Трета контролна среща ще пропуснат две от най-големите звезди на Ботев Пловдив. Това са лидерът в голмайсторската листа на Първа лига Антоан Бароан и досегашният титулярен страж на канарчетата Ханкич. От видео публикувано във facebook страницата на канарчетата ясно се вижда, че двамата тренират на пълни оборити наравно със съотборниците си и със сигурност не става въпрос за контузии.

Бароан е с изтичащ договор след 6 месеца и за момента не е преподписал с канарчетата, като желанието му е да бъде трансфериран в Западна Европа. Ханкич имаше оферта от американски клуб, който обаче си намери вече вратар. Трансферът на Ханкич се провали, тъй като отказа да възстанови 50 000$ транш, който му е даден при подписването на новия му контракт, а американците го искаха без трансферна сума. Сега Ботев са готови да го пуснат без никакви претенции, но Ханкич ще трябва да си намери отбор. Той има договор за още 2.5 години с канарчетата. Припомняме ви, че по наша информация стражът на Хебър Матвей Игонен се присъедини към лагера на Ботев Пловдив в Турция вчера вечерта, a днес сутринта трябва да е преминал и медицински прегледи. Очаква се жълто-черните да подпишат договор с естонеца.

След 30 минути жълто-черните се изправят срещу лидера в Унгария ФК Пакши. Двубоят е с начален час 16:30 и ще се играе на терените на Bellis Hotel в Белек.

Титулярният състав на жълто-черните изглежда така:

Резерви са: Кайзер, Русев, Папазов, Укаки, Татаров, Играч на проби, Балтанов, Колев, Мертенс, Видолов, Минков, Акере, Павлов, Батиги, Нвачукву, Николов & Найденов

2 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    8

    Мача не го дават, защото Зингаревич не желае да гледаме порно на живо отново!

    • Кой мач не дават,бе глупак.По Спортал го дават

Коментарите са затворени