Най-новото попълнение в Локомотив Пловдив – Владимир Медвед, разказа за първите си впечатления в клуба, както и за своите очаквания в първенството.

“Здравейте, аз съм Владимир Медвед, на 24 години съм и играя като ляво крило. Тренирам с отбора от началото на подготовката. Всички тук ме приветстваха. Заниманията са много интензивни, което ми допада!“, започна бившият футболист на Пирин пред клубната телевизия на черно-белите.

“Отборът играе много добре. Не е случайно беше няколко месеца на първо място в класирането. Има доста качествени играчи в състава. Стилът, който налага Александър Томаш, ми харесва. Разбираме какво изисква от нас, по какъв начин да играем с топката, одобрявам го. Ще дам най-доброто от себе си“, допълни още роденият в Минск футболист.

“Не ми беше трудно да се адаптирам в България, езикът е подобен на руския, манталитетът също. Не беше проблем, чувствам се добре тук, завърши Медвед и извика пред камерата: “Само Локо!”

5 КОМЕНТАРИ

 1. А този знае ли за най голямото гостуване в Европа …извършено от лаута арми-40000 верни фенове,културната общественост и топ хулигани са превзели стадиона на Ихтиман през 1983!!!!
  И с мощни викове-Ювентина ,Ювентина са смаяли света!

 2. 1
  3

  Абе тебе ибаа ли тЪ или само сЪ напика?

 3. 1
  1

  Голяма посредственост цари в Локото… Няма пари, няма купи, няма пети, а само изпранени бахури в дивия …. Локо, Локо ставате само за тото отбор

  • пети няма. има само една и тя е за вечноста.. финала на финалите.

Коментарите са затворени