Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) допусна загуба с 3:2 от Берое на стадиона в Стара Загора. Срещата бе поредната проверка от зимна подготовка на черно-белите.

Още в 6-тата минута се откри шанс за Локомотив, но Сегура стреля с глава встрани от вратата на домакините. в 11-ата минута опасен изстрел на Берое минава над вратата на Хоркаш.
В 25-ата минута падна и първия гол в срещата. Той бе на сметката на домакините. Играч на Берое стреля, Хоркаш спаси, но при добавката Себастиан Вия реализира за 1:0. Само 2 минути по-късно черно-белит изравниха. Евандро се възползва от грешка на стража на Берое и вкара за 1:1. В 34-ата минута силен шут на Евандро, затрудни стража на домакините, но не достатъчно, за да попадне топката в мрежата. В 37-ата минута Хоркаш извади удар от дистанция на съперник. В 40-тата минута новото попълнение Баи удари греда след удар от малък ъгъл.
37’ Берое отговаря с удар от дистанция, Хоркаш е на мястото си и спаси

Второто полувреме започна с опасност за домакните. Вия отне от Паскалев и излезе сам срещу Томов, като реши да подаде към свой съотборник. Впоследтвие топката бе пратена в аут.
В следващите минути старозагорци на три пъти не успяха да се възползват от добри ситуации пред вратата на гостите. Така се стигна до 57-ата минута, когато Вини Трибуле е точен с удар извън границите на наказателното поле направи резултата 2:1. В 69-ата минута Томов се намеси добре след изтрел на Трибуле. В 72-ата минута отново Трибуле бе изведен очи в очи със стража на смърфовете и го преодоля за 3:1.

В самият край на мача новото попъленние Медвед вкара за крайното 3:2, след добър контрол на топката и чудесен пас от страна на Митко Илиев.

Стартов състав на Локомотив Пловдив:
23. Динко Хоркаш, 71. Оливер Камдем, 91. Хорхе Сегура, 4. Мартин Паскалев, 44. Ангел Лясков, 6. Христо Иванов, 22. Ивайло Иванов, 7. Бабакар Дион, 15. Йоан Баи, 21. Евандро, 14. Димитър Илиев

Резерви:
81. Кристиан Томов, 12. Ефе Али, 5. Тодор Павлов, 20. Милош Петрович, 16. Кристиян Пешов, 33. Георги Каракашев, 17. Мартин Райнов, 2. Иван Ирмиев, 19. Владимир Медвед, 11. Петър Андреев

16 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    13

    Жълтите шалвари колко го отнесоха Турция . Или защото ги нямаше трибуна Изгрев Бойс Столипиново да помагат .Много хуваво стана Кънчева поляна .

    • Станиславе,чикибоецо грозен и плешив умри в злоба и нищета.Червей безполезен

  2. 10
    2

    Защо се пускат играчи за които казах че ще са пейка? Или подписват или хващат гората…

    • 4
      2

      Кой смее да противоречи на господин Крушарски

      • 10
        1

        ТИпърва ша ни ибът. Дано господин Крушарски има пари за вазелин.

        • Има,има! Мени тъй ме шляка кът слой една туба на гъзето ми и….ехеееее пей сърце,пръцкай дуПе.

  3. 2
    6

    Аз не знам Платек къде ходи по света и кво селектира но трябва да си сляп да не видиш колко хубав играч е Вини Трибуле и да го отмъкнеш от марулите.

  4. 13
    4

    Далеч по-престижно е да загубиш от силен съперник като Берое отколкото от никому неизвестни руснаци.
    Със сигурност вървим към титлата!

    Да си жив куроносителю Крушарски!

    • 3
      2

      Динамо Москва са “никому неизвестни руснаци” ?!?! Ти наистина си безнадеждно болен.

    • 7
      2

      Засадийа три марули в калния ни заден двор

Коментарите са затворени