Ботев (Пловдив) победи датския Вейле в третата си контрола на турска земя. Канарчетата постигнаха минимален успех с 1:0.

Една от основните фигури в състава на “канарчетата” – капитанът Ивелин Попов, бе аут за днешния мач. Халфът получи почивка и дори не бе в групата за двубоя.
Двубоят започна спокойно и в не особено високо темпо. Двата тима опитваха да организират атаки, но така и не се стигна до нещо опасно през първите минути.

В 35-ата минута родният тим успя да открие резултата с може би първото положение в срещата. След изпълнение на ъглов удар топката бе отклонена на близката греда и така тя стигна до Видев. Бранителят с атрактивен удар от въздуха успя да прокара кълбото покрай Векич и да отбележи за 1:0.

В края на полувремето Игонен трябваше да показва на два пъти рефлекси, за да избие удари на противникови футболисти и да запази преднината на своя тим.

През втората част Вейле натисна Ботев и е бе доста по-активният тим. До 58-ата минута датчаните дори на два пъти отбелязаха гол, но и при двете ситуации имаше засада и попаденията не бяха зачетени. Натискът на тима от Дания продължаваше и в 84-ата минута футболист в червено можеше да засече на празна врата центриране отляво. За щастие на “канарчетата” обаче нападателят на Вейле се размина с кълбото.

БОТЕВ 1:0 ВЕЙЛЕ

1:0 Видев (35)

Стартови състави:

Ботев: 84. Игонен, 18. Папазов, 2. Видев, 44. Диабате, 30. Балтанов, 88. Колев, 6. Мертенс, 17. Минков, 16. Акере, 42. Нвачукву, 93. Николов;

Вейле: 12. Игор Векич, 4. Оливе Провстгаард, 5. Давид Колина, 6. Раул Албентоса, 8. Азер Бусуладич, 9. Герман Онугкха, 14. Томас Гунделунд, 17. Димитри Емануилидис, 34. Лундрим Хетеми, 37. Кристиан Гамелгард, 52. Андреас Томашели.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Ашколсум, соколи мои!

  2. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ПАК СТЕ УСМЪРДЯЛИ ТЕМЪТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ! ХАЙРСЪЗИ С ХАЙРСЪЗИ!!! КАЗВЪЛ СЪМ ВИ ЮС ПЪТИ, ДА НИ СЪ УТКЛУНЯВЪТИ УТ КАЗАНИТИ ГА БАЧКЪТИ!!!! НЕМА МАНГИ И БАХУРИТИ СВЪРШИХА!! ИСКЪ СЕ БАЧ, И МЛОГУ БАКЪР, ДЖУЛЯЗУ И АЛЮМИН!!! ВЕЛПАПЕТУ НИ ВЪРВИ, ЕФТИНДЖОС Е! САМУ СЪ ГЪРБИМ КЪТ ШЕРПИ!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!! ЗА НАШИА СЛАВИН СТУЛЮПИНСКИ ТИМ, ПУФ, ПАФ!:)))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      НИЙ СИ МИСЛИФМИ, ЧИ ШИШИ ША НЪ ПРАЙ ШАМПОАНИ, ТО НЕ БЯФА ДУСПИ, РЪГЪНИ, ЛАШКЪНИ, БЛЪСКЪНИ,…..АМА УТ КАК СТАНА ШЕФ НИ БИ БУРУМЯ. А СИГА И ГРЕС ДАЖИ НИ ДАВА?. ДАЖИ ИРОЛ СЪНДЪКУФ НИ МОЖИ ДА ПУМАГА НА НЕГУ. НЯМЪЛУ БАКЪР И АЛЮМИНИУМ! НИЙ СНЕ СИ ВИНОВНИ, ВИСИМ КЪТ СУПОЛИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, А ПУ КАЗАНИТИ, ЯРАК, НИКУЙ НИ БАЧКА!! АМА КЪТ НАБЛИЖЪТ ИЗБУРИ ДЕПИСЕТУ ША ПУМАГА, НЯМА КЪДЕ ДА ОДИ, КРЪФТЪ УДА НИ СТАА!! ПУФ, ПАФ:)))

  3. 1
    10

    Без циганина газим! Да разкараме мангала Попов.

