„Спартак“ (Пд) постигна престижна победа над борещия се за оцеляване в Първа лига тим на „Етър“ в контрола, която се игра на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. Там тимът от Велико Търново е на лагер.

Играта през първата част бе равностойна и предимно в централната част. В 33-ата минута вратарят на „Етър“ Мартин Величков спаси удар от 30 метра на съперника. Постепенно етърци се активизираха и направиха няколко добри атаки, като хубав удар на Йоаким Карсела мина до гредата. В игра след почивката влязоха всички футболисти от “Етър” от резервния списък. „Спартак“ поведе в 55-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за събарянето на играч на пловдивчани. Последвалата дузпа бе реализирана от Георги Лазаров. „Виолетовите“ създадоха още две-три добри положения, но удари на Ловре Кнежевич и Мартин Моран минаха отново до гредите. В последната минута юношата Георги Иванов отправи опасен удар, но вратарят на „Спартак“ успя да спаси.

2 КОМЕНТАРИ

  1. На никой мач не са били , преписват това , което Етър са писали ! През първото полувреме положенията бяха 6 към 1 за пловдивчани !

  2. Вие на кой мач сте били?Особено първото полувреме пълна доминация на Спартак със сумати положения.А най жалкото е че Български момчета от В група,повечето около 21,22,23г надиграха чуждестранната група на Етър .

Коментарите са затворени