Френският нападател на Ботев Пловдив Антоан Бароан напуска лагера на канарчетата, научи PlovdivDerby.com. Голаджията заминава в посока швейцарския Винтертур! Франсето отказва да подпише нов договор с пловдивчани, а от ръководството на канарчетата правят всичко възможно да му уредят трансфер, за да могат да вземат пари за него сега, а не да го загубят лятото без пари! Големите претенции на Бароан обаче до този момент спъваха “осребряването” му. PlovdivDerby.com разбра, че таранът е отказал вече на 4 отбора, защото не му харесвали като опции за развитието на неговата кариера! Това е накарало шефовете на жълто-черните да се видят в чудо, заради опитите им да му осигурят добър трансфер с добри лични условия за него, както и с добра финансова възвращаемост за клуба. По наша информация преминаването на Бароан в редиците на седмия в класирането в Швейцария е сигурно и остава французинът да мине само медицинските си прегледи.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че Ханкич не е заминал за родината си по семейни дела, а защото просто в Ботев Пд няма да разчитат на него. Както вече ви информирахме ръководството на жълто-черните е готово да се раздели със стража и без финансови претенции. Именно затова и пловдивчани привлякоха стража на Хебър Игонен, още преди да са продали австриеца.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    То хубаво амакакво излезе сега?! В Ботяф6 играят футболист престъпници, а ръководството действа като рекетьорска група в свободното (уж!!) си време.

    … а “собственика”-параван е … търговец на чернокожи!!

    Но никоя подлога собственост на Де лян не смее да говори за това.. Нали Андрей?!

    Какъв ПОЗОР!! Безценно!! Почти като петата и бахурите!!

    • Мърков…. Целувай каквото трябва на Крушони и бегом на Скобата…

  2. 9
    3

    Станиславе,идвам! Готви се да виснеш мама ти дейба гурлива,сиринясала идваааам!!!

  3. 2
    10

    Тъжен ден за ботевЪ, една маймуна си тръгва

    • 10
      2

      Маймуна казваш, м? А Мичи Нтело и Баи какви са по твоята логика? А Алфа Конте, който си замина? А Пиер Зебли?

      • 2
        8

        Хубаво е, че питаш. На Лаута цигани няма, но всяка втора дума от Източен 10 е цигани! Схващаш ли логиката или трябва още??? Какъв е проблемът да се каже ИСТИНАТА, че ботевЪ е африкански отбор???

        • 11
          2

          Цяла България ви посреща с ЦИ-ГА-НИ. Няма град, в който да сте отишли и да не сте го чули – София, Варна, Стара Загора… навсякъде рефренът за вас е един – ЦИ-ГА-НИ, ЦИ-ГА-НИ.. Нима цяла България греши? Едва ли!

          • 1
            7

            Ние сме потомци на древните ромляни! Идва от древния италиански град Ром днешен Рим! РОМлянин да се наричам,първа радост е за мене жълтур прост!Ше ме бесете,ще ме убивате,а като ме срещбете навеждате глави смърдящу псета!

    • 5
      2

      Затова две маймуни пристигнаха при вас циганите!Ама според станислав те били европейски чернилки хахахахха да ва еба в мършавите цигани хахаххахахахахахах!

    • 1
      1

      Че накъде пък е тръгнала майка ти че си тръгва?

  4. 7
    1

    ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ,СТИКС СЪЩО.САЙТА МУ ГУМЕНАТА КУКЛА.

    • 10
      2

      Същият този психо обясняваше, как Лаута ще стане по-бързо от Колежа. Сега го е налегнала амнезия, а на Лута виждаме застой.

      Друг психо, пак от сектата на лаутарите, говореше, как Павел Колев се заклел, че Колежа няма да вземе категория 4.

      Въобщееее… на Лаута явно има някакво вредно лъчение или нещо друго, което побърква хората, които често ходят там. Всички лаутари, които коментират в сайта, са меко казано нестабилни психически, а Стикс е техният гуру. Ненадминат е като диагноза.

      • 3
        9

        Лъчение е да си бутнеш САМ СТАДИОНА, за да играеш на селско игрище ДЕСЕТ ГОДИНИ!!!

        • 6
          2

          Наясно ли си, че Коматево е Пловдив. Ако смяташ, че е село, то ти очевидно си пришълец в града ни, както и преоблечения отбор, на който си фен.

          Скоро минавал ли си по Източен? Ооо, чакай то там има кран и не е здравословно за теб да ходиш. Пич, психо си, приеми го. То си е твое качество, също като да си плешив.. о, чакай, ама ти си и плешив.

          • 2
            5

            И като ви беше толкова хубаво да сте БЕЗДОМНИ, на игрището в Коматево, защо бяха думи: КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ!!!

