Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи доста любопитно изказване относно ситуацията в “черно-белия” клуб. Бизнесменът призна, че търси нов партньор, който да му помага в управлението на клуба, но бе категоричен, че в скоро време Локомотив Пловдив ще започне да се самоиздържа.

“Съжалявам само за това, че ако се бяхме споразумели с моя партньор (б.р. визира Адам Сотков), щяхме да постигнем много по-добри резултати. Аз и сега търся партньори. Не е далече времето, когато Локомотив ще започне да се самоиздържа. Ние постигаме много със сравнително малко средства”, заяви Крушарски в предаването “Алена спорт” по БНТ.

“Преди два дни казах на Павел Колев и Илко Пиргов: По-добре тук да си ударим по един шамар, отколкото навън да ни чешат. Мога да налагам мнение, когато виждам, че нещата отиват в друга посока, но по принцип не обичам да се намесвам в спортно-техническите неща. При Бруно Акрапович имаше един такъв период, когато настоях четирима футболисти да играят и времето доказа, че бях прав”, допълни още собственикът на Локомотивм Пловдив.

Той коментира и проблема с изтичащите договори на част от настоящите футболисти в отбора.

“Когато един човек го пускаш да играе – той се налага и става звезда. Динко Хоркаш имаше време да изпъкне. Но проблемът не е в него, а в неговия мениджър. В главата му са само финикийски знаци. Имахме разговори с Хоркаш, имаше предложение за продажба, но неговият мениджър се намеси. И това ще му изяде главичката. Аз няма да пускам аванта на никой. Не може да искаш да ядеш от паничката, когато тя е обща”, каза още Христо Крушарски.

“Димитър Илиев ще помага на отбора, докато може. Докато той сам си реши. Той и 15 минути да играе на мач, ще е полезен за отбора.

Стадионът ще го направим. Когато от Тотнъм дойдоха да оглеждат стадиона, имаше такива изказвания от тяхна страна, че аз потънах вдън земя”, допълни собственикът на Локомотив Пловдив.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори и за кандидатурата си за президент на БФС и какво би направил, ако спечели.

Ето какво каза Крушарски по темата:

Голяма част от клубовете в Първа и Втора лига са запознати с моята програма. Сега предстои да запознаем аматьорските отбори.

10 клуба от Първа лига вече са готови, 10-ина от Втора лига също са запознати и са почти готови. До 20 февруари се надявам да имам подписите и да го внесем като предложение.

Ако ме изберат за президент на БФС, Локомотив Пловдив става един от всички. Смятам всички кандидати за опоненти и тръгвам съвсем отговорно. Който и да спечели, аз съм готов да му предоставя моята програма. Аз съм колективен играч и никога няма да тръгна “против“. Аз нямам място в Изпълкома, но съм готов да давам акъл. Имам малко в излишък по тази тема.

За да управляваш 5 човека, трябва да си показал, че можеш да го правиш. Трябва да е някой бизнесмен, който може да се оправя с ръководенето на хора и с управлението на финанси.

Най-големият проблем са съдиите. И това се дъвчи постоянно. Аз бих определял нарядите един месец преди мач, за да може всеки рефер да се подготви психически. Аз заставам зад съдията и той да си върши работата. Ако обаче започне да се огъва и да се поддава на натиск – отива директно на опашката и ще чака да му дойде редът.

Един Георги Кабаков – ако отиде да свири на аматьорски мач, това ще е празник. Защо не?

Треньорите работят само за своите визитки. Те искат готов материал, а такъв няма. Трябва да го създадеш. В Локомотив последните разговори, които водим с ръководството, са точно в тази посока. На скамейката не трябва да има чужденец. Ако ще е там – по-добре да е някой юноша на неговото място. Трудно ще е, но аз това нещо ще го наложа.

52 КОМЕНТАРИ

  1. Ей, Лайнар, пак си даваш гъза в удобната посока, но скоро ще задухат различни ветрове.
    В града се говори, че изцепките на Альоша горе са организирани от феновете на Локо. Но кой ги е организирал, може би знаеш по-добре ?

  2. На какъв език са му говорили от Тотнъм, че да ги е разбрал този сельо?

  3. 10

    Нямаш пари,бягаш или не искаш.Локомотив не ти е зайче,или златна кокошка.Тъп селянин

        • ААА Аз съм казал коя е гейбандата Слушайте внимателно лайнутци Няма да повтарям

  4. 10
    1

    Нещастник,вън от Локомотив Стига си ни излагал.

  5. Комсомолският се е взел насериозно,пак е пиян

  6. Гейдружинка,потници,лъжа ли в.Да ги сложа на дедовия.

  7. 2
    11

    Крушарски ботевоубиец!

    Други думи са излишни!

    • 13

      Стикс,педал и мастия.Целувай му дедовия на комсомолския пергиш…

    • Аванта не се пуска братчед ,знае ш ще ти се качат на главата ,а всички футболисти ти дължат пари знаеш ,пари ни трябват за пчели и ракети ,кухи лейки футболисти верни нема

  8. 12

    От кого как и защо взе Дунарид.Как построи завода за ракети в Стара Загора.Какъв бизнес имаш в Аржентина и благодарение на кой,комсомолски активист,от Говедарци.На местният стадион кой инвестира и защо в момента пасат говеда Жалка комуотрепка.

    • 1
      12

      Марш в прокуратурата да питаш!После се отбий да се видиш с престъпното ръководство на ботевЪ, което е зад решетките! И гледай да не изядеш и ти един бой от Въльо. Когато има престъпление си има държава! Ето как ръководството на ботевЪ е в ареста.