    • 8
      1

      Само това ли успя да измислиш?Жалък дебил-представителна извадка на феновете на циганското “Локо”.

  4. 12

    Като изключим трансферите на футболисти от чужбина, Ботев направи двата най-силни вътрешни трансфера! И Николов и Иго бяха желани от Левски, но Зингаревич успя да ги надцака!

    • 12

      Собственик милиардер прави селекция от Хебър.Яко!!

      • 10

        Антон Зингаревич не е милиардер. Баща му Борис е.

      • Ако имаше нещо читаво в Локото, щяхме и него да вземем, ама то само баберек!

  5. Забавни са потниците днес. Били сме предпоследния в Дания, не е кой знае какво. Друго си е да цъкаш с втория отбор, с 1948, които разпродадоха отбора и с Пирин. А не много отдавна един друг отбор от Дания наниза 7 шайби на хегемона в българското първенство.

    Само не мога да разбера, защо Керкез пуска такива шантави стартови състави. Вероятно търси потенциал и дава почивкана основния състав. Надявам се титулярите да играят в последните две контроли. Поне такава заявка чухме днес от интервюто на треньора на Ботев.

    • 11

      На Потните мангали им е стегната циганската душичка с бай Ракетчик и фризера, и по цигански прехвърлят дертовете от болната на здравата глава. Разпродадоха си отбора, ама Зингаревич въртял сергия🤣🤣🤣🤣 да не си Локо фен днес! Разбирам ги.

    • Еми щото е взел сто човека и иска са види всеки как пипа топчето, що. Гледа, пише в тефтеря и мисли.
      И после ше помисли още малко, ше нареди състава и ше изпраскаме 0-5 Крумовград първия мач, 6-0 Етър втория и Славия 1-3 третия и те така…

      През тва време столипинци ше спечелят 0 точки и след третия кръг ше ги питаме кво става с класирането и кво става с ебалниците им.

  6. Вратарчето е класа, а Николов има физика каквато скоро не сме имали в атака. Търси се един висок централен защитник и сме ток!

    • Диабате ми се видя нелош, ма ако вземем още един-още по-убу.

  7. Спечелихме мач с дублиращия отбор и куп юноши. Не беше категорично но понякога е така! Срещу унгарците бяхме далеч по-добри, особено първото полувреме играхме много грамотно, но загубихме. Днес стана обратно.

  8. 9
    3

    Пичове, не коментирайте провокациите на потниците. Убий глупака с мълчание.

    Не усещате ли, че завиждат. Нека се гърчат… тотален игнор.

    • Завиждаме за Христолов, Петата или Бахурите??? Е, страшно се гърчим! НАИСТИНА НЯМА ПО ПРОСТ ОТ бултрас

      • “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.”

        Авторът на това е най-тъпият и излишен, човек на планетата.

        • Стадион за купа! НЯМА ПО- ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТОВА

  9. 2
    11

    – Въльо, как си?
    -Живея за деня, когато ще срещна Божо, Ицо и компания!!!
    -Това заплаха ли е, г-н Въльо?
    -Секса ще е доброволен, така че не е заплаха!
    -Как така доброволен, уточнете???
    -Бултрас имат слабо място, ако няма къде да избягат с бързите си епилирани крачета, просто свалят гащите и се надупват…
    -Разбира се, щом нещо не е забранено, то следователно е позволено. А защо бултрасите си свалят доброволно гащите, г-н Въльо???
    -Просто е, нямат чест, достойнство и мъжество!ТЕ СА СТРАХЛИВЦИ!!!

