“Днес Антон Зингаревич в интервю каза, че аз, Илиян Филипов съм искал да му взема клуба!

Г-н Зингаревич, искам първо да Ви обясня, че този клуб е Ваш само с акциите, които Ви подарихме всички Ботевисти.
Този клуб е по-стар и по-обичан от всичко, което сте притежавали до момента!
Този клуб е на цялата жълто-черна общност на Пловдив, а и извън нашия град.
Няколко пъти казах, че никога няма да пипна и една акция на ПФК Ботев Пловдив.
Относно изказването Ви, че аз съм се опитвал да се поставя в позиция в клуба:
Нека да разясним на жълто-черната общественост, че Вие лично с Вашата дясна ръка Александър Ослан ме канихте да бъда част от Борда на директорите.
Аз ви отказах, защото видях доста порочни практики във Вашето управление.
Аз живея в този град и винаги в сърцето ми е бил Ботев. Когато виждам, че нещо не се прави добре в клуба ни, няма как да ставам съучасник в него.
Когато чуете критики по Ваш адрес, относно цялото ви управление на Ботев, моля Ви да погледнете и страната на хората, които възпитават децата си в Ботевизма.
Градивната критика е винаги полезна и тя е важна в демократичните общества!
Вие заявихте в едно интервю, че за Вас Ботев е бизнес проект.
Бизнес с клуба ни, трудно ще направите!
Ботев е обществен проект, като всеки един футболен клуб с фенове!
Затова Ви призовавам да се обръщате с уважение към тях! Ако не се съобразявате с фенската маса, то бизнес проектът Ви е обречен на огромни загуби.
Когато обявите, че Ботев е бизнес за Вас, как очаквате да получавате спонсорски договори от фирми в града с доста по-малки възможности от Вас?
Някой дали е давал пари на тези хора за техния бизнес?
Но явно това,че Ви помагах 2 години и отделих страшно много средства и време за Вашия бизнес сте го забравили!
Въпреки това, Ви призовавам да се съсредоточите в израстването на Ботев, а не да говорите неистини по медиите, че Илиян Филипов искал да Ви вземе клуба!
Нито съм искал, нито искам да Ви гоня!
Ще съм най-щастливият човек на Пловдив, ако вие успеете да изпълните обещанията си! А те бяха, да припомним на всички-
Ботев да е всяка година с Европейски мачове!
Обидно е и отношението Ви спрямо последните събития в любимия ни клуб. Никога в историята на Ботев, фенове не са били викани на нашия дом, заплашвани и бити от хора, които работят в клуба, а други са наемани, за да се грижат за Вашата собствена сигурност. Вместо да излезете с ясна позиция в защита на феновете, Вие прехвърляте отговорността на Ваши подчинени, а след това се опитвате да внушите, че не знаете какви са тези хора, които в момента са в ареста с повдигнати обвинения от прокуратурата. Вие не знаете “кои са и другите хора”, а Ви взимат от летището и охраняват в ложата. Така ли ще се развива Ботев по европейски модел? С такива директори и такова отношение към нас? Защото аз съм преди всичко един от множеството жълто-черни фенове, а след това човек, който прави бизнес. Нещо, което явно не може да разберете, защото Ботев е в нашето ДНК, а за Вас е просто средство за изкарване на пари. Вчера бяхте в Лондон, днес в Пловдив, а утре някъде другаде, но ние ще сме тук вечно и няма да позволим Ботев да бъде изхарчен.
С Уважение,
Илиян Филипов

24 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  6

  Ай стига вече, никой не го ебе за теб и схемите ти, Вън от нашия клуб

 2. 6
  5

  Дръж са Иляне истинсити ботевисти сме с теб

 3. 8
  6

  Филипов стига се излагай, видяхме те колко струваш.
  Довършвай стадиона и се разкарай вече, че с тия интриги, които сътвори си черен за Ботев!

 4. 9
  1

  Много паплач по темата.И отново се правят на ботевисти Цигани от чернобелите филми гледайте си катуна,филмари по потници.

 5. 9
  8

  Филипов, ти си комунистическа подлога, която не е свободна да разполага с парите от собствената си фирма. Затова и не можеш да управляваш Ботев, щото си мижитурка. И стига с тия смешки как си щял да намериш хора, които да съберат 8-9 милиона и с тази крупна сума да се борим за 1 място. ЦСКА харчат по 30 милиона на сезон и не могат да се преборят с Лудогорец, но ти с 8 можеш, айде стига лъжи и манипулации!!! Или намери някой с по-големи възможности от Зингаревич или с ограничените си способности не ни натоварвай с голите си мераци, мизерник!!!

 6. 7
  4

  Илияне само да кажа че стадиона се строй с парите на данъкоплатците от Пловдив и кредитите ще се връщат от нас !Сега като има стадион база много взе да се натискаш бе Пеевски !Ти като си голяма работа тогава ми обединете се и ръководете с милионите този отбор е само заложени мачове и загубени точки !Вие откраднахте толковв много от този стадион!А да попитам за проета за хотела да стадиона върху залата не ви ли е срам крадци мръсни ДПС сарски !И на вас ще ви дойде времето!