            Явно в Коматево е била смъртта??? То по- лошо и от село…

          • 5
            1

            Никога не сме били бездомни. Играхме на базата, докато се построи Колежа. Тъй като имаше политически проблеми, се наложи да подбутнем процеса по строителството с този слоган. Този процес приключва, колкото и да ти е мъчно.

            Ти си пиши мантрите, не ни пречиш. Аз лично ти желая всеки ден да минаваш по Източен, като махнат машините. Сега не ходи, има 4-5 крана.

  5. 11

    Успех на Бароан в новия му отбор и Merci Antoine!

  6. 2
    9

    Бъруанье на кой нъ уставяш бес теб сме заникъди къф беши убав гат си потен

  7. 2
    12

    ИМА,ИМА!!! ИЛИЯН ВИ ГО КАЗА,КАТО НЯМАШЕ ВПРЕДВИД ХОРАТА НА ТЕРЕНА,А СЪЩЕСТВАТА ПО ТРИБУНАТА,ПОСТРОЕНА НА ЗЕМЯТА ОТКРАДНАТА ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА КОМАТЕВО!!!

    • 10
      1

      Зума, собствената ви легенда ви каза че сте ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ!

    • 11
      1

      Пич, да не ти е блокирал клавиша CapsLock? Да знаеш, няма нито В предвид, нито НА предвид, нито ПОД предвид в българския език, има предвид. Ако този език не ти е майчин, ще ме извиниш.

      Колкото до Илиан… казал някаква простотия… по-умните хора му се смяха на акъла, по-глупавите я повтарят. Явно ти си от вторите.

  8. 16

    Бароан е приличен нападел, млад е и с добри физически данни за поста, на който играе. Лошото е, че не го слуша главата и това ще му пречи в кариерата. След като не иска повече да играе при нас остава само да му благодарим за всичко и да му пожелаем успех и без кунтузии.

    Да се надяваме, че Николов ще успее да го замести достойно, а не бива и да отписваме Секулич, макар че до тук е на приливи и отливи и много хора не го харесват.

  9. 2
    20

    Щом един ялов нападател не иска в жълтата кочина това говори,че при тях е много зле!

    • 21
      2

      Пахахаха… хайде сега погледни, класирането на голмайсторите в ППЛ.

      Друго си е да вземеш Нтело, който набързо е разкрит в предния си отбор, забит е на пейката и в крайна сметка изгонен и Баи, който дори не може да хване ръка във втора френска дивизия. Ще пада много смях пролетния сезон. Добре, че имате доста точки и няма как да отидете на опашката на класирането.

      • 2
        17

        Мерилото е колко гола има срещу Локомотив! Ясен ли съм ?!? Наистина бултрас сте прости!

        • 15
          1

          Мерилото е в съдията! С головете, които Бароан ви вкара, но съдиите ги отмениха, щяхте още по-добре да го запомните!

        • 8
          2

          Мерилото се определя от БФС, а не от някакъв психично болен. Ясно ли е? Пий си хапчетата или увеличи дозата.

        • 6
          1

          Ахахаха мерилото е на майка ти путката, пред нея и пещерата Дяволското гърло бледнее, ахахах плешив циганин прост..

    • 5
      1

      Помияр, Крюшо праща в изгнание при дубъла ви половин отбор за това, че не искат да подписват, а ти си се захласнал по Бароан. За него се знаеше, че ще напусне и точно за това взеха Николов. Същото се отнася и за Ханкич.

  10. 13
    1

    Истината е, че човек може да знае азбуката, даже и да може да пише, но да не ноже да чете. А някой път трябва да се стигне само до третия ред на текста, но откъде толкова търпение и грамотност. Чукча писател, не читател.

  11. 2
    25

    Индианците са долно племе и за пореден път го доказват. Колко гола им вкара Бароан, колко мача им измъкна и накрая пак го плюят. Неблагодарна селска сган. Ей затова нямат легенди и никой бивши не ги уважават.

    • 15
      1

      Индианците какви са и какво са дали като култура може да се поинтересуваш от енциклопедиите, а може да направиш справка и за циганите! А ако се разровиш из статиите за напускащите при вас, ще видиш, каква циганска любов лъха от коментарите на благодарната мангалска сган!

    • 16
      1

      Трябва да си доста прост да мислиш, че в България има индианци. Индианци има в Северна и Южна Америка. В нашата страна има цигани, твърде много цигани.

      • 2
        9

        Илиан ви разкри че сте индианци, знам че боли истината.

        • 8
          1

          Илиан Илиев е бивш футболист, а те като цяло не са особено умни. Вероятно докато е трябвало да бъде в час по география, той е ритал топка и затова познанията му са скромни. Щом ти си решил да вярваш, че в Европа има индианци, то това е твое право… останалите си правим извод за умствения ти багаж.

        • 7
          1

          Цяла България знае че сте ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ и затва така ви посреща, хахах

          • Жълт мишок защо лапаш цигански пишки

Коментарите са затворени