  10. 16
    1

    Значи победа над 11-я в Дания е трагедия и “кански мъки”, а същото 1:0 на циганския стадион над 16-я в БГ е “разгром” и “мачкане”. Пу, майка ви да еба столипиновска!

    • 12
      1

      Пишещите тук столипинци не се отличават с особен интелект, никакъв даже.

    • 13
      1

      Победата над датчаните извоюва състав, в който липсваха титулярните халфове Ивелин Попов и Антонио Перейра, както и голмайстора от първия полусезон Бароан. В този мач участие взеха няколко момчета от школата – едно набор 2007, трима набор 2006 и едно набор 2005.

      • Да,първото полувреме Ботев игра само с един титуляр от есента Акере.Отбор съставен от юнуши и каращи проби и резерви.Плюс това Там е контузен,Конте е с нац.отбор.Тези контроли са за избистряне на състава и не са показателни за формата на отбора.Новият Диакате беше стабилен ,също и Игонен

  11. 2
    19

    Имах чувството, че гледам ГИГАНТ срещу ВИХЪР Войсил. Добре, че беше Балтанов да ме размива с начина на подписването, Минков с опитите си да ритне топката и Мертенс, който като валяк се буташе. Жалко, че не се гледа сериозно на контролите, като сглобяване и обиграване на отбора! Дано това не ни изиграе лоша шега! Всичко изглеждаше много несериозно!

    • 16

      Имаш чувството че си плешив хомлес с козя брадичк, когото всички сочат с пръст и му се смеят майките крият децата си като минава, защото подобна уродлива гледка не е за детски очи.

      И тва чувство е съвсем правилно, ти си един безмозъчен урод, хаха гнусна твар.

    • 16
      1

      Мърков, мач на БОТЕВ не пропускаш, а майка ти дейба умрела дейба? Даже контролите гледа че и анализира столипинския чикиджия.

      Е тва ше ви е съдбата-да гледате и да подсмърчате като циганче пред сладоледаджийница, каквито всъщност сте,лилави амеби.

      • 1
        7

        Цял живот ще си на колене с протегната ръчичка!

    • 4
      1

      Подмиване ти трябва не размиване! Циганин некъпани!

  12. 9
    2

    Яко! Днес спечелихме купища точки, взехме голяма купа и три медала на човек!
    Тва го казвам за глупаците дето се кахъряха че не сме били побеждавали в контролите и тва видите ли е ебати космическия проблем.

    Иначе бива горе долу. Веднага си пролича каква разлика прави опитен вратар, който не се притеснява да вика по защитниците. Диабате ми хареса, останалите отзад не чак толко, пак направихме грешки.

    Тва дете Видолов ме кефи много, нищо че е някъв забавно миниатюрен и тича смешно. С тая техника има потенциал да се превърне в халф-страшилище до няколко години. Ама трябва много хляб да изяде. И мекици и баници и кюфтета и сандвичи с луканка и квото там още му прави баба му преди да го изпроводи да търчи по поляната.

    Павлов също ми хареса.

    Ел Пистолеро някъв се губи засега, никъв го няма напред, дано да е проблем с бавното сработване с останалите. То и Акере е още в почивка, ма като почнат истинските мачове ше се види кое кво що.

  13. 3
    10

    ТОВА БЕШЕ ПОДОБИЕ НА ФУТБОЛ И ОТ ДВАТА ОТБОРА!

  14. 2
    16

    Трагедия. Едвам с кански мъки първа победа. Положението е доста зле.

    • 12
      2

      Да, у вас в задния двор на селското училище положението е направо трагично.

    • 5
      2

      1912 мозъчни клетки! Всичките с 50% тежки увреждания и още 50% злоба и ненавист към “Ботев” Пловдив.

  15. 16
    2

    Гледах мача. Като за приятелска среща на подготвителен лагер,момчетато стояха добре. Да не подценяваме и датския футбол. Дори и 11 в класирането, Вайле не е отбор за подценяване. Всички юноши на Ботев направиха много добро впечатление

Коментарите са затворени