболисти, а вече нямат и стадион.

    Плюс това феновете им грандомани живеят още в байтошово, смятат че трябва да са абонирани за титлите. Натискът там е голям и е много по-вероятно да си загуби работата след слаба серия мачове, отколкото в Ботев.

    Съвсем реално можехме да сме до тях в класирането, ако не беше този слаб старт на сезона от тотал щетата Генчев, домъкнат лично от Пинко ….

  2. Някой помни ли как се казваше предишния треньор на свинете? Оня дето беше на една дузпа от титлата и дето го изгониха? Къде е той сега?

    Ако се сещате кво ви намеквам…

  3. 2
    10

    Стоян канара каза да са маха тоя Карпуз,че само на злага нас ва да гоейба.

  4. 6
    3

    Момчета, Ел Маестро е пътник. Ще го изгонят след 1-2 загуби още пролетта. До тогава Зингаревич трябва да е удължил договора на Душан, задължително с дебела клауза за предрочно прекратяване. Каквото и да си говорим всеки треньор иска да се развива и ако му падне възможност да води голям столичен клуб подплатено с голяма заплата, то няма защо да се сърдим. Това са реалностите в съвременния футбол.

    Колкото до сравнението с Акрапович… Бруно беше обречен да не успее в ЦСКА-. Той изповядваше футбол тип босненско катеначо. Акрапович е подходящ треньор за отбори тип under dogs. Когато такъв треньор отиде в столичен гранд, тази негова тактика не работи, което съответно носи и провал. Просто останалите отбори играят дефанзивно и босненското катеначо не се получава в този случай.

    • С тоя пораженчески манталитет, как в София и Разград са “големите”… с какво в момента на Керкез би му било по-добре при оранжевите – бюджетът им е съизмерим с нашия, условията при нас са по-добри, няма да се натресе на чужда селекция и болни неосъществими амбиции да става шампион…

      • Ганчев може да му даде и по- голяма заплата, но колко време ще я взема, като се знаят капризите в ЦСКА?

      • Бюджетът на ЦСКА- и Лудогорец е много по-голям от този на Ботев. Съответно заплатата на треньора е много по-голяма. Ако в договора е заложено, че при уволнение се плащат заплатите до края или голяма неустойка, то няма значение колко време ще изкара треньора. Отделно от горното ЦСКА- и Лудогорец имат много по-големи шансове да играят групи в евротурнирите, а там е голямата реклама на треньорите, футболистите и свършената от тях работа. Също така там са и големите пари, които позволяват да привлечеш по-скъпи футболисти.

        Ботев има потенциал, но и има много път да извърви докато стигнем двата горепосочени отбора. Говоря най-вече за натрупване на коефициент в Европа, защото без него е много трудно да пробиеш, тъй като още от втория кръг започват да ти се падат силни или непосилни отбори като Айнтрахт примерно. Когато имаш голям коефициент, може до плейофа да си поставен, което води до среща с по-слаби съперници. Всички виждаме набраната инерция от Лудогорец, как ги вкарва всяка година в групите дори да не играят добре.

  5. 4
    4

    На времето един борец го питат какво помага за борбата , очакването да каже Партията , каза ранъта прави борбъта. Та за Керкинез, фсичко се купува с много пари , а Ганчев има с изобилие .

  6. 15
    2

    Керкез трябва да пита Бруно колко е яко да си треньор на свините.
    Акрапович беше икона на Джамията, и с пълно право, а свинете го съсипаха.
    Левски и ЦСКА са гробници за треньори. психопатските им фенове не могат да свикнат че Лудогорец е всяка година шампион и полудяват от болни амбиции и ако не бият всеки мач се побъркват.
    Атмосферата в София е отровна, изобщо не е за хора.

    • 14
      1

      Да не говорим че в ЦСКА треньора няма думата при трнсферите-квото му докара джуджето, с тва играе.

      Керкез все едно да се застреля сам в главата ако иде там.

  7. 1
    7

    щом ще плаща не можеш го спря ! всичко е бизнес ! ще намерим друг треньор!

  8. 2
    13

    Хаха Гришата пожелае ли го ще го вземе!!!

  9. 12
    3

    Долу ръцете джудже долно,тоз дето е сега е “перфектен”!!!

Коментарите са затворени