Старши треньорът на “Ботев” – Душан Керкез, остана доволен след успеха над датския “Вайле Болдклуб” с 1:0. Това бе първа победа за “канарчетата” в контролите по време на зимната подготовка. Наставникът на “жълто-черните” разкри че в последните две проверки на турска земя някои играчи ще получат по 90 минути.

“Винаги е добре да печелиш, но това по никакъв начин не променя плановете ни. Хареса ми, че моите футболисти тичаха много. Нямаме контузени играчи, което е много важно. Имаме още една седмица тук. Трябва да продължим и да се концентрираме върху нашата работа в тренировките.

Имахме план за мача с “Пакши”, както и за този днес – някои от играчите да изиграят по 60 минути. За последните две контроли сме планували много играчи да изиграят пълни 90 минути.

Вече официално имаме нов вратар. Собственикът и спортният директор правят всичко възможно да привлекат защитник. Надявам се в следващите 2-3 дни да имаме добри новини за него.

Удовлетворен съм на този етап от подготовката. Следваме плана, който имаме, и се радвам за представянето на играчите”, заяви Керкез.

17 КОМЕНТАРИ

  1. ИСКАМ ЦИГАНИТЕ,ИЗПОТЕНИ,ПРЕТИСНАТИ,И ПАК ОЗЛОБЕНИ,ВЕЧНО НАВЕДЕНИ ПРЕД ВСЯКА ВЛАСТ.С УДОБНА СТОЙКА ПАРТЕР ПРД ВСЕКИ,ВИНАГИ И ЗАВИНАГИ.ДОЛНА ЦИГАНСКА ПАПЛАЧ

  2. 3
    21

    Ало, Палячо, нали уж не се готвихте за контролите.
    Ей, селска работа

    • 19
      1

      Гледай си твоя цигански отбор , мангал нещастен !

      • 1
        2

        Явно обичаш сам да си слагаш лайкове. Представям си как чукаш като бесен по клавиатурата, Андрей

    • 13
      1

      Мангал, според теб, за какво са отишли там? Да ядат, да пият и между другото да изиграят някоя контрола без да тренират? Все да си наврете гагите, където не ви е работа.
      Ей, циганска работа!

      • 2
        2

        И аз това попитах, соколе мой, когато същият този Керкенез заяви след поредната загуба, че не се готвили за контролите…

        Е, явно сега е обърнал палачинката… нормално за безморална жълта държанка…

  3. 4
    23

    Що за план? Не мога да повярвам на очите си. Значи вие харесвате футболисти, които много тичат!? Боже, Боже! Ами тогава Балтанов защо го държите? А кога ще сработвате отбора? Кога ще го избистрите? Кои от тези 30 футболисти ще играят?

    • 13

      “За последните две контроли сме планували много играчи да изиграят пълни 90 минути.”

      Аман от разбирачи и форумни селекционери…

      • 3
        8

        Човек, когато няма доводи, започва с обидите. Като гледам гласуването, не само аз смятам, че си писал глупости.

        • 14
          1

          Що си мислиш че някой ше тръгне да се аргументира срещу тъпотиите ти вместо да те прати на майка ти у путката, плешив олигофрен…

          • Пич,то и на майка му путката не го иска,а ти там го пращаш

    • Де да можеше и ние в чужбина ,пък играем на помощните игрища в Аджисана и Изгрев 🙁

Коментарите са затворени