Отборът на Локомотив (Пловдив) постигна минимална победа с 1:0 над Пирин (Благоевград) в контролна среща, която се проведе на “Лаута”. Единственото попадение в двубоя заби Хорхе Сегура (81).

В първите 20-ина минути на проверката двата тима не вдигнаха особено много оборотите, като логично не видяхме и нито едно интересно положение.

В 37-ата минута Ивайло Иванов отправи първия точен удар, но стражът на “орлетата” Максим Ковальов се намеси майсторски.

През втората част нивото на футбола продължи да не бъде особено високо. В 77-ата минута резервния страж Марио Кирев можеше да сбърка фатално, след като получи подаване от защитник на Пирин. Вратарят не се забави и опита да изчисти топката, която обаче се отби в главата на футболист на Локомотив, преминавайки кълбото опасно близо до целта.

Все пак пет минути по-късно Марио Кирев излезе неразчетено, от което се възползва Хорхе Сегура. Бранителят прати кълбото в мрежата от близка дистанция.

До края на проверката “смърфовете” контролираха събитията на терена и логично се поздравиха с успеха.

ЛОКОМОТИВ (ПД) – ПИРИН 1:0

1:0 Хорхе Сегура (81)

Стартови състави:

Локомотив (Пловдив): 81. Томов, 44. Лясков, 5. Павлов, 12. Али, 16. Пешов, 17. Райнов, 22. Иванов, 33. Каракашев, 11. Андреев, 15. Костадинов, 14. Илиев

Пирин (Благоевград): 1. Ковальов, 8. Боянов, 83. Попадийн, 29. Бачев, 11. Арно, 6. Йорданов, 14. Полонски, 4. Абу, 7. Дончев, 11. Тасев, 19. Комано

20 КОМЕНТАРИ

  1. Поздрави от Аджисана бииим ,много силен локу ,любим отбор локу вечно мое локу дори и в Германиа те носъ в сърце мое

  2. Честита Победа ! Нека Алах ви закриля и саму локу

  3. Наздраве ! Ние си пием в бара в Столипиново и купонясваме с аверите

  4. 6
    3

    БРАВО Да си жив купоносителю Крушарски

  5. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    5
    2

    ДОН ЧИКИРИНИ КРУШОНИ МАЙ ШТЕШИ ДА РАЗКАРВА ТОА БАБИРЕК ГОЛМАЙСТУРА СИГУРЪТА??? ДА ЗЕМА УТ КУКЛИН ТАМ ИМА МЛОГУ ПЕЛЕТА, НАЛИ УПУКАХА НАШТИ УНУШИ!!

    • 1
      3

      Този е най-големият циганин-изгрев бойски,рожба на Челсито!

  6. 5
    8

    Чернилките от Източен 10 никакви ги няма. Поредната победа на Пловдивския любимец мощно е забила петата и бахурите надълбоко

  7. 2
    7

    Петър Андреев игра ли днес?! Какво се случва с това момче?!Иначе ми хареса движението и темпото с което играят момчетата въпреки,че тренират в Пловдив.Райнов вдъхва сигурност в средата на терена.Хареса ми и юношата Божидар Костадинов ако не греша името и дано да не вземе лош пример от Петър Андреев, който ако продължава така ще приключи рано с професионалния футбол.Иначе му желая успех,но всичко зависи от него защото е голям талант!!!

  8. 5
    6

    Никой няма да изнасиля в затвора, за да си пазя “белите човечета”, когато излезна. След зандана ще се разплатя с епилираните крачета, ще ходят като патета след като приключа с тях…

    • 1
      1

      Как ще го направиш !?То в задниците им има по шест кура и една пета!

  9. 6
    1

    Браво машини. До тук 9 точки, а Ботев са с 0.

    • 4
      5

      То е ясно. По клсиранетео си личи. Ботив взеха точка с Маричката, не лъжи жълтур. Цял живот лъжите и с мушенгии се занимавате.

  10. 5
    3

    Хандриьо, ами нащи канари и минимален успех не могат да постигнат. Стига с тази злоба към Локото. Затова никой не ти влиза в сайта.

    • 7
      5

      Едните играят първия в Унгария, а другите тичат за здраве.

      • 5
        1

        Те едните хубаво играят но другите на училище кога???

    • 3
      2

      Е,ако играят с някой като гранда Пирин,може и да постигнат победа!

Коментарите са затворени