 7. 7
  9

  Единият президент се е заел да оправи Българският футбол, другият със задачата да си понабие феновете

 8. 8
  3

  Пичое, гледайте на всичките тези крамоли и дрязги откъм положителната страна-както винаги сме казвали-най-важното беше да се завърши стадиона. Сега става така че всеки се бута да става собственик. Тва е дразнещо от една страна, но от друга означава че клуба ни представлява много сериозен интерес откъм възможности за бизнес.
  С така изградения стадион, база и структура имам чувството че ние без собственик няма да останем вече.

  Пожелавам същото и на столипинци-тук присъстващите гнусни изчадия далеч не са представителна извадка на феновете на втория отбор в Пловдив.

  • 7
   1

   Напротив,точно те са представителна извадка за феновете на циганското ‘Локо”!

 9. 11
  5

  Ляка ,писна ми от тебе вече! Що не земеш да се качиш на някой камион и да врътнеш малко вътрешни курсове за 5-6 месеца,а? От около 35 години съм на стадиона и допреди да почнеш да строиш не бях те виждал,сега голям ботевист се извъди. Сиктир от такива като теб. Като искаш отбор Арда и Крумовград са твоите възможности. Там при ДПС, откъдето ти е и фирмата.

 10. 10
  4

  Пинко Пеевски ти нямаш ниво за нищо повече от крумовград или марково!

 11. 10
  3

  Г-н Филипов , как е селекцията в “Крумовград”?

 12. 9
  3

  С боката малко ли пари откраднахте от Колежа!

 13. 11
  2

  ПОМНИТЕ ЛИ ДИНУЧИ ПОМНИТЕ ЛИ БРОКЕРИТЕ ПОМНИТЕ ЛИ ВАСКО НИНОВ ПОМНИТЕ ЛИ МИТКО КОМАНДОСА И СЕГА ИЛИАН ФИЛИПОВ АНТОН ЗИНГАРЕВЕЧ КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЕЗИ ХОРА ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ СИ ПЛАЩАХА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ФЕНОВЕ ДА КОНТРОЛИРАТ ОСТАНАЛИТЕ НЕЗАВИСИМО ОТ СИТУАЦИЯТА ВЪВ ОТБОРА ИМАШЕ ФЕНОВЕ КОИТО ПРИБИРАХА КЕША И ГЛЕДАХА СЕИРА НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО СЪЩО МИЛЕЕХА ЗА БОТЕВ АМА БЕЗПЛАТНО ДОРИ ДАВАХА СОБСТВЕНИ ПАРИ ЗА КАУЗИ И ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ ИЗ СВЕТЛИ ПРИ МИТКО КОМАНДОСА ХОРАТА КОИТО И ПРЕДИ ВЗЕМАХА КЕША ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО СЕ ВЛЯХА ВЪВ СЪЗДАДЕНИЯ ОТ НЕГО КЛУБ 500 НИКАКВА ПРОМЯНА ОТ ТОГАВА ДО ДЕН ДНЕШЕН САМО ДЕТО СЕ ПОЯВИХА БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ ХОРАТА СЪС КОСТЮМИТЕ И БИТКОЙНИТЕ КЛУБ 500 МИНА ВЪВ МИМАНСА НО И ТАМ ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПОНЯКОГА ГИ НА КАЗВАТ НО КЕША СИ ВЪРВИ ПЪЛНА ИДИЛИЯ ОТ ВРЕМЕ ТО НА ДИНУЧИ ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

  • 4
   6

   Филипов, ти си комунистическа подлога, която не е свободна да разполага с парите от собствената си фирма. Затова и не можеш да управляваш Ботев, щото си мижитурка. И стига с тия смешки как си щял да намериш хора, които да съберат 8-9 милиона и с тази крупна сума да се борим за 1 място. ЦСКА харчат по 30 милиона на сезон и не могат да се преборят с Лудогорец, но ти с 8 можеш, айде стига лъжи и манипулации!!! Или намери някой с по-големи възможности от Зингаревич или с ограничените си способности не ни натоварвай с голите си мераци, мизерник!!!

 14. 3
  7

  Присмял се хърбел на щърбел

 15. 13
  4

  Филипов, спри се бе! Малък залък ли ти е Колежа? Или по- точно неговото строителство? Та, от подновяването на строежа през този обект минаха и още ще минават толкова пари, колкото през отбора няма да минат в следващите 30 години. Или, твоят ментор, който е зинал да лапне цялата държава и тук има своя интерес?

  • 4
   1

   Кажи сега за търговските площи сдруженецо кажи как искат да ги откраднат и да печелят от тях милиони:)

 16. 15
  4

  Филипов , вие август заявихте , че няма да се занимавате с БОТЕВ.Гледай си смешник Генчев и му се радвай.

Коментарите са затворени