      ОЧЕВИДНО Е ЧЕ КРУШАРСКИ Е ЧИСТ… е, не съвсем, една ПЕТА И ЦЕДНИ БАХУРИ ГО ПРЕСЛЕДВАТ НАВСЯКЪДЕ

      • 1
        5

        Ама Въльо пак ще ги ебе,то явно им харесва само че сега няма да се напикават ами ще разтварят бузи доброволно

      • 4 убити президенти,4 в затвора,коментирай.Кучката на мафията Чиста простакеса.Цигани.

  9. 10

    Без мъни плюс няма издръжка.А без дядов Тошко въобще.Жалйи същества

  10. 10

    Тъп,говедарски клоун пускаш аванта на малък Тошко и на Бойко,но на друг няма.Смешний селски,ти си за вечна подигравка,алокозиран льольо.

    • Явно пишеш от психото?Само там петата и бахурите на Крушарски могат да са смешни. А истински алкохолизиран льольо е Динко Дерменджиев- пияница от класа!

  11. 12

    😂😂😂😂😂😂ТА ГНУСНОТО ТИ ОТБОРЧЕ СЪЩЕСТВУВА САМО ОТ АВАНТА ! ЦИРКАДЖИЯ

  12. 16
    1

    Единственото което Че Крушара ще спечели е титлата Барон Мюнхаузен за най-голям фантаст в родния футбол.

    За поредна година.

    • 2
      7

      Три купи и медали, два пъти футболист на годината си е фантастика.

      • Само слависта от ВИС му е малка конкуренция.

  13. 2
    8

    Аванта на никого Който не подписва нов договор да хваща гората

  14. 3
    9

    Само на жълтите жрици от Скобата им отпускам 6 (шест) бахура и една пета отзад.

    • 12

      А-наааа, какво каза ти ма? Тука жълти няма, сърцето ни е Локу, чаками Принц Чарлс да дади някуй леф на негу когато баща ми беше майка…

    • Само copy paste хахахахахха нищо не може да ти роди жалкото мозъче . Нали

  15. 12
    3

    Отвратително , противно комсомолско-комунистическо същество.

  16. 9
    1

    В рамките на 800 дни, прословутата миризма на цигани ще прогони всичко живо наоколо.

  17. 4
    5

    Крушарски си държи на думата. Тези които не подпишат нови договори стават пейка. ХОРКАШ, Евандро, Паскалев………. Браво.

    • 8
      2

      Изчакай да започне първенството и това също ще ти го наврем в гъза. Като крана.

      • 1
        6

        В Анонимен форум в гъза се завират само доказани събития, като Петата и Бахурите!!!

        • 4
          1

          Бахур в петата на Станислава.Шест буя в сивият

  18. 8
    1

    Вижте хора,на приказки е доказал че няма равен. До колко тъй наречената програма е изпълнима,това е друг въпрос

    • 2
      2

      Всичко е изпълнимо когато има желание. Когато има постоянна съпротива срещу това което се стремим да постигнем, няма как да стане. Срещу Боби и кликата му нямаше никаква съпротива, но каква им беше програмата? Да усвояват средства от УЕФА и да си разпределят част от баницата! Какво промениха след като се вижда че футбола ни загива, потъва, изтезава…? Нищо! Софри, конгреси, записки и чалга!

      • 6
        1

        И според тебе аржентинския ракетчик ше направи нещо друго? Хаха бахти наивния…

  19. 3
    9

    Крушарски изповяда възгледите които имам и аз в живота. Шапка му свалям и му пожелавам успех! Особено за чужденците на резервната скамейка! Ако ще е чужденец резерва, трябва да е максимум 19 годишен за да очакваш някакво развитие от него, но да седи на скамейката 23-25 годишен футболист…..извинявай, ама какво очакваш да стане от него?
    Ботевист съм но Крушарски е моя избор за президент на БФС!

    • 11
      2

      Да, точно, да махнем един алкохолизиран патологичен лъжец и да го сменим с друг е превъзходна идея, няма кво.

      • 1
        9

        Ти явно си пияница, за да забравиш Петата и Бахурите дошли от Крушарски. А преди да говориш как Крушарски пиел, си спомни за Чико пияндето, където Закусваше с ракия и неспираше с нея до другата сутрин. ЕТО ТОВА Е АЛКОХОЛИЗИРАН ЧОВЕК!!!

      • Посочи една лъжа която Крушарски е изрекъл! Патологичен алкохолик…аз честно казано мисля че алкохолиците са по-човечни, по-истински и по-честни хора от заклетия въздържател, особено от този който отрича алкохола!! Боби е едно пиянде, докато Крушарски е алкохолОг! Заклетия враг на алкохола е потаен и лош човек, човек който се страхува да каже истината и да разкрие истинското си лице!

        • 8
          1

          “Скоро базата на Локо ще е готова”.

          Тва как ти се струва?

  20. 9
    1

    “ Не е далече времето, когато Локомотив ще започне да се самоиздържа.”

    😂😂😂😂😂

    • 7
      1

      Че той и сега се самоиздържа!Но да видим без МЪНИ+до къде ще стигне!

      • 6
        1

        Защо,може на фланелките на съдиите и тези на Локу да пише нещо друго подобно,да се самоиздържат!

    • “Стадионът ще го НАПРАВИМ….”Колко лева или стотинки вложихте другарю Крушарски в строителството на стадиона???

Коментарите са затворени