Спартак (Пловдив) е сред активните отбори на трансферния пазар. Привлече нови футболисти, други освободи. Работата по селекцията обаче продължава на пълни обороти.

„Търсим още състезатели. Искаме да подсилим отбора във всички линии. Водим разговори, анализираме, преценяваме …. Целта е да сме компактни за пролетния полусезон за да преследваме целите си“, коментира пред Sportal.bg Иван Кочев, треньор на Спартак.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Дано влезнат Спартак. В края на 80-те в Б група ходех на мачове често (като не играеха Тракия тогава). Помня един мач за влизане с Арда 92-ра инфарктно 2-1 с дузпа в продължението. От дълги години живея в чужбина, но следя резултатите.

    • 2 гола на Георги Чакъров! Велик мач и пълен стадион

  2. Ще си устане те в трета лига с тези играчи ако не копува те мачове сте гола вода

  3. Кочев образи наземни сте с онзи резания. Не стига че сте образи всичко най добро от цяла Пловдив област . И имате 26 футболиста , ами плачете за нови . Отбор по този начин няма как да изградим, колко време ще е нужно те да се напаснат един с друг . Като ги смениш още 5 6 на края на сезона , и аиде и другата година ще ми гоните дедовия Б група . Няма да влезете с този план на действие

Коментарите са